Красота и мода

9 Различни цветове на Blue Gemstones с имена и картини

Pin
Send
Share
Send


Бижутата днес доставят скъпоценни камъни, за да го направят по-привлекателен. Но когато става въпрос за цветни скъпоценни камъни, сините скъпоценни камъни се казва, че са царят на всички останали. Основната причина за това е, че тя дава широк спектър от нюанси. Тяхната издръжливост и лесно достъпност го правят по-полезен за проектиране на бижута. Те са силно използвани за лечение и медитация и са достъпни на достъпна цена.

Blue Gemstones за направа на бижута:

Има няколко имена сини скъпоценни камъни на разположение на индийския пазар. Да видим някои известни сини скъпоценни камъни:

1. Blue Agate Stone:

Синият камък от ахат е широко разпространен в различни нюанси на синьото. Той е много гъвкав, намира се в слоеве и следователно се използва в дизайна на бижута от син камък. Твърди се, че предотвратява кавги в къщата на носещия го и създава спокойна атмосфера.

2. Аквамаринов камък със светлосин цвят:

Blue Aquamarine е едно от различните естествени скъпоценни камъни в синьо. Широката му цветова гама започва от просто синьо до синьо със зелено докосване. Това е рожденият камък на март. Този камък е силно използван за дълбока медитация и дава духовен ефект.

3. Blue Apatite Stone:

Един от най-известните имена на сини скъпоценни камъни, син апатит е изкуствен скъпоценен камък. Изработен е от калциев фосфат. Цветът е син с леко зелено докосване. Предлага се в различни дизайни и форми, свързва го с духовно ръководство и подобрява комуникативните умения.

4. Blue Diamond Stone:

Това е най-трудният и естествено наличен син камък. Повечето от сините диаманти дават зеленикав поглед, когато са облъчени. Поради високата си издръжливост, тя е рядко достъпна. Той символизира любов, уважение, грижа и плодородие.

Виж повече: Сапфирен камък

5. Blue Fluorite Gemstone:

Fluorite е популярният скъпоценен камък, който е магически по отношение на цветовете си. Въпреки, че винаги носи поглед на различни сини нюанси с него. Той е оригинален син цвят, когато се вижда на дневна светлина, а при светлината на лампите се появява с лилав оттенък. Също известен като гениален камък, той помага за изграждане на увереност и умения за вземане на решения.

6. Blue Topaz Stone:

Blue topaz е един от най-популярните и най-красивите скъпоценни камъни сред различните имена на сини скъпоценни камъни. Предлага се в три нюанса, небесно синьо, швейцарско синьо и синьо в Лондон. Шинният камък представлява хармония и мир. Той също така насърчава ученето, вдъхновението и разбирането.

Виж повече: Ползи от камък от гранат

7. Царският камък на синия сапфир:

Синият сапфир се казва, че е кралски камък. Името е дошло от санскритска дума санипрям, което означава син камък. Цветовете му варират от бледо до тъмно синьо, кралско синьо и индиго. Камъкът, ако мъдростта означава сила и ви позволява да се съсредоточите върху важни решения.

8. Larimar Blue Gemstone:

Този оригинален син скъпоценен камък е в синьо-зелено. Той има широка гама от атрактивни цветове, ако вулканичният син камък е най-ценният. Той е широко разпространен в карибските райони. Мощният лечебен камък символизира женската сила и успокоява емоциите.

Виж повече: Цитринова бижутерия

9. Лунен камък със синя дъга:

Това е популярен и доста колоритен син камък. Той дава блестящ ефект с бебешка комбинация от сини и бели цветове, които могат да се сравнят с луната в небето. Това е любовен камък, който носи любов и късмет на младоженците. Той създава чудеса, когато е проектиран в бижута от син камък.

Синият цвят прилича на небето, океана, здрача и съня. Следователно, като цяло, сините скъпоценни камъни насърчават духовността, искреността и вдъхновяват. Той също така дава на вашето приятелство спокоен, истинен и умерен ефект. Благодарение на всички тези качества тя е силно надарена като синя бижу за любимите.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Expert Short Comedy Sketch (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send