Красота и мода

Топ 7 анти стареене клиники в Индия

Pin
Send
Share
Send


Красотата е нещо, което не трябва да се ограничава до възрастта. Въпреки това, колкото повече човек остарява, толкова и кожата. Ако не се грижите правилно, на кожата започват да се появяват признаци на стареене от 35-годишна възраст. Това води до увисване на кожата и фини бръчки по лицето, петна, тъмни петна и др. Това е един от сериозните проблеми, с които хората се сблъскват в наши дни. В действителност, има толкова много хора, които дори са готови да похарчат някаква добра сума пари, за да си върнат младежкия и безупречно атрактивен вид.

Добрата новина е, че с все по-напредналите технологии е напълно възможно сега да се върнем на изгубения блясък и младостта върху кожата. Има много висококачествени и ефективни анти-стареещи клиники по целия свят, които могат да ви помогнат да получите желаните резултати за кожата си.

Съдържание:

  Анти стареене клиники в Индия:

  Същото се предлага и в Индия. За да знаете за най-добрите клиники против стареене в Индия, това ръководство ще ви помогне. Всичко, което трябва да направите, е да изберете най-подходящия за себе си и да работите чудеса отново!

  1. Eternesse Anti-Aging Clinic:

  Това е една от клиниките за анти стареене, която има решения на почти всички проблеми с кожата. Наред с това се предлагат и процедури за грижа за кожата и козметични операции. Хайдерабад и Мумбай са две места, където можете да се възползвате от предимствата на тази клиника. За по-младата кожа, която се противопоставя на възрастта, можете да използвате техния лазерен, ботокс и антибръчков метод.

  2. Kaya Skin Clinic:

  Като една от водещите и изключително известни клиники, Kaya има много анти-стареещи процедури в магазина. Те са в индустрията за грижа за кожата от 2002 година. Наред с Индия, Дубай и Сингапур са два от центровете, където имат клонове. Младата, красива кожа е гарантирана с техните лечения.

  3. Студио за кожа на Goel's Cutis:

  Известният дерматолог Dr.Apratim Goel е основател на тази клиника против стареене в Индия, която днес е един от най-добрите варианти за много хора, за които се отнася ефективно лечение. Тя е базирана в Мумбай с най-добрата технология за грижа за кожата и за връщане на младежкия вид на вас. Инжекциите с пълнители, ботокс, лазерно оформяне на лицето и кожата са някои от леченията, които можете да очаквате.

  Виж повече: Най-добрите курорти в Индия

  4. Wellness клиника VLCC:

  Г-жа Vandana Luthra е основател и собственик на известната VLCC верига от клиники на кожата. Той е основан през 1989 г. и днес е разпрострял оръжията си както в Азия, така и в други страни. В Индия VLCC присъства в почти всеки град. Мезотерапията, стягането на лицето и криогенните са някои от леченията, от които можете да се откажете.

  5. Клиника за руж:

  Д-р Джамуна Пай, един от известните дерматолог, започва своята клиника, наречена Блуш през 1994 г. в Мумбай. Нейният опит в областта на грижата за кожата и лечението против стареене днес помогна на Blush да достигне върха на успеха. Тук са предоставени дермални пълнители, ботокс, професионални маски за лице, стягане на кожата и много такива решения против стареене.

  Виж повече: Злато лице за мазна кожа

  6. Kosmoderma кожна клиника и лазерно лечение:

  Както подсказва името, това е една клиника против стареене на кожата, която има опит в двете грижи за кожата, както и всички видове лазерни решения. Тя е базирана в Бангалор и е не само ефективна, но и достъпна по джоба. Също така е 100% безопасен, както и одобрен от FDA. Mesobotox, стягане на кожата, както и ревитализиращи лечения от лазера са нещо, с което се отличават.

  7. Blu кожа и козметология:

  Като клиника за борба със стареенето в Хайдерабад, това е едно място, основано от дерматолог д-р Нилаини и има редица естетични решения. Лазерни лечения, хирургични лечения и много други такива възможности са на разположение за анти-стареене ефекти върху лицето.

  Виж повече: Справедливост Съвети за мазна кожа

  Гледай видеото: Zeitgeist Moving Forward Full Movie2011 (Септември 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send