Красота и мода

Зелен чай с ползи за мед и здраве за здравето

Pin
Send
Share
Send


Опитвал ли си зелен чай с мед? Сега Зеленият чай става толкова популярен в наши дни. Това е така, защото тя предлага толкова много печалби на нашето тяло. Все повече марки идват от версията си на зелен чай. Някои от тях са обикновен зелен чай като основен вкус на пивоварната, докато за други това е смес от зелен чай от някои невероятни аромати на лимон плюс лимонова трева. Основната причина за зеления чай е да ви съживи, а идеалната комбинация за зелен чай ще бъде тире на лимон плюс малко мед. Тази смес гарантира, че сте напълно свободни от стрес, както и от ползите за вас.

Самият зелен чай е много полезен за нашето здраве и има много ползи и ако е смесен с мед, който също се състои от големи хранителни вещества, е просто допълнение към нашата диета. Зеленият чай е много широко използвана напитка с високо съдържание на антиоксиданти и фитонутриенти. Тези компоненти основно подобряват нашата имунна система и по-доброто функциониране на различни органи.

Предимства и ползи от зелен чай с мед:

По-долу ви дадохме списък с употребите и ползите от зелен чай с мед за здравето и кожата за вас.

1. Изгаря мазнините ви:

Ако искате да намалите излишните калории, които наскоро са натрупали. За почти всички от тях, добрата новина е, че с няколко чаши зелен чай, споделени с мед на нормална основа, те наистина могат да им помогнат да облекчат допълнителните калории. Зеленият чай повишава метаболизма в тялото, докато медът намалява калориите. Окисляването на мазнините от тази смес се подобрява с около 17%.

2. Развитие на стоматологичното здраве:

Катехини, намиращи се в зелен чай с мед, печелят и в случай на повишаване на зъбното здраве. Плака плюс други стоматологични вещества са произход най-вече поради бактериите стрептококи mutans. Катехините, присъстващи в зеления чай се присъединяват към меда, намаляват ефекта на тези бактерии, поради което се подобрява здравето на зъбите.

3. Подобрява функциите на мозъка:

Вече не е подмладяваща напитка; това ви прави и по-умни. Кофеинът е един от основните съставки в зеления чай. Когато го имате с мед, вкусът добавя витамини към него, което е по-добро за здравето на мозъка ви. Появата на тези 2 съставки в зеления чай подобрява концентрацията, тъй като невроните се задействат по-добре в по-фокусиран метод. Той също така подпомага възстановяването на времето за реакция на мозъка над и над паметта ви. Следователно, това прави мозъка ви стабилен и фокусиран.

4. Избягвайте заплаха от рак:

Зеленият чай с мед предлага страхотни антиоксиданти, необходими за доброто здраве на тялото. Умножаващият ефект на телесните клетки по дива фаза дава увеличение на рака. Имате зелен чай, който ще подпомогне създаването на антиоксиданти, така че да се намали последствието от този изоставен мултиплициращ ефект. Зеленият чай на обичайна основа не само избягва притежанията на рак, но и ги облекчава.

5. Отнасяйте се към обикновения студ:

Парите, идващи от чая, помагат за отваряне на носния проход, за да се осигури по-лесно вдишване. Зеленият чай също може да помогне за предотвратяване на собствеността на студа и грипа. Добавянето на мед към вашия чай има способността да успокои възпаленото гърло, обикновена индикация за простуда.

Виж повече: Можем ли да пием зелен чай с мляко

6. Увеличете енергията си:

След като го включите в диетата си, тя може да ви предложи добър енергиен тласък, както и много по-здравословен начин, отколкото захарта, която иначе се замества, която се получава днес. Дори диабетиците могат да консумират мед; при условие, че те проверяват кръвната захар, освен това го консумират само в известна степен.

7. Отслабване:

Ползите, произтичащи от тези калории, го правят полезно добавяне на 1 чаша зелен чай за отслабване. Докато суровият мед подобрява нашия метаболизъм, както и помага да тормозим мастните натрупвания, които допринасят за загуба на тегло, захарта ни оставя само с голи калории.

8. По-добро здраве на костите:

Остеопорозата е основен проблем на тялото, така че повечето хора се страхуват. Наличието на зелен чай с мед не само добавя вкус, но и прави костта по-силна плюс подобрена. С помощта на зелен чай загубата на костна маса се кондензира, докато енергично произвеждат антиоксиданти заедно с противовъзпалителни действия.

