Красота и мода

9 Модерни шапки за мъже и жени през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Съществуват многобройни серии от колекции от серия от шапки, които са проектирани в съответствие с новата модерна епоха. Някои от тях са с кръгла корона, а някои са елегантни, с дълбоко проектирано тяло на кофата. Някои от тях са с широки брошури и има модели, в които можете да видите най-тънкия от тях.

Най-добрите шапки за мъже и жени:

Тук можете да намерите най-добрата колекция от най-добрите 9 шапки за кофа за вас,

1. Камуфлажни печатни кофи:

Тази модна шапка е подходяща за мъжете да носят на открито. Това е кафявата шапка с камуфлажна щампа и предназначена за риболов. Изработена е от 100% полиестерна тъкан, която може лесно да бъде използвана за ежедневния стил. Тук е бялата шапка с докосване на сиво.

2. Мъжки шапки, устойчиви на хлор:

Той има специалната функция на UPF 50 и има 3-инчов широк ръб. Тази черна шапка се доставя с регулируема велкро за удобно прилягане на главата ви. Той също е твърде разтеглив и може да се измие само ръчно.

3. Американски патриотични звезди и шапки с колан:

Това е женска шапка от 100% памук, която има допълнително качество на натрошен материал. Тази шапка може да се използва както от мъже, така и от жени, тъй като е категория унисекс. Той е чудесен за всеки повод и е отпечатан с патриотичните звезди и ивиците в подписаната синя серия.

4. Унисекс реверсивни шапки с кофа:

Открийте новото разнообразие на хладната шапка, която може да се използва от двете страни. Да, това е обратима шапка, която се състои от 100% памук. Той е идеалният избор за топлите дни на лятото, тъй като е направен от дишаща материя.

5. Шапки с двуслойни кофи:

Тук можете да видите бялата шапка, която изглежда обикновена бяла, но има червена контрастна лента над нея. Той има двоен слой и е подходящ за възрастни, както за мъже, така и за жени, за небрежно излизане на горещото слънце. Той също така осигурява отлично прилягане за всякакъв вид облекло.

6. Класически шапки за кофа:

Тази дизайнерска шапка има плосък вид външен вид и може да се използва за случаен случай. Това е унисекс категория, направена с висококачествен памучен плат. Той има черно-бял проверен модел навсякъде, за да изглежда зашеметяващ и лесно пасва на всички дрехи на мъже и жени.

7. Реверсивни шапки с две тонове:

Тук идва колекцията от кофи за шапки за мъже, които сте търсили с нетърпение. Той е сертифициран със слънчева тъкан от UPF 50 и се състои от дишаща материя. Той има регулируема каишка за чинч в короната с 3-инчов ръб.

8. Автентични шапки на кофа:

Независимо дали търсите поглед от 70-те години в Персийския залив, или погледът на Манчестър от 90-те години, тази деним шапка ще изпълни мечтата ви. Това е в ослепителния син цвят със 100% чист деним материал с неговия подпис. Тази шапка е изцяло от типа Classic и е най-добрият избор за цялото лятно облекло.

9. Моделни шапки на кофа:

Отидете на възвратно настроение на върха с тази червена шапка с кофа, която е в уникалния модел върху целия материал. Изработена е със смесена комбинация от памук и полиестер. Тази кръгла костна шапка може да се използва за ежедневни и спортни събития.

Материалите или тъканите, използвани за производството на тези кофи са с широки масиви. Някои предпочитат колекцията в чист памук, а някои от нас могат да имат любимите си материали от тип деним. Има и смесена комбинация от тъкани като полиестер и акрил. Вашето желание е да изберете плат, който най-добре отговаря на вашето време и вашите нужди.

Гледай видеото: ПОДГОТОВКА ЗА БЪДНИ ВЕЧЕР - ВЛОГМАС ДЕН 24 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send