Красота и мода

Топ 9 Пижама за мъже в сватбата на бенгалски курти

Pin
Send
Share
Send


Индия е разнообразна страна и културата и структурата на региона се променят на всеки сто километра. Културното многообразие се проявява по много начини, но най-видимата форма е в облеклото. Пижамата Курта беше предпочитаната форма на обличане за мъже в продължение на много векове, преди да вземем единодушно решение да бъдем повлияни от западния стил на обличане. Въпреки това, курта пижама се завръща в последно време. Всеки регион на Индия има своя собствена версия на традиционното облекло и едно такова традиционно облекло е бенгалската курта пижама.

Стилна и традиционна бенгалийска пижама за мъже в модата:

Опитайте 9-те най-добри пижами на бенгалски курти, които със сигурност ще привлекат вниманието.

1. Сиренева копринена сирене Kurta със странично отваряне:

Това е златисто жълта курта с бродерия по тялото и шията, е просто нещо, което да зададе тон за сватба, социална функция или събиране. Тази курта е украсена със страничен отвор и шнур, които добавят към очарованието на това красиво облекло. Сдвойте тази красива курта с дхоти от бенгалски стил, за да го направите пълен ансамбъл.

2. Shantiniketan Стил Kantha работа Kurta:

Kantha quilting е процесът на наслояване на дрехите заедно и свързването им в различни вариации с обикновен бод. Дизайнът на канто стил Bengali kurta е идеалното облекло за всякакъв вид социална функция. Сдвойте тази курта с дхоти от бенгалски стил или с джудпури или с churidar, за да завършите екипировката.

3. Tussar Silk Kurta:

Копринена коприна Bengali kurta за мъжете е перфектна за ежедневно носене или за специален случай. Tussar kurtas се предлагат в различни цветови модели. Комбинирайте го с пижама със същия или контрастен цвят, за да получите перфектния ефект.

4. Батик Печат Курта:

Батик отпечатъците и Бенгал са синоними един на друг. В гардероба на всеки бенгалийски мъж е задължително куртията с батик. Сложете кутията с печат на батик с непринуден churidar или панталон, за да завършите изгледа. Батик куртата е идеална за всяка случайна вечер или за среща.

5. Печатна копринена коприна Dhoti Kurta:

Печатният дуплекс Bengali dhoti kurta е идеален за всяка случайна партия. Печатната курта е идеална за всякакъв повод и dhoti pant е модерен, но все още дава традиционен вид. Отпечатаните курти се предлагат в различни разпечатки и цветове.

6. Мотив Pattern Kurta:

Мотивният образец е идея или образ или образец в повторен формат. Мотивът на курта е правилното облекло за пуджа или събиране. Човек, който може да носи мотив бенгалски курта, е уверен човек. Достъпни с модерни дънки, churidar, dhoti salwar или традиционен бенгалски dhoti за правилния поглед.

7. Хади Силк Курта с Дхоти:

А khadi коприна kurta с dhoti е отидете на облекло за бенгалски dhoti kurta за сватба. А kadi коприна kurta в злато или праскова със златна равнина или бродирани dhoti е отида да се търси най-Bengali grooms. Някои дрехи са класически по причина и никога не излизат от мода.

8. Dogri Kurta:

Dogri kurtas са нестандартни избори. Може да се свърже със salwars, jodhpurs или случайни панталони. Тези курти са широки по бедрата и са отворени в гърдите. Те се предлагат в обикновен, моделен вид с бродерия.

9. Спално бельо Kurta:

Спалното бельо е светлината на сезона. Предлагат се в различни цветове, текстура и мотиви, те могат да бъдат сдвоени с всякакъв вид салвара, dhoti дъна, churidar панталони или дори дънки. Късната или късната ленена курта никога не е грешен избор.

Цветовете и моделите обикновено са ограничени за мъжете. Въпреки това, има много опция на разположение днес в Bengali стил kurta и дъното износване да избирате. Вземете и изрисувайте една от пижамата на бенгалската курта, която можете да носите с лекота и да се откроите с нея.

Гледай видеото: TITA - ANTILOPA Official 4K Video (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send