Красота и мода

15 Уникални и творчески подаръци за снимки за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Подаръците са един от добрите начини да се направи силна връзка между хората; тя показва колко се грижите за човек и колко сте загрижени за тях. Не става дума за това колко е голям подарък, а колко грижовен и загрижен сте за този човек и искате винаги да сте в техните спомени. Фото подаръците са нещо, което винаги ще напомня на вас.

Най-добри и уникални фото подаръци в Индия:

Ето няколко топ 15 подаръка за снимки,

1. Акрилен фото подарък:

Предложете на приятелите и семейството си персонализиран фото подарък, за да споделите специална памет за тях с различните техники на пазара. Можете да персонализирате чаши за фото книги, персонализирана възглавница, персонализирана акрилна снимка, персонализирани престо и магически акрилни чаши.

2. Подарък за платно:

Дали има приятелство на ума, романтика, грижа или сладък благодарен жест някой очарователен подарък е идеален за всяко настроение. Има уникална и замислена гама от идеи за подаръци за снимки, които можете да говорите със сърцето си и лесно можете да впечатлите приемника. Някои от най-добрите идеи за снимката са да отпечатате снимката си върху снимката на платно. Подаръци върху него и можете да добавите специално съобщение и снимка.

3. Подарък за кафе-кафе:

Магазин за различни персонализирани подаръци снимка, като ключодържатели, чаши за кафе, на които можете да получите на снимката, отпечатана на лицето, на което го подарявате, гривни, фоторамки и много други като обичайните ризи печат, цифрови снимки онлайн.

4. Подарък за 3D снимки:

превърнете любимите си снимки в уникални фото подаръци, като 3D гравирани подаръци, персонализирана акрилна снимка, пукнатина на рождения ден на зората, въртяща се фоторамка и т.н., тъй като има разнообразие от тях, предлагани на пазара с различен сорт.

5. Подарък за възглавница:

Можете да подарите любимите си хора с подаръци за фото печат, като им подарите персонализирана възглавница като тази на пазара, като ги отпечатате на възглавница. Картината, която искате, може да бъде поставена на възглавницата или много други подаръци, като корпоративни подаръци за снимки, печат на цифрови снимки на поздравителни картички, календари, платно и др.

6. MOM Фото подарък:

Превърнете любимите си снимки в фотоколаж за подарък. Има много фото подаръци колаж идеи като потребителски MOM фото колаж, персонализирани фото колаж персонализирани вътре текст Polaroid, куп фото рамки, диамант фото колажи рамки за рожден ден.

7. Подарък за фотографски възглавници:

О, ние обичаме възглавници, които ни дават усещане за любов и привързаност, така че ако трябва да подарите някой възглавница като подарък, има много подаръци за възглавници. Можете да дадете на любимите си хора някакъв жест или някаква снимка от тях като персонализиран договор за любов Forbes, или персонализирана възглавница за форма на сърцето, меки нощни възглавници за снимки, възглавница за подложка за мишка, запазена за възглавница за мама, роза по поръчка.

8. Торта за рожден ден

Обикновено използваме поздрави и подаръци, за да пожелаем на рождения си човек, но можете да подарите подаръци за рождени снимки като подарък като торта и снимка на лицето, можете да я подарите с цветя, или можете също да подарите със сладко щастливо рожден ден цитирам върху него средата нощ звезди.

Виж повече: Идеи за подаръци за гадже

9. Подарък за кутия за снимки:

така че очевидно има много снимки на подаръци, които можете да подарите на хората, които харесват сред тях, е подарък за кутия за снимки, който е кутия, която се отваря за много снимки “като подарък, който прави гърлото на паметта.

10. Подарък за телефон за телефонни калъфи:

Има много идеи за подарък за приятел, като подарък за валентинки за приятел, като прави любимите му снимки в сладки случаи на телефон, чаши за кафе или висулки, съчетавайки картината на боксерите на пътуванията ви. Ами сред тези телефони покритието е най-ценното, че винаги ще бъде близо до човек винаги в ръка и пред очите му.

11. Подарък за висулка:

Ръчно изработен фото подарък прави страхотен подарък по всяко време на годината. Има много творчески идеи за подаръци за снимки, като резенчета, свързани заедно за абажур, instagram coaster, куфар за фото телефон, DIY фото медальон, буркан с памет за снимки. Този подарък тип висулка може да персонализирате според вашата креативност.

12. Въртяща се рамка за снимки:

На пазара има много подаръци за фоторамки. Зависи от вас, кого искате да подарите в зависимост от вашите чувства. Една от най-популярните е въртящата се фоторамка, която има най-малко 2 снимки на нея, която се върти върху нея, има и 3 европейски фото рамки, които имат 3 снимки.

Виж повече: Творчески подаръци

13. Изскачане на снимка:

Имате ли много прекрасни снимки в компютъра си, където никой не може да ги ползва? Ако отговорът е да, тогава защо не им даде някаква форма има страхотна идея като закръглени кутия снимка подаръци, кристална снимка кутия подарък, изскочи кутия снимка подарък, ръчно изработени снимка кутия за годишнина.

14. Стъклен подарък за снимки:

Превърнете спомените си в красив кристален фото подарък като 3D лазерно гравиран фото кристален подарък, като добавите текст или поема или любовно послание. Някои от тях са персонализирани фото гравирани 2D кристал, фото лазерно гравирано, персонализирано фото кристално сърце.

15. Исторически фото подарък:

Индия е културна страна, нашите традиции ни означават много. Ние имаме голямо културно наследство, така че ако искаме да подарим снимка Индия имаме много възможности стари места, картини подаръци и други също като ключодържатели, Tiffin кутия снимка книга чай увеселителен парк, копие или историческа картина, изобразяваща някои история на Индия.

Виж повече: Уникални подаръци

Има много подаръци на пазара, които можете да подарите на хората, които обичате. Налице е разнообразие наводнения навсякъде по пазара с различен цвят размер на формата и персонализирани също. Подаръците за колекции от снимки дават подходящо внимание на чувствата си, така че подарете на любимия човек най-добрите подаръци, които искате.

Гледай видеото: Подарък за сватба - отзив (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send