Красота и мода

Топ 8 Wella професионални шампоани

Pin
Send
Share
Send


Косата ти минава през много, опитвайки се да постигнеш този лъскав моден вид. Въпреки това, моделите на списанията в тези лъскави страници преминават през професионалисти, които ги обличат по желание, но можем ли да изберем професионалистите за грижа за косата всеки път, когато искаме да изглеждаме най-добре? Подобно на Schwarzkopf или Neutrogena, Wella Professional може да бъде разпознат като пълноценна серия продукти за грижа за косата от висок клас, която използва наградените продукти за коса, започвайки от цветовете на косата до шампоаните. Постигането на блясък във вашата коса никога не може да бъде лесна работа. Той е или обширен, или скъп и тук, като се борим и с двете, и предлагаме безопасна достъпна гама от професионални продукти, е Wella Professional шампоан. По-долу е представена гама от професионални шампоани Wella, както и тяхната функция и ползи за Вашето знание.

1. Wella Professionals обогатява овлажняващия шампоан:

Професионалистите обогатяват овлажняващия шампоан - пакет за пълноценно хранене, който включва етерични масла и сложни екстракти, които подхранват, подхранват и овлажняват косата за оптимална грижа. Маслото от авокадо и екстрактите от кашмир оставят косата витализирана, докато екстрактът от копринена нишка изглажда и укрепва кутикулите за професионална финес в салона.

2. Wella Professionals чист шампоан против пърхот:

Чистият шампоан против пърхот използва екстракти от шампанско, които оформят и омекотяват косата ви, докато почистват главата ви от заместител на пърхот и свързаните с него проблеми. Този шампоан от Wella не само почиства косата ви, но и добавя меко блестящо докосване на лукса към външния ви вид, което ви дава пълно обемно усещане за косата.

3. Шампоан за блясък Wella Professionals:

Блестящ разтвор за боядисана коса, блестящият шампоан на Wella е лек и изпълнен с максимална хидратация, която подхранва и масажира главата ви, подобрявайки микро циркулацията, тъй като уникалната частица от диамантена прах оставя косата блестяща като диамантените частици. Добавете яркия блясък и овлажняване на вашия удар и направете глави завой.

4. Wella Professionals SP Цветно Шампоан:

Цветната коса се нуждае от допълнителна грижа и за да удължи годините на вашите блондинки или кафяви акценти. Предотвратяването на избледняването на оцветената коса и ефективното му предпазване и подхранване, 3D технологията за защита на цветовете ще добави изблик на живот към бравите ви.

Виж повече: Satinique шампоан

5. Шампоан Wella Professionals Age Resist:

Шампоанът Wella, устойчив на възрастта, използва екстракт от Roobis и специална съставка Карите, за да съживи изгубената влага и младежкия ви вид на косата, като добави лъскава текстура към гривата ви. Сега може да се възстанови и да се възроди безчувствената коса с ултра лъскав блясък.

6. Wella SP хидратиращ шампоан:

Хидратиращият шампоан от серията SP Wella professional е дълготраен шампоан с ниско тегло, който използва основите на глюкозата, пантенола, глицерина и цялостната хидратация, за да пазят бравите ви внимателно, докато предизвикват влага и лукс за косата.

Виж повече: Фирми за кератинов шампоан

7. Шампоан за коса и тяло на Wella Professionals:

За разлика от другите продукти, този път не се нуждаете от никаква предпазна слънчева защита, а след това внимателно след слънцезащита. Обогатен с витамин Е, слънцезащитният шампоан за коса и тяло не само почиства косата, но и предпазва, ремонтира и съживява уврежданията на слънцето като преждевременно стареене, загуба на цвят и увреждания от ултравиолетови лъчи.

8. Шампоан за ремонт на Wella Pro Series:

Шампоанът от сериите за ремонт е вдъхновен от стилисти и експерти, които работиха усилено, за да ви дадат брилянтна система за ремонт. Косата ви преминава през много ежедневно, като се налага да се справите с топлината и външните цветове и т.н. Този ремонт шампоан подхранва всяка верига поотделно дава път на салон професионална терапия възраждане за косата.

Виж повече: Шампоан с арганово масло

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Нови придобивки New goodies (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send