Красота и мода

Как да оставим лошо приятелство?

Pin
Send
Share
Send


Хората идват в живота ни с някаква причина, а някои правят за един сезон. Сега, когато сме на път, ние се сприятеляваме, някои от тях остават до края, а останалите си тръгват. Но онези, които си тръгват, не са лоши хора; просто това приятелство не е било предназначено да бъде. Понякога разделянето може да се случи поради недоразумения, липса на комуникация, липса на интерес към поддържането на връзката жива и ритане или просто защото синхронизирането, което е имало между вас, него или нея, или дори тях, вече не е там. Когато нещата се влошат, то е само човешко, че психиката ни също резонира.

Това води до злонамерено окуражаване, разпространение на слухове, битки и повече вреди в сделката. Спаси себе си този проблем, когато знаеш, че твърде много вода е летяла под моста, пусни го. Направете си услуга, обичайте себе си и продължете напред. Хората ще говорят, нека го направят. Не се притеснявайте за слуховете и клюките. Истинските приятели са рядкост и те ще се придържат към вас, без значение какво. Останалите са като сезонни цветя, избледняват с течение на времето. Моля, прочетете и разберете колко е важно да се пуснете, когато нещата се влошат. Ето някои от най-добрите съвети за това как да оставим лошо приятелство?

Направихте всичко възможно:

Ако приятелството трябва да бъде спасено, то ще стане навреме. Да, като хора сме склонни да бъдем нетърпеливи и пренебрегваме собствените си чувства, за да спасим ситуации и взаимоотношения, особено приятелства. Въпреки това, седнете спокойно от себе си и попитайте вътрешния глас вътре, заслужава ли си да се оплаквате над приятел, който се грижи за две изпитания за вашите чувства? Има ли нещо, което да научите от този инцидент? Направихте или не направихте нещо, за да попречите на неблагоприятната ситуация? Може би има нещо, което да научите от този епизод в живота, може би това е трябвало да бъде така, че да можете да излезете като по-добър човек.

Вземете себе си на по-висока платформа и се обградете с хора, които са положителни. Това ще повдигне духа ви, ще бъдете мотивирани да се социализирате повече, а и ще се чувствате добре. Когато се чувстваш добре, привличаш хубаво. Положителните хора и истинските приятели винаги търсят някой с усмивка, някой с вътрешна сила на позитивност и оптимизъм. Плачът веднъж или два пъти е добре, но не забравяйте, че главата е затворена и трябва да продължите напред, или иначе втората глава няма да започне. И кой знае какви прекрасни хора са напред, желаят и чакат да ви посрещнат.

Виж повече: Приятелство след целувка

Сбогом на старото:

Човек трябва да погледне назад с любов и да благослови миналия епизод. Да, по-лесно казано, отколкото направено, но не и невъзможно. Можеше да се случи нещо сериозно, поради което се случи разцеплението. Това обаче не означава, че това е краят на живота ви и светът е спрял да се върти. Трябва да оцените това, което имате, защото не сте загубили нищо. Пребройте благословиите си, защото там са милиони, които биха искали да са на ваше място.

Вземете книга и прочетете, направете бележки, започнете блог, споделете опита си, живота си, направете видео блогове, използвайки телефона си с камера, се отдайте на хоби, пригответе любимото си ястие, направете някаква благотворителна работа, слушайте музика, която ви прави танцувайте или щастливи, говорете с хора, онлайн мрежа, фокусирайте се върху работата си, яжте здравословно и упражнявайте, медитирайте, ако е необходимо, се поглезете в местния салон, се присъединете към клуб, любим куче или котка, прекарайте качествено време с тези, които имам значение, вземете мама и татко на обяд, но не се затваряйте завинаги за момент.

Виж повече: Как да съживиш приятелство

Не забравяйте, че законът на привличането работи тук, вашите мисли ви правят !!

Източник на изображения: 2 & 3.

Гледай видеото: Възможно е приятелю Бг субтитри 1972 Si puo fare amigo Can Be Done, Amigo (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send