Красота и мода

15 Модерна и стилна рокля на порка за дами в тенденция

Pin
Send
Share
Send


Роклята на полька точка е популярна в наши дни. Това беше дизайн от 70-те години. Но сега възприемаме стари дизайни и им придаваме модерна визия. Същото се случи и с роклята за полка. Има много разновидности на дълги, къси, поли и др. Рокли. Можете да намерите и различни цветове.

Най-новите и красивите рокли за жени в модата 2018:

Ето някои популярни рокли с изображения на полка.

1. Рокля с червена полка:

Това е красива рокля от червена полка за жени. Можете да носите тази плажна рокля като облекло за парти, както и ежедневни облекла. Роклята е изработена от полупрозрачен шифонен материал с полна точка по цялата рокля. Тя е частично облицована с асиметричен дизайн и детайл с къдри. Опитайте тази стилна рокля този път.

2. Черно и бяло дълго платно:

Това е черно-бяла рокля на полка. Можете да носите тази макси рокля, изработена от шифон, като ежедневно облекло. Предлага се с шийка на бутилката и много прост дизайн. Белите точки на черна материя ще изглеждат прекрасни. Опитайте този нов дизайн и бъдете удобни.

3. Контрастна рокля с маншет и маншет:

Това е елегантна рокля на полка, която можете да носите за случайни случаи. Изработен е от полиестер и еластичен материал. Контрастната бяла яка и маншетът ще изглеждат отлично с тъмносиня рокля. Това е дълга макси рокля с дизайн "А" линия. Това е много удобно за пролетния и есенния сезон.

4. Бяла рокля Макси в полка:

Това е бяла рокля от полка за жени. Това е много релаксираща макси рокля с черни точки на бял материал. Това е пълна рокля, изработена от креп материал и кръгъл врат. Черна сатенена лента има на талията, за да подобри кривата ви. Опитайте това да бъде удобно.

5. Рокля на полка с шифон Flowy:

Това е синя рокля за дамски точки. Можете да го носите като облекло за парти и ежедневно облекло. Дизайнът е смес от обикновен син материал и материал от полка синьо. В средата има черен колан, който подобрява стила му. Изработен е от шифон и дължина до коляното. Проверете това и ще ви хареса.

6. Асиметрично облекло от сатенена полка:

Това е ръчно изработена рокля с оцветени в ръцете точкови модели с контрастен връх. Това е асиметрична рокля, която можете да носите за партита и случайни случаи. Носете тази рокля за промяна. Можете да носите това като летен костюм и е изработен от чист сатенен материал. Тази кръгла рокля на врата ще подобри вашия външен вид и стил.

7. Старинна рокля на скейтъра:

Това е красива жълта рокля на полка. Това е рокля с къс ръкав, изработена от полиестер и еластичен материал. Носете го като парти или ежедневно облекло. Можете да го комбинирате с подходящи аксесоари, за да получите реколта.

8. Синя и бяла рокля на точките:

Това е стилна синьо-бяла рокля на полка. Това е красива комбинация от син и бял цвят. Той има бяло цвете от дясната страна и бял колан също е в кръста. Опитайте това облекло като парти за износване, за да сияете сред приятелите си.

9. Рокля на шаферката с шаферка:

Това е красива бяла рокля на полка. Подходящ е за сватби и функции. Изработен е от креп материал. Опитайте с прости аксесоари. Носете го с прости аксесоари и получавате цялостен вид. Това е разнообразен дизайн за шаферките.

10. Облечи със странична обвивка с точки на полка:

Това е роклята за потнички с странична обвивка. Това е стилен дизайн, който можете да носите за партита и функции. Това е дълга рокля с V-образно деколте, която можете да носите за промяна. Това е секси рокля в цвят на праскова. Ако искате промяна опитайте този дизайн.

11. Черна и червена рокля на точките на полка:

Можете да носите този красив дизайн на рокля за случайни случаи. Това е с докосване на материал за полка точка и обикновен червен материал е даден като горен слой. Опитайте това с някои стари аксесоари, за да придадете завършен винтидж. Облечете се добре, за да бъдете забелязани.

12. Облекло за кътчета от полка:

Това е промяна от обичайния дизайн на рокля за полка. Това е направено от вискозен материал и се доставя с точки на полка. Разполага с два двойни слота с катарами. Той има два странични джоба и тънък дизайн. Можете да го носите като ежедневно облекло. Направете си собствен стил, като носите нещо уникално.

13. Стилно облекло за полка Макси:

Това е дизайнерска рокля на полка, която можете да носите като ежедневно облекло. Роклята е черна рокля с точки на полка с горна черна част и долния шифон с полка. Това е безплатно макси рокля можете да изберете като удобно износване. На врата има бял сатен. Това е рокля с висок гърб с пълен ръкав.

14. Облекло за пола в гарнитура:

Ще опитате ли нещо по различен дизайн на полка точка? Ето една добра идея за вас. Опитайте това и бъдете стилни. Комбинезонът винаги е удобен за носене и стилен. Тук е дизайнът на комбинезона, който можете да изпробвате. Изработен е от креп материал с цип отпред в предната част.

15. Ретро вдъхновена рокля на полка:

Това е ретро вдъхновена рокля от полка. Роклята в розово в червен цвят е дизайн без ръкави с дизайн на шията. Става въпрос за до коляното ви. Можете да го приберете с бял пуловер, за да подобрите външния си вид. Бъдете стилни, като носите тази сладка червена рокля на точки.

Всички по-горе проекти са някои популярни рокля рокля точка. Можете да ги опитате да се върнете към старото време. Тя ви дава реколта докосване и подобрява вашия стил; можете да го изберете като облекло за парти или ежедневно облекло. Какъвто и да е поводът, бъдете уверени и уникални, като избирате различни рокли.

Гледай видеото: www balnirokli net Идеи за Визия-Официални Рокли и Обувки (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send