Красота и мода

9 Модни стилове на сатенена пола за различни форми на тялото

Pin
Send
Share
Send


Полата е един от най-важните елементи за всеки дамски гардероб. Тя е толкова универсална част от дрехата; можете да го носите небрежно или официално. Полите се предлагат в голямо разнообразие от дължина, стил и тъкан. Също като памук и неткани тъкани, сатен плат е също на мода. Неговата гладкост или мекота го правят по-популярен и много изискан плат. Черен, лилав и бял цвят е добър за вашия професионален външен вид, а от друга страна ярки цветове са за вашата екскурзия и парти.

Различни типове сатен пола дизайни за жени: t

Има различни видове сатенена пола от професионална до случайна. Ето някои селективни сатенени поли за най-добър външен вид.

1. Дамска циркулярна ежедневна пола Сатен:

Сатената на полата прави перфектен кръг на подгъва. Той има вградена талия и изригва на подгъва във формата на „А“. Това е чудесен избор за официално и случайно облекло. Предлага се в дължина на коляното, дължина над коляното и дължина на телето и най-подходяща за тънки момичета. Тя може да обедини усилията си с резервоарни панталони, потници, токчета и шапка.

2. Дълга сатенена пола:

Този тип поли са прави и много стегнати от кръста до коленете. Тази лилава сатенена пола за молив е перфектна за тонизирано тяло, за да се изрисува. Тази пола не само е полезна за бизнес срещи, но и за износване на партита. Това може да се съчетае с ризи и да подстриже топ.

3. Дълги сатенени пола с висока талия за дами:

Високата талия с пълна сатенена поли се стегна с бутон или цип на истинската талия. Обикновено колани и лъкове, използвани в талията, за да подчертаят високия дизайн на талията. В тази пола Шик лъкове изглеждат много грациозни и могат да обединят усилията си с връхната растителност.

4. Дамски сатен с висока долна пола:

Както самото наименование определя, високо-ниската пола е асиметрична. Тази пола има дължина на коляното отпред и назад. Тази пола е най-добрият избор за случайни или парти облекла. Това може да се съчетае с връх и клинове.

5. Дамска тапицерия с дълъг пола:

Правоъгълното парче плат е обвито около талията, едно парче се припокрива с другата част, както и вратовръзка с възела. Тази сатенена дълга пола може да се носи от всяка жена. Тази пола е добър избор за лятната почивка на плажа.

6. Сатенена плисирана пола за жени:

Тази сатенена плисирана пола е готова за носене; те имат вертикални плисета по цялата пола. Човек може да избере тази цветна дизайнерска пола за всеки случайно или парти облекло. Можете да обедините усилията си с маншони, ризи, шапки и токчета.

Прочетете още: Стилни нагънати поли.

7. Пола за макси русалка сатен:

Този тип пола е прикрепен към кръста до коляното и се раздува в края, което прави фигурите на фигурите. Тази сатена макси пола върви с върха на културата и халтера. Тази пола е за добре тонизирани тела.

8. Мъжка пола за жени:

Тази сатенена миди пола дава ефект на балон, когато връхната част на полата е прибрана обратно. Той придава по-зрял поглед и не е добре за тези, които не искат обемна визия. Човек може да вземе това за всяка случайна партия. Бутоните отпред и от двете страни на джоба му придават великолепен вид.

9. Сатенени поли:

Тази черна сатенена пола се състои от платове от тъкан, зашита една над друга от кръста до подгъната линия. Той добавя много обем към полата. Дължината му може да варира; тя може да бъде коляно, над коляното и дължината на прасеца. Тя може да бъде вашата партия и ежедневни облекла. Това придава на момичето приказно поглед.

Ако търсите да добавите много елегантност към облеклото си, можете да отидете с дълга сатенена пола. Когато избирате поли, със сигурност ще изберете някакъв неутрален цвят, така че да могат лесно да се смесват и съчетават с върховете и тениските. Отпечатъците и шаблоните също играят голяма роля. Отделно от мини и мини мини сатен пола дълъг е и дава прекрасен поглед към жените. Изборът на подходяща пола зависи от това как вашият стил, молив, нагъната, ниска пола е най-добра за тънки тела. Мехурчетата и полата на пачките не са добри за тежкото тонизирано тяло.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Ботуши Miltec Germany (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send