9. Помага при храносмилането:

Зеленият чай с мед е най-доброто лечение за различни храносмилателни проблеми, заедно с язви, гадене, запек, плюс още. Ето защо, пийте чай с мед, за да предложите освобождаване за различни проблеми с храносмилането.

10. Действа като антиоксидант:

Зеленият чай е чудесен източник на антиоксидант, който помага за предотвратяване на други болести. Свободните радикали, присъстващи в нашето тяло, причиняват заболявания, антиоксидантите спомагат за борбата с тези болести. Това прави работата на белите кръвни клетки по-лесна, тъй като те помагат за осигуряване на защита от болести и укрепват нашата имунна система. Висококачественият зелен чай се състои от голямо количество антиоксиданти под формата на хранителни вещества. Зеленият чай, който се смесва с мед, също увеличава ефекта. Медът също има една и съща характеристика, тъй като помага за предотвратяване на няколко заболявания. Тези две естествени вещества ни осигуряват първа линия на защита чрез защита на клетките.

Виж повече: Ползи от зелен чай с лимон

11. Подобряване на здравето на дъха и устата:

Помага за подобряване на здравето на устата чрез намаляване на микробното действие. Всеки бактериален и вирусен ефект причинява лош дъх и дори може да увеличи риска от кухини. Така този естествен елемент потиска растежа на бактерии и вируси. По този начин се намалява рискът, причинен от тези микроорганизми. Основното съединение, наречено катехин, помага да ни предпази от тези проблеми. Това основно убива тези вредни микроорганизми, които причиняват лошо здраве на устата. Следователно, това намалява риска от плака и подобрява състоянието на дишането.

12. Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания:

Основната съставка на зеления чай е антиоксидант, който има много ползи. Също така, това е полезно и за намаляване на сърдечносъдовите заболявания. Тези антиоксиданти подобряват състоянието на сърцето и намаляват риска от сърдечни заболявания като сърдечни пристъпи, инсулти, понижаване на кръвното налягане и др. От друга страна, антиоксидантите също намаляват нивото на лошия холестерол, който основно блокира артериите и блокира лесното кръвоснабдяване. Съотношението на добрия холестерол и лошия холестерол трябва да се поддържа, в противен случай би довело до определени заболявания. Следователно, поддържането или понижаването на общото и нивото на LDL холестерола в нашето тяло е изключително важно за намаляване на сърдечните заболявания.

13. Намалете риска от болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон:

Съединенията, присъстващи в зеления чай, усилват мозъчната активност чрез стимулиране на мозъчните клетки. Поради старостта хората страдат от различни сериозни заболявания като болестта на Паркинсон и Алцхаймер. Функционирането на мозъка се подобрява чрез консумация на зелен чай, който ни предпазва от старост. Тези заболявания са основно невродегенеративни заболявания, които често причиняват липса на правилно предаване на нервните сигнали. Проблемите, свързани с паметта, също са симптоми на тези заболявания. Проучванията показват, че антиоксидантите и катехиновите съединения защитават нервните клетки от увреждане, причинено от старостта.

14. Укрепване на имунната система:

Съединението на катехините предпазва тялото ни от всяка микробна инфекция. Бактериите и растежът на вируса водят до много инфекции и трябва да бъдат потиснати, за да се поддържа правилен баланс на тялото. Той ни помага да намалим обикновена настинка, грип, димоотводи и проблеми със зъбите. Зъбното здраве се подобрява чрез инхибиране на растежа на стрептококовата слуз.

15. Намалете риска от диабет тип II:

Изследвания са установили, че зеленият чай намалява нивото на кръвната захар и следователно намалява риска от диабет. За да се предотврати дългосрочно заболяване, зеленият чай е страхотно лекарство. Вижда се, че хората, които пият зелен чай, имат по-нисък риск от диабет и намаляват нивото на кръвната захар, отколкото тези, които не я консумират.

Попаднахме на най-добрите петнадесет ползи от зелен чай с мед. И двете съставки имат индивидуални ползи, които подобряват здравословното ни състояние. Когато се смеси, хранителната стойност се увеличава и улеснява защитата от болести. Надяваме се, че гореспоменатите ползи ще бъдат полезни и много полезни.

Вижте още: shutterstock

Гледай видеото: ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ. .Работи ли наистина? + кръгова тренировка за цяло тяло у дома (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send