Красота и мода

18 Най-добри идеи за подарък за гаджето

Pin
Send
Share
Send


Може да изглежда като вчера, когато започнахте да се срещате с този човек. Но вече е година. Първата годишнина с приятеля ти и искаш да го направиш наистина специална за него. И така, какво ще му дадеш?

Покажете любовта си към приятеля си, като му подарите предмети, които са полезни и пълни с любов. Дайте на приятеля си специално лечение за деня на юбилея, опциите за подаръци ще ви дадат идея.

Ето списък с няколко неща, които биха могли да направят добри годишни подаръци

Съвети за правене на деня си Най-добър:

Юбилейните подаръци, които да дадете на приятеля си, са сантиментални елементи. Те могат да бъдат полезни или само за спомен. Така или иначе, те трябва да бъдат романтични и хладни.

1. Юбилеен часовник като подарък за гаджето:

Ето един страхотен начин да подарите часовник на приятеля си на годишнината. Сложете часовника в прекрасна кутия и добавете сладка романтична нота на корицата. Това прави голям подарък юбилей за гадже.Бойците обичат да използват различни видове часовници като мода, така че този човек със сигурност ще ви хареса.

2. Колаж от снимки:

Съберете всички снимки от годината си и ги съставете под формата на колаж. Колажът може да бъде във формата на числото, което представлява годишнината ви. Добавете и малки сърца и прекрасна бележка. Направете тази идея за подарък за годишнина за зашеметяващ приятел. Вземете няколко уникални снимки на двама ви и направете добър колаж или персонализирайте по ваш избор.

3. Билети за спечелване на лотария:

Това е сладък и забавен начин да ви пожелая приятел. Вземете много лотарийни билети и ги маркирайте заедно. След това добавете бележка, която казва, че сте спечелили лотарията, като се срещнете с него. Този подарък за годишнината на приятеля е наистина уникален и специален. Това е хубава идея да впечатлите приятеля си по време на празника на годишнината.

Виж повече: Идеи за подарък за съпруг

4. 365 причини за любов:

Това DIY подарък е много ценно, тъй като включва много усилия от ваше име. Тук имате кутия, пълна с 365 бележки, която казва колко много обичате приятеля си. Тази годишнина идея за гаджето е перфектна и ще го накара да припадне повече от вас.

5. Обувки за бягане:

Кажете му колко много го обичате, като му подарите чифт обувки за бягане с бележката, в която се казва колко сте щастливи, че се е натъкнал на вас. Това може да бъде един месец подарък за гадже на годишнина. Обувките могат да бъдат стилни и спортни. Ако той обича да използва обувки за редовния си ден, тогава със сигурност ще ви даде добри коментари.

6. Кошница за подаръци:

Направете прекрасна кошница за подарък за него, която е пълна с екстри като шоколади, бисквити и бонбони. Кошницата може да има малки бележки на всеки един от елементите с странни забавни парченца. Това може да бъде най-добрият подарък за годишнина, особено ако обича сладкиши.

7. Декорирано легло:

Украсете леглото със сладкиши и бонбони, поставени под формата на букви. Думите могат да бъдат "обичам те" или "вие сте толкова сладки". Това е творчески подарък за юноша за приятел. Леглото може да бъде украсено с рози и цветя за по-романтичен жест.

Виж повече: Подарък за родителите

8. Пакети за бира:

Шестмесечната годишнина може да бъде отбелязана с пакет от шест бирени кутии. Те могат да бъдат декорирани и етикетирани, за да бъдат персонализирани. Малко романтични бележки по случая ще направят подаръка за юбилея на гаджето трябва да има.

9. Карта за вмъкване на портфейла:

Направете персонализирана карта за вмъкване на портфейла си за гаджето си като подарък за годишнина. Тази гравирана кожена карта с вложка може да има стихове или малки любовни бележки, написани от вас. Направете бележките смислени. Те могат да бъдат поставени в портфейлите за спомен.

10. Карта / съобщение в бутилка:

Картата със сладко послание винаги се харесва на всеки. Послание в бутилка е нещо, което никога няма да излезе от тенденция. Вземи му едно от тях. Казват, че действията говорят по-силно от думите. Напиши просто сладко послание и му го подари като карта или съобщение в бутилка. Той със сигурност ще го направи щастлив.

11. Кьолн:

Одеколоните са предимно неутрални. Има някои, които могат да имат много лек аромат. Момчетата имат различен избор, когато става въпрос за одеколони. Докато купувате одеколон се уверете, че той е този, който обича да използва или поне е сходен с това, което използва. Ако той е експериментален, можете да си купите всеки аромат, който работи за него.

12. Вземете го:

Можете да резервирате резервации с него в луксозен ресторант. Може да имате романтична вечеря на свещи. Отнасяйте го към кухня, която той би искал да опита. Или го заведе на място, за което винаги говори.

13. Притурки:

Момчета обичат притурки. Погледнете в това, което той харесва най-много, като фотография, музика и т.н. И в зависимост от неговите интереси му купите приспособление, което той ще се радва да използва, т.е. камера за фотография и MP3 за музика.

14. Домашно приготвени подаръци:

Можете да направите абсолютно всичко. Можеш да зашиеш вратовръзка за него или да му направиш чифт закачалки, плета пуловер. Можете също така да правите шоколадови бонбони във форми на сърца и да го подарите на него също.

Виж повече: Годишнина подаръци за съпруга

15. Рамка на картината:

Винаги ще имате тази една снимка и на двама ви, която си струва да се оформи. Махни тази снимка и го подари на него. Може да изглежда твърде клише, но все още е един от най-прекрасните подаръци. Той би искал да го остави на бюрото си или да го окачи на стената си.

16. Журнал или лексикон или албум:

Това отново е клисирана идея. Но кой не би искал да има списание или лексикон на някои от най-добрите спомени заедно. Сложете няколко най-добри снимки заедно и напишете няколко цитата за това защо го обичате толкова много и защо държите някои от спомените.

17. Дата на филма:

Да, пак това може да изглежда много клише. Но това може да превърне една романтична вечер. Вземете някои DVD дискове у дома и прекарайте вечерта с него, играейки няколко китки филма. Това би било време, прекарано заедно. Всъщност можете да го погледнете като един от най-добрите вечери. Добавете малко вино и шоколадови късове ягоди, за да го направите перфектен.

18. Талони за подаръци:

Кой не обича безплатни неща! Всеки го прави. Вземи му купон за подарък от честото му пазаруване. Това може да е магазин за канцеларски материали, магазин за дрехи, магазин за аксесоари или дори купон на салон. Той определено ще го оцени.

Заключителни думи:

Сега списъкът не свършва дотук. Има толкова много повече възможности, когато става въпрос за отбелязване на първата годишнина с приятеля ви. Вече почти ще знаете какво му харесва и какво не. Можете да дойдете с още по-блестящи идеи за идеалното честване на годишнината.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Гледай видеото: 12 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК - ЗА НЕГО (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send