Красота и мода

Как да направите грим за парти?

Pin
Send
Share
Send


Гримът за очите на партията винаги е много блестящ. Ако искате лилав или плът оттенък, тогава можете да използвате някои свободни блести, като тези на пръста си съвети и след това можете свободно да прилагат тези. Можете също да си купите блестящи нюанси, но този поглед е много блестящ. За това ще трябва да имате поне 2 нюанса на блестящи сенки като златни и сребърни. Вие също ще се нуждаете от нюанс на плътта и черни сенки за очи, за да създадете ефект на Smokey. Стъпките са обяснени по-долу и можете да ги следвате.

По-долу са споменатите стъпки, за да получите грим от страна на очите на участника като изображението, показано по-горе.

• Когато лицето ви е сухо и правилно почистено с помощта на дълбоко почистващо средство за почистване на масло, трябва да приложите грунд. Това е много важно, особено ако имате мазна повърхност или вашите бази пукнатини. След това можете да следвате това с грунд за очи, който е доста често срещан в наши дни, но може да ви накара да струвате много за малко количество в малък контейнер.

Виж повече: Грим за очите за дневни и коледни идеи за грим

• След това трябва да смесите коректора, който е важна съставка за добра основа. Това помага да се покрие всяка неравна повърхност, както и всякаква форма на петна. Можете да използвате това с върховете на пръстите или с четка или гъба, в зависимост от естеството на коректора, който искате да използвате. За начинаещи е добра идея да използвате нещо, което е форма на стик. Ако искате тежко покритие, тогава трябва да използвате гъба и гел или крем-коректор и запалете коректора на пръчката. Ако имате стареене и увисване на кожата, тогава трябва да използвате четка и прахообразен минерален коректор, който е много гладък, за да се слее.

• След това трябва да използвате фондацията си. След като смесите основата и приложите това върху клепача за по-гладко покритие за грим за очите, тогава трябва да използвате компактната мощност, която искате да използвате.

• Останалата част от грима за лицето може да се направи по начин, който искате да обедините с вашето облекло. Можете да нанесете розово или лилаво червило, за да отидете с дръзките си очи.

Виж повече: Грим за паунови очи

• За останалата част от капака, нанесете нюанса на плътта, подобен на лицевия тон. След това трябва да използвате маркер или с четка, за да нанесете равномерно сребристия цвят върху долната част на челото и отстрани на окото.

• След това трябва да използвате сребристия цвят към вътрешната част на капака. Следвайте това със златния оттенък в централната зона и смесете. След това на външната страна използвайте тъмен цвят. Смесете трите цвята, но се уверете, че цветовете се държат отделно и изглеждат различни.

• След това можете да използвате геловия си лайнер, за да начертаете лека накладка по горния ръб. След това можете да направите същото с долния ръб или водната линия.

• С това можете да носите фалшиви мигли. Ако искате да носите фалшиви мигли, тогава ги носете, преди да поставите спиралата. Използвайте лепилото, което идва с миглите.

• След това трябва да нанесете спиралата на поне 2 слоя.

• Ако искате повече блясък за грима за очите на вашата партия, тогава можете да използвате свободни блясъци, за да нанесете отгоре външния вид.

Гледай видеото: Грим и прическа за новогодишно парти (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send