Прически

Топ 9 прически с триъгълни лица

Pin
Send
Share
Send


Триъгълна прическа за лице! Да, днес ще обсъдим това. Всяка жена е толкова много съзнателно за тяхната прическа, защото те не знаят кой е най-подходящ за тях. Ако и вие имате същия проблем, то тази статия много помага. Триъгълните форми на лицето обикновено са скосени в храма, плюс широки по челюстната линия. Така че, ако искате да подчертаете горната си област и скулите, следвайте прическата, която е по-добра за вас.

1. Дълга прическа:

При това меките вълнообразни дълги косми са подходящи за прическа за триъгълно лице. Мекото носене на тази мода предлага логично мек вид, който пада благодарение на наслояването. Средната част има предимство да отдели лицето, запалено върху две дълги тесни части, които правят фантазията на степента. Той е най-подходящ както за права, така и за къдрава повърхност на косата.

2. Скулптуриране на вълни:

Свободни, течащи вълни облекчават ъглите на основата на лицето, заедно със страничните изпъкнали челки. За да направите това, намажете стайлинг продукта и след това изсушете косата с голяма обграждаща четка. Перпендикулярно обхващат участъци от косата около голямо чугунче. Поставете с еластична финишна спрей. Осигурява обем плюс хидратация от копринен, безкръвен край.

Виж повече: къдрави прически за кръгли лица

3. Къси прически:

Тази прическа е идеална за това как тя поставя косата точно там, където е необходимо, за да направи вашата триъгълна форма на лицето честна, както и сравнителна. Гробните върхови слоеве позволяват на косата да е по-кръгла и по-пълна отвъд ушите, докато никакъв бретон не създава по-дълги очертания на лицето, придвижвайки съзнанието до челото и наляво от линията на челюстта. Кратките прически през вълните, както и бретонът също са огромни.

4. Средна прическа:

Тази прическа е много добре съчетана с това триъгълно лице. Позволено е повърхността да пада леко на ляво от линията на челюстта, като по този начин покрива, където е необходимо. За да се окаже диагонална посока странично помете бретон работи добре, за да привлече вниманието. Трябва да знаете, че зигзаговата част прави височината заедно с изработката за изграждане на дължина по този начин.

Виж повече: прави прически за кръгли лица

5. Боб за рамкиране на лицето:

Тази прическа завършва точно под рамката на брадичката, а триъгълното лице е блестящо. Тя подчертава скулите, които са най-добрата характеристика на този контур. Малкият ъгъл на този боб допринася за съвременното усещане, лишено от привличане на твърде много внимание към брадичката. Нанесете спрей за коса, за да направите това, защото дава равномерно плюс предписано разпределение.

6. Подравняване на рамото:

Това е перфектната прическа за триъгълни лица, защото притежава достатъчна дължина, за да бъде използвана като рамка за лице, за да вмъкне детайл в областта на челюстта. Нещо повече, флип на краищата, поставен в още по-желана ширина до основата на лицето, плюс страничната част, създава храма да излезе по-малко широк. Използвайте крем гел, за да оформите косата си, за да заоблите четката.

Виж повече: прически за квадратно лице

7. Тънки, плажни вълни:

Тази прическа е най-подходяща както за фина, така и за лека коса, тъй като пернатите краища създават илюзията за по-плътни, гъсти косми. Избутайте косата си пълна с количество за допълнително въздействие, като по този начин опитайте да увеличите стилизиращия си гел, ако не го изсушите чрез засушаване.

8. Ниска честота:

Навийте само долната половина на косата си, за да направите детайлите, където едно триъгълно лице иска най-много. Необходимо е да се намаже спрей за термична защита върху косата. Той приютява косата ви, започвайки топлината на желязото плюс, също прави всеки къдрица окончателен през целия ден.

9. Нахален пикси:

Това е смело и идеално за триъгълни лица. Тази прическа показва бузите, лишени от добавяне на избягващата се ширина до върха на главата. Повърхността на върха на главата създава общата форма на лицето, която се появява по-дълго.

Снимки Източник: Сток на затвора 3, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send