Красота и мода

9 Най-добри къси чорапи в различни модели

Pin
Send
Share
Send


Чорапите са най-износените дрехи в ежедневния живот. Той дава допълнителен облик на обувките, които носим. Кратките чорапи обикновено са носени от момчета или мъже. Има някои чорапи, които могат да се носят и от момичета. Отново се появяват много разновидности и формати на къси чорапи. Често покрива глезена или част от телето. В древността са били износени машинно плетени чорапи. Може да има видове като джапанки и чорапи. Чорапите са направени от памук, найлон, полиестер.

Топ къси чорапи за мъже и жени:

Ето и списъка на топ 9 къси чорапи в различни модели.

1. Чорапче за къси чорапи:

Чорапче за крака е кратък чорап мъж, който има разнообразие, за да обвиват всеки пръст поотделно. Разполага с едно отделение за големия палец и един за останалите. Чорапите за пръсти могат да се носят и от момичета, и от момчета за партита и функции. Най-добрият избор могат да бъдат тъмните чорапи на сив цвят.

2. Бизнес къси чорапи:

Бизнес чорапите са късите чорапи за глезена, които се използват като цветни чорапи за консервативна външност. Тези чорапи се носят предимно за офис работи. Това са късите черни чорапи, които обикновено се носят от мъжете. Има и други цветове като кафяво или сиво, които също могат да бъдат изпробвани.

3. Къси чорапи за екипажа:

Чорапите за екипажа са унисекс чорапи, които са къси и дебели. Това са ежедневните чорапи, които обикновено са оребрени в горната част на глезените. Дори краката могат да бъдат топли от чорапите на екипажа. Най-добрият избор могат да бъдат къси бели чорапи.

4. Къси чорапи с ниско рязане:

Ниските чорапи са много къси чорапи, които описват по начин, който да бъде подрязан под глезена. Обикновено се използват за покриване на контурите на краката. Чорапите могат да се считат и за къси чорапи, които могат да се носят от време на време. Ниските чорапи могат да се носят и с чорапи.

5. Къси памучни чорапи:

Късите памучни чорапи са най-закупените чорапи онлайн и офлайн, тъй като осигуряват комфорт, когато и където се носите. Памучните чорапи обикновено се носят през лятото и могат да се носят и като спортни чорапи. Чорапите от сив цвят могат да бъдат най-добрият избор за това.

6. Къси нетни чорапи:

Нетните чорапи са къси чорапи за дамите, които обикновено се носят на сватби и функции от тях. Черният цвят наистина изглежда удивително в мрежените чорапи. Освен това, тя може да бъде носена от тийнейджърки, които излизат за партита или нещо друго. Използваната еластичност е доста стегната в мрежените чорапи.

7. Къс чорап с райе:

В раирани чорапи са децата къси чорапи, които също могат да се считат за момичета къси чорапи, тъй като те са най-вече харесвани от тях. Плетените чорапи изглеждат добре в многоцветни, обикновено смес от червено, жълто, зелено и оранжево. Може да се носи за случайни цели.

8. Спортни къси чорапи:

Спортните къси чорапи са късите спортни чорапи, които са доста по-дебели, тъй като поглъща потта на краката. Те са по-удобни при работа. Най-добрият избор могат да бъдат черни спортни чорапи. Чорапите осигуряват комфорт по време на бягане и могат да се носят както от мъжки, така и от женски пол.

9. Вълнени къси чорапи:

Чорапите се определят за всеки сезон и за зимата. Вълнените чорапи са доста по-дебели, което осигурява топлина на студените крака. Чорапите също са унисекс и могат да се носят за различни функции в зимата. Най-добрият избор могат да бъдат черните чорапи.

Чорапите имат много разновидности, за да се сблъскате и най-добрият избор за къси чорапи остава във вашите ръце. Чорапите за екипажа могат да се носят за различни функции, докато памучните и вълнените къси чорапи могат да се носят като случайни. Цветът черен или сив може да се избере като цяло.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send