Красота и мода

Как да стигнем до знойния очите на Smokey Hazel

Pin
Send
Share
Send


Очите на леска имат комбинация от различни цветове като синьо, зелено оранжево / златисто и също светлокафяво. Нека да видим как можете да създадете страстен очен ефект за очите на леска.

Топли нюанси за очите на леска:

Избери топли цветове за капака, който подчертава сините и зелените цветове на лешниковите очи. Можете да опитате златни нюанси или земни нюанси като светло кафяво или блестящо кафяво. За гънките можете да опитате дори по-тъмни версии на същите цветове.

Виж повече: Как да сложим грим за очи върху азиатските очи

Отиди на зелено:

Зелените петна от лешниковите очи могат да бъдат засилени или изведени на преден план, като се носи сянка в зелено. Могат да се използват различни нюанси на зелено. Можете да използвате топлозелени нюанси за горния капак. За ефект на димност можете да използвате по-тъмен зелен нюанс върху гънката като зелено или дори кафяво може да засили зелените петна в лешниковото око.

Играйте със златни нюанси:

Различните варианти на златните нюанси също могат да засилят оранжево-златните петна по очите на леска. Можете да опитате блестящи златни нюанси и по-светли златни нюанси, които ще засилят лешниковите очи. Това ще направи и очите да изскочат. Кафявите също ще бъдат засилени.

Почистете лилавото:

Зелените петънца в очите на леска също могат да се играят, като се използват някои по-светли нюанси на лилаво. Можете да опитате нюанси от лавандула или лилаво.

Виж повече: Грим за очите за големи очи

Как лесно да получите зъл вид: t

Някои лесни стъпки могат да ви помогнат лесно да получите страстен поглед за лешниковите очи.

Етап 1: Започнете по целия капак с неутрален цвят. Продължете до челото и до целия капак.

Стъпка 2: Сега нанесете средно тъмен цвят за капака. Не забравяйте, че това ще бъде първият нюанс на тъмен цвят, ако сте избрали 3 цвята за създаване на ефект на димност.

Стъпка 3: Сега продължете да нанасяте следващия нюанс на тъмен димностен цвят към гънката. Също така добавете този цвят към външната страна на горния капак на окото. Нанесете същия цвят по цялата долна линия на камшик на долния капак. Не прекалявайте с долната линия на въжетата. Ако искате различен външен вид, тогава можете да използвате молив с кох, който да се намира точно под долната линия на пояса. След това можете да размажете линията с четка с Q-наконечник.

Стъпка 4: Сега вземете най-тъмния от трите цвята, които сте избрали за ефекта на очите на димните очи. Използвайте този цвят в малко удължена форма на външния ръб на горния капак.

Стъпка 5: Сега вземи маркер. Това може да бъде вашето блестящо сребро или бледо бял цвят. Използвайте в много малко и смесете много добре с цялата вежда.

Стъпка 6: Сега можете да се придвижите до лайнера. Можете да изберете конкретен цвят на подложката за очи. Тъмно зелено може да бъде добро за оцветяване на очната линия. Можете да използвате и нормален черен цвят на очите. За ефекта на пушенето можете да използвате лайнери, които са склонни да зацапват. Ние се нуждаем от размазан ефект за очите на димните очи. Така че и това може да е добро. Въпреки това можете да използвате и нормални течни или гел лайнери. Нанесете хубава линия, започвайки от вътрешния ръб на окото и се движите навън.

Стъпка 7: Насочете долната линия на въжетата. Вземете Q-tip и намажете малко тази линия. Тази стъпка не е необходима, ако вече сте използвали kohl на долната линия на ремъците.

Стъпка 8: Сега най-накрая нанесете малко повече от оттенъка, който сте използвали върху капака над лайнера. Това ще смекчи външния вид на облицовката и ще го накара да изглежда слънчева.

Виж повече: Различни стилове грим за очите

Voila! Вашият страстен поглед на очите е завършен.

Гледай видеото: Двенадцать стульев (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send