Красота и мода

30 Истински крайни сватбени подаръци за новородени двойки

Pin
Send
Share
Send


Сватбата е идеалният ден в живота на една двойка. Те сънуват много мечти за този прекрасен ден и биха искали всичко да върви добре в този ден. Можете да направите този ден още по-специален, като им подарите неща, които са романтични, специални и полезни. Вижте тези вдъхновяващи подаръци, които са персонализирани и персонализирани за двойката. Ще намерите и подаръци за булката или младоженеца. Повечето от подаръците са за двойката заедно, тъй като те се присъединяват заедно в новия си дом. Подаряването може да бъде дълъг процес и затова успяхме да ви дадем списък с елементи, които се считат за най-добрите идеи за сватбени подаръци. Опитайте тези опции и вижте какво ви подхожда най-добре. Включили сме също подаръци за родителите на булката и младоженеца, както и за гостите на сватбата.

Така че не оставяйте камък на върха, когато става въпрос за решение кой подарък да даде на перфектната двойка. Накарайте го да се откроява и ще бъдете най-добрият приятел или член на семейството за двойката завинаги.

Най-добри идеи за сватбен подарък за 2018:

