Красота и мода

9 сладки дълги чорапи за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Дълги чорапи са винаги любим тип чорапи на пазара. И мъжете, и жените ги използват. Мъжете ги използват главно като петна и зимни дрехи. Жената го използва за стил, с униформи, спорт и т.н. Секцията на мъжете също е изпълнена с много дизайни.

Най-добри дълги чорапи в нови модели:

Тук можете да изследвате различни дизайни на дълги чорапи. Изберете любимия си и опитайте.

1. Дамски дълги чорапи за жени:

Можете да опитате тези женски дълги чорапи в черен цвят. Тя е изработена от дантела и е изключително разтеглива. Но те са големи дантели и са изключително удобни. Можете да го носите с вашите обувки и къси панталони, за да получите пълен стилен вид.

2. Дълги чорапи на Кавали Панда:

Вече не е нужно да носите старите скучни дълги бели чорапи. Опитайте нещо уникално във вашите чорапи. Когато става въпрос за тези бели чорапи с дизайн на Panda, той е направен от кадифен материал, който е много мек върху кожата ви. Той е изключително удобен и в същото време изглежда стилен. Ще получите много различни цветове със същия дизайн.

3. Чорапи с дълги чорапи:

Повечето мъжки дълги чорапи дизайн са обикновен цвят с горните ивици. Този дизайн е различен от този. Можете да опитате този невероятен дизайн, изработен от памук, еластин и спандекс. Това е много добър чорап с абсорбция на влага. Следователно пазите краката ви без миризма.

4. Цветни дълги чорапи с райе:

Когато проверявате за дълги райета за дамски чорапи, това е най-известният дизайн, който можете да намерите. Това са памучни чорапи с цветен дизайн. Можете да го носите с черната си обувка и да бъдете секси и стилни едновременно. Дължината на чорапите е много висока и можете да я носите с къса рокля.

5. Ръчно изработени женски вълнени чорапи:

Можете да правите вълнени чорапи у дома. Това е добър дизайн на дълги вълнени чорапи, които можете да изпробвате. Това е перфектно износване за зимата. Цветовият дизайн изглежда отлично и можете да го носите с всяка от вашите рокли. Носете с обувки или чехли, тези чорапи ще ви дадат максимален комфорт.

6. Горещи розови чорапи за екипажа:

Дългите розови чорапи са любимият избор на момичета винаги. Това се предлага с бяла комбинация, която прави дизайна изключително привлекателен. Тези розови чорапи са много хубави и са изработени от висококачествен памук, спандекс и еластичен материал. Можете да го носите с вашите ботуши или обувки.

7. Чорапи с дълъг колан:

Това е премия мъжки дълги чорапи дизайн. Изработен е от турски памучен материал и предлага максимална дишане и комфорт. Дизайнът е многоцветен тип и можете да го комбинирате с всеки вид обувка. Чорапите са издръжливи и правят вашия външен вид стилен.

8. Червени и бели дълги раирани чорапи:

Бяла и червена комбинация е винаги популярна. Този дизайн е червен дълги чорапи, изработени от траен памук, спандекс материал. Те са изработени така, че да пасват правилно и дължини над коленете. Можете да го носите с ботуши, обувки и т.н. и с къса рокля, тези чорапи дизайн ще ви направи гореща.

9. Сиви чорапи за крака:

Можете да опитате тези красиви обикновени дълги сиви чорапи, за да се чувствате удобно. Това са дълги чорапи с памучно коляно, които можете да носите с черните си обувки и ботуши. Изработен е от памук, полиамид и панделка. Това е ръчно изработено изделие и можете да получите много цветове със същия дизайн.

Проверили ли сте всяка от тях? Кой е любимият ти? Изберете любимия си и опитайте с къса рокля и чифт обувки. Подбирайте чорапи с добро качество, за да избегнете по-нататъшни проблеми с кожата. Материалът трябва да бъде едновременно дишащ и удобен.

Гледай видеото: Любовь и голуби (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send