Красота и мода

9-те най-добри климатизирани климатика в Индия

Pin
Send
Share
Send


Закупуването на климатик с въздуховоди може да доведе до климатизация в дома, плюс възможност за разделяне на системата от купувачите да охладят цялата къща, а не в момента. Сплитните климатици се монтират просто без система за ОВК и често се охлаждат нагоре от 600 квадратни метра с една инсталация за охлаждаща зона. Докато основната цена е висока, почти всички са екологични, енергийно умели, плюс резултат в по-ниски сметки за енергия от моделите на прозорците, които само охлаждат една стая. Тук ние дадохме списък на най-добрите сплит климатици, които са на разположение в Индия с техните характеристики и цени за вас.

Най-добрите марка на климатик в Сплит в Индия:

1. GREE Terra Серия сплит климатици:

Той е класифициран до 27 SEER енергийна ефективност и до 60% икономия на енергия, плюс оборудван с инвертор с ниска мощност, GREE Terra е идеален за спестяване на отопление плюс охлаждане. Terra се отличава с охлаждане, отопление, четирипосочен въздушен поток, както и фотокаталитичен въздушен филтър, който намалява количеството бактерии плюс замърсители на въздуха, идващи в дома.

2. Климатици на Videocon Split:

Videocon там, за да си основно желаната гама от Сплит климатици. Най-новата технология се използва, за да ви предложи перфектно охлаждане. Неговата функция Vita Air изпълва въздуха с витамин С, който облекчава кожата плюс терапевтичната печалба. Отдаден филтър с активен въглен ви помага да поддържате среда без микроби. Освен това, най-новите WI-FI, климатици са идеална комбинация от иновации плюс технология.

Виж повече: Мини климатик

3. Климатик Haier Split:

Единият от водещите марки с разделени климатици в Индия е китайската марка Haier, която предлага широка гама от потребителски стоки, както и перални машини плюс хладилници, освен климатици, заедно с прозорци и разделени. Надеждността, достъпността и ниските разходи за електричество са основната печалба от закупуването на тази марка.

4. Климатик на Godrej Split:

Той е един от най-старите марки в потребителската електроника на индийския пазар е Godrej, който е аплодиран за своите брилянтни характеристики, икономия на енергия, много по-късно от продажбата на услугата плюс достъпния ценови диапазон, който започва от 26990 за 1,5 тона. Годрей направи разделянето на Acs приемливо за все още обикновени хора.

5. Blue Star климатик:

Следва следващата индийска марка Blue Star, която предлага строга конкуренция на световните гиганти в списъка. Предполагаемата марка е призната през 1943 г. плюс нейните клонове над страната, освен доставката плюс сервизни центрове в някои международни места като Великобритания, Малайзия и Сингапур. Ценовият диапазон пада между Rs 22000 и Rs 105000.

Виж повече: Нов климатик за прозорци

6. Electrolux сплит климатик:

Electrolux е световен лидер в производството на домакински уреди и уреди за умело използване. Компанията продава над 50 милиона продукта над 150 пазара всяка година. Що се отнася до климатизаторите, той прави и двете сплит плюс прозорец климатици. Той пристига от oxyguard - това е изключителен тристепенен филтър в прозореца, осигуряващ голямо охлаждане на разумни цени, плюс разделени климатици, които се изготвят чрез технология за пречистване на въздуха.

7. Volta's 183 CY 1.5 Ton 3 Star Split климатик:

AC на Volta също е една от най-добрите марки в Сплит AC. Въпреки че получавате голям LCD дисплей отпред, обаче изглежда, че е бил принуден да се монтира там. Номиналната охлаждаща способност от 4900 вата гарантира достатъчна мощност, за да ви създаде усещане за студ в най-горещия ден на лятото.

8. Климатици Daikin LV Series Split:

Тя включва два проекта за още една стена, в противен случай монтирането на канали; Серията Daikin LV се грижи за всеки, който иска да постави мини сплит климатици, където и да са най-подходящи. Daikin разполага с 24.5 SEER енергийни икономии, тихо действие по икономичен режим, плюс отопление или охлаждане през нощта за гъвкав въздушен комфорт.

Виж повече: Най-добър преносим климатик

9. Климатик Hitachi:

Това е една нова марка, разделена на AC, която си спечели статута на водещ играч на индийския пазар през 2015 г. Японският гигант на име Hitachi, който използва съвременни технологии за предлагане на изключителни охлаждащи плюс, се продава в разумни граници. Цена на 1,5 тона разделен AC започва от Rs.33990.

Гледай видеото: You Bet Your Life: Secret Word - Water Face Window (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send