Красота и мода

Как да направя Азиатски булчински грим

Pin
Send
Share
Send


Азия е континент с различни култури и разнообразие. Азиатските булки са престижни булки. Азиатските булки обикновено са натоварени с много златни и диамантени бижута, наред с различни традиционни орнаменти като пръстени за нос, коланчета и др. Те предпочитат тежко облекло за сватбената церемония. Носените дрехи са ярки цветни сари или легенги. Оцветените цветове са ярки и живи като червено, зелено, жълто, кестеняво и т.н.

Въпреки че не е възможно да се обхванат всички видове булчински грим, носени от азиатски булки, защото всички те принадлежат на различни общности и култура, пред вас е представен малък урок, за да ви даде същността на азиатския булчински грим.

Как се прави азиатски булчински грим:

Необходими неща:

 • Измиване на лицето
 • Добър овлажнител
 • Прикрива
 • Сенки за очи
 • Очна линия
 • червило
 • Компактен прах / насипен прах
 • грунд
 • Балсам за устни
 • Спирала за очи
 • Kajal
 • Гланц за устни
 • Молив за устни

Стъпка 1: Почистване

Трябва да се използва добро промиване на лицето, за да се отстранят замърсяванията и замърсяванията от лицето. Пат лицето си суха с кърпа. Следвайте го с добър тонер.

Виж повече: Индийски булчински изглед 2014

Стъпка 2: Овлажняване

Нанесете добър овлажнител според вида на кожата, така че кожата да се хидратира и да няма груби петна.

Стъпка 3: Грунд

Грундът трябва да се нанесе върху основата, за да остане гримът за по-дълги часове.

Стъпка 4: Коректор

За да се скрият тъмните петна и несъвършенствата, трябва да се използва добър маркер. Трябва да се прилага около окото, петна и др.

Стъпка 5: Фондация

Човек трябва да бъде много внимателен при избора на добра марка фондация. Тя трябва да върви с вашия тон на кожата. Обикновено човек трябва да приема тон по-висок от цвета на кожата.

Фундаментът трябва да се поставя в точки с кръгови движения. Човек може да използва розова вода, за да смеси фондацията с кожата.

Виж повече: Пакистански булки

Стъпка 6: Грим за очите

Сенки за очи: Трябва да се избере златна блестяща или медна сенки. Трябва да се избере по-светъл цвят за зоните в близост до околностите на веждите. Използвайте четка за сенки за очи, за да го смесите добре. Една линия от сенките за очи също трябва да се приложи към долния капак.

Очна линия: Трябва да се нанесе средно дебела подложка за очи.

Kajal: Трябва да се нанесе средно дебела линия каял. Трябва да се избере водоустойчив каял, защитен от размазване.

Спирала за очи: Трябва да се нанесат два слоя добре навита маскара.

Стъпка 7: Руж

Трябва да се избере естествен цвят на руж, като розово или прасковено с блясък. Нанесете го върху скулите, за да го подчертаете добре.

Стъпка 8: Разхлабен прах / пресован прах

Нанесете малко от насипен прах или пресован прах. Уверете се, че не го прилагате прекалено много. Просто помажете малко.

Виж повече: Арабски булчински грим Изглежда

Стъпка 9: Червило

Преди да нанесете червило, трябва да нанесете добър балсам за устни, за да запазите устните ти меки и хидратирани. Трябва да се приложи Lipliner. Човек трябва да отиде за фина сянка. Трябва да се носят червени или коралови нюанси. Нанесете червилото с четка за червило. Гланцът не е задължителен. Използвайте попивателна хартия, за да отстраните излишната червило.

Нанесете слой от насипен прах и след това го намажете с попивателна хартия, за да продължи дългото червило.

Стъпка 10: Бинди

Азиатската булка носеше малък блестящ червен цвят на бинди. Понякога се наблюдава конотация в зависимост от културата.

Накрая погледът е завършен, за да открадне милиони сърца.

Човек може да използва тези съвети за грима, който получава великолепен поглед на ден, който е някогашен афера в живота на жените. Косата трябва да бъде събрана и плетена традиционно и украсена с цветя или лъскави клипове, за да придаде този елегантен вид.

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: Удължаване на коса с клипсищипки - Optima extension (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send