Красота и мода

9 Индийски златни и диамантени Емералд комплекти

Pin
Send
Share
Send


Както Емералд е камък, известен като камък, така и хора, в които заради успеха си в любовта и този камък дори подхранва сърцето, донася свежест и жизненост на духа. Този камък е зелен цвят и търси истината. Този скъпоценен камък бил дори обожаван от много царе и кралски семейства и този скъпоценен камък бил дори част от короната им. В света на модата и бижутата той е много ценен заради лъскавия си вид и атрактивния си цвят.

Различни видове индийски бижута от Emerald Necklace:

Емералд огърлица е обожаван по целия свят, тъй като този скъпоценен камък има прекрасен външен вид и може да бъде смесен и съчетан с всеки метал. Нека сега погледнем в различни дизайни на Емералд огърлица.

1. Традиционен комплект от златни Emerald Necklace:

Златото се смята за благоприятен метал и ако изумрудите са осеяни върху него, нищо по-красиво не може да бъде като тази огърлица. Колието е изработено във формата на камбани, а по краищата изумруди скъпоценни камъни подобряват красотата на огърлицата. Това е един от традиционните видове огърлица и може да се носи на сватби, както и при всякакви обстоятелства, които ви карат да изглеждате красиви и очарователни.

2. Дизайн от Емералд Bead Necklace:

Тази огърлица е изработена от изумруди, украсени с огърлица. Тя изглежда много модерно и може да бъде обединена с автентично износване, както и с ежедневни неща и да ви направи да изглеждате горещи и очарователни. Тъй като изумрудено скъпоценен камък е от зелен цвят, той върви добре с други цветове тоалети също.

3. Златно колие Ruby, Emerald и One Gram:

Когато рубин и смарагд комбинирани заедно дава зашеметяващ парче огърлица, което ви прави да изглеждате кралски и уникални в тълпата. Емералдите са осеяни в центъра на огърлицата, като по този начин подобряват вида на целия комплект. Този тип огърлица може дори да бъде направен на един грам злато, което го прави икономичен и не пробива зле и джобовете ви.

4. Комплект от перлени и изумрудени огърлици:

Перлата винаги ви дава уникален вид, но когато перлата се смеси с изумруда, нейната красота увеличава много гънки, като по този начин огърлицата изглежда красива. Перлата осеяна в комплекта е с 22 карата. Цялата огърлица е изрязана във формата на венчелистчета и перлите релефни по краищата подобряват външния вид на огърлицата, както и деколтето.

Виж повече: Дизайн на Ruby Emerald Necklace

5. Изумрудно огърлица от форма на сърце с диаманти:

Както смарагдът обозначава любовта, и този скъпоценен камък помага при изглаждането на отношенията. Колие с форма на сърце е правилната форма, където изумрудите могат да бъдат осеяни като всяка връзка е свързана с най-сърцето. Колието изглежда страхотно, тъй като половината е направена в злато, а другата половина се състои от диамант, където смарагдите са осеяни, като му придават искрен вид.

6. Кристал Емералд раждане камък Колие:

Емералдите могат да се използват по два начина, като едно очарователно огърлица. Хората, чийто розов камък е изумруд, могат да го използват като огърлица, както и да носят своя розов камък по стилен начин. Можете дори да го окачите на кристална верига, като по този начин увеличите визията на огърлицата, както и да изглеждате прекрасни.

Виж повече: Колие от мъниста

7. Стилен комплект от златни и диамантени Емералд

Тук идва стилен и модерен смарагдов комплект за момичета, както и за жени на средна възраст. Емералдът е издълбан с диаманти във формата на листа, а диамантите са забити в ъгъла, което му придава стилен и привлекателен вид. Тези видове огърлица могат да бъдат носени от всякакви поводи, както и дори да подхождат на хладно приключение.

8. 18 цента диамант с жълто злато Emerald Set:

В тези огърлици изумрудите се избират между скъпоценните диаманти. Две скъпоценни камъни се използват за изрязване на тази огърлица. Каква красота? Диамантите са релефни в различен модел, като по този начин цялата огърлица изглежда страхотно и можете да носите този вид огърлица като сватбено облекло или при всеки благоприятен случай.

Виж повече: Скъпоценни камъни

9. Дизайн на красиво изработено изумрудено огърлица:

Както името носи реколта, тази смарагдова огърлица се предава на поколения и може да бъде форма на благословии от старейшините. Изработката, направена върху огърлицата, е безмълвна и по този начин я прави невероятна и ви дава кралски привкус и правят да изглеждате уникални с елегантност.

Колието се носи от момичета и жени, тъй като подобрява красотата им и ги прави очарователни. Ако огърлицата е изработена от Емералд, какво да кажеш! Той подобрява красотата на много гънки и ви кара да изглеждате прекрасно, както и деколтето. Не можете да се спрете да изглеждате добре и можете да оформите своя собствена мода и да създадете образ пред вашите приятели, колеги.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Ayurveda Art of Being BG SUB Аюрведа - Изкуството на живота (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send