Грижа за косата

Топ 9 центрове за трансплантация на коса в Пуна

Pin
Send
Share
Send


Пуна често е известен като дом за пенсиониране в Мумбай и по този начин плешивостта е често срещана при мъжете и жените, живеещи в този град. Хората в Пуна са не по-малко стилни и следват тенденции като тези, живеещи в Мумбай. Въпреки че понякога плешивостта е причинена от необратима и не може да бъде възстановена, независимо от прилагането на различни методи, но хирургични трансплантации на коса. И ако търсите да се обърне проблем косопад и търсят клиника, където можете да получите трансплантация на косата направено със затворени очи и отпуснат ум след това прочетете на тази статия, тъй като подчертава най-добрите клиники трансплантация на коса в Пуна.

Центрове за трансплантация на коса в Пуна:

Ето списък на 9-те най-добри клиники за трансплантация на коса в Пуна около града.

1. Д-р Батра:

www.drbatras.com

Клиниката на д-р Батра е разпространена в почти всички градове в Индия. Това е супер специализирана верига от клиники, която наистина е много трудно да се победи. Те са експерти в хомеопатичното лечение на кожата и косата, но са преминали и към по-нови хирургични процедури като трансплантация на коса. Това е може би една от най-добрите клиники за трансплантация на коса в Пуна.

Данни за контакт - Парцел № -2, 1-ви етаж, комплекс Акшай, парк Пушпак, срещу Sulzar India, над Fab-India, път ITI, Aundh Pune - 411007, Махаращра, Индия

Тел. 020 6601 2552

Виж повече: Центрове за трансплантация на коса в Джайпур

2. Адхи Индия:

www.besthairtransplant.com

Тъй като те имат многобройни вериги от търговски обекти, които се разпространяват в големите градове на Индия, веригата от козметични процедури в Adhi е взела справедлив дял от козметичните процедури и пазара на козметична хирургия. Адхи клиниката е постигнала много успехи в Пуна и други градове, като използва метода за екстракция на фоликуларна единица за трансплантация на коса.

3. Град на кожата на Индия:

www.skincityindia.com

Градът на кожата Индия е може би една от най-голямата естетична дерматологична верига, основана от д-р Niteen Dhepe. С над 12-годишен опит, градът Skin има обекти и франчайзи, разпространени в 16 области на Махаращра, включително Pune. Експертите използват метода за екстракция на фоликуларна единица, за да постигнат успех в областта на трансплантацията на коса.

Виж повече: Центрове за трансплантация на коса в Лакнау

4. Клиники по трансплантация на естествена коса:

www.naturalhairtransplant.co.in

Естествените клиники за трансплантация на коса също имат обекти в различни места в страната, включително Пуна. Те имат опит от години, които са ги накарали да постигнат успех в индустрията на козметичната хирургия. Преминете през официалния им сайт, за да придобиете още повече познания за тяхното лечение и други подробности.

5. Клиника за трансплантация на коса Dezire:

www.hair-transplant-pune.com

Клиниката се ръководи от д-р Прашант Ядав, който има дългогодишен опит в областта на трансплантационната хирургия с високи нива на успех и високи познания. Той е добре запознат с различни методи за трансплантация на коса. И справедливо е да го съдиш само след като си резервирал среща за преживяване.

6. Клиника по Richophel трихология:

www.richfeel.com

Клиниката за трихология на Richfeel е добре позната с иновации и върхови постижения. Експертите от клиниката Richfeel trichology провеждат операцията по трансплантация на коса чрез използване на метод за екстракция на фоликуларна единица, който е безопасен за безопасни и ефективни процедури.

7. Перфектни трансплантации на косата:

www.perfecthairtransplant.com

Перфектната трансплантация на коса е ветеран, когато става въпрос за трансплантация на коса. Тази клиника се разпростира върху важни градове на Индия, освен Пуна, и също така е спечелила впечатляващ успех. Тази клиника се ръководи от д-р Ручи Шривастава и д-р Амитаб Шривастава и е семеен бизнес.

Виж повече: Центрове за трансплантация на коса в Керала

8. Азиатски институт по трансплантация на коса:

Азиатският институт по трансплантация на коса е популярен център за трансплантация на коса в Пуна, който има опит от над 15 години. Тази арт клиника е добре оборудвана и е безопасна и ефективна, особено когато става въпрос за процедури за трансплантация на коса.

адрес - статуя на карве, близо до сладоледа AB Natural, Kothrud, Karve Nagar, Pune - 411029, Maharashtra.

9. Д-р Parag B. Sahasrabudhe:

www.hairtransplantpuneindia.com

С експерти от развитите страни като САЩ и Великобритания, които специализират в трансплантацията на фоликуларна единица и екстракцията на фоликуларни единици, д-р Параг е принуден да се съобразява.

Вие ще получите осигуреното най-добро лечение и грижи под професионалистите от тези клиники.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Accused of Professionalism Spring Garden Taxi Fare Marriage by Proxy (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send