Красота и мода

9 Най-добри дизайни на Kawaii Nail Art със снимки

Pin
Send
Share
Send


Още ли сте се сблъсквали с термина „каваи“? Това е японска дума, която означава „сладък“ или „възхитителен“. Терминът е особено известен, когато става въпрос за изкуствата за нокти. Разбира се, всички обичаме сладките нокти, нали? Можете да създавате сладки нокти с помощта на различни материали за декорация на ноктите, като малките лъкове, ноктите Pikachu Decos, рейнските камъни, белите циментни цветя, известните и т.н. ноктите.

Японски дизайни на Kawaii Nail Art:

Тук са нашите топ 9 снимки за Kawaii дизайн на ноктите. Надявам се, че ще ви хареса толкова, колкото и ние ги обичаме!

1. Ноктите Kawaii Pikachu:

Дизайнът на ноктите Pikachu е много известен дизайн за изкуство за нокти, когато става въпрос за дизайни на kawaii nail art. Гореописаното изкуство, което виждате, може да бъде създадено с помощта на много материали за нокът арт деко, като глави на Пикачу, водни стикери, кристали, бижута с перли, мъниста с хайвер и т.н. изкуство за нокти.

2. КАВАЙ ЛУК, ДЪРВЕНИ ЧАСТИ И ЗВУК

Както е посочено името, това изкуство за нокти е много просто и лесно да се направи, ако можете да получите ръцете си върху някои сладки пластмасови нокти, арт деко декорации, звезди и някои кристали в различни цветове като синьо, жълто и розово. Ще се влюбите в резултата.

3. Безплатно изкуство за нокти Kawaii на ръка:

Ако сте добри в картината със свободни ръце, можете лесно да дадете на този артист ноктите опит да използвате четките и цветовете по ваш избор. Използвайте клечка за зъби или инструменти за остриета. Това е много каваи или така да се каже сладък. Пробвам!

Виж повече: Дизайн на изкуствени нокти Fimo

4. Каваи със звезди и перли:

Ако ви харесва идеята за декориране на ноктите с деко звезди и перли, тогава можете да създадете този вид сладък поглед, без много проблеми. Така че kawaii nail art не трябва да бъде много трудно, тъй като името звучи. Отидете там, вземете някакъв нокът Decos и дайте това изкуство!

5. Лесно да се направи безплатно Kawaii Nail Art:

Това е още един дизайн на ноктите на Пикачу, но е създаден много лесно и лесно с помощта на инструменти за точене и четки за нокти на бяла повърхност с черен цвят.

Виж повече: Неонови дизайни за нокти

6. Изкуство за нокти Fimo Kawaii:

Материалите Fimo glay nail art или Fimo canes се предлагат в различни дизайни. Можете да се сдобиете с някои флорални, мече, лъкове и звезда дизайн Fimo за този нокът изкуство.

7. Kawaii Спондж Боб, квадратни панталони за нокти:

Квадратните панталони на Спондж Боб са много известни сладки анимационни серии. Можете лесно да се примирите с това изкуство за нокти, ако имате хубави ръце в рисуването на дизайна на свободната ръка. Ще ви трябват няколко цвята, четка за изкуство за нокти и вашите дотиращи инструменти. Забавлявайте се да рисувате този дизайн.

8. Ноктите Kawaii Deco със сърца, сладоледи, лъкове и кристали:

Този тип дизайн може да изглежда много сложен, но ако можете да се сдобиете с правилни деко-материали в форми на звезди, сладоледи, лъкове и някои други кристали, можете лесно да създадете такъв модел, като фиксирате деко-материали върху база боя.

Виж повече: Картини за нокти на корсет

9. Kawaii Hello Kitty Halloween Nails:

Хелоуин пъти може да ни види обличане в страшни дрехи или страшно грим. Дори тогава можете да направите този Хелоуин повод забавен повод, като носите изкуство за нокти, което е страшно, но много сладко гледащо в същото време. Дайте това изкуство за ноктите с сладък Hello Kitty Deco и страшно лице от тиква. Освен това използвайте бонбони бар трик или лечение на Деко и звезди за тази нощ се чувстват, защото хората обикновено излизат събиране на бонбони през нощта на Хелоуин.

Забавлявахте ли се да четете тази статия? Опитайте няколко изкуства за нокти!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY: Origami Santa Claus Tutorial Matsuno Yukihiko (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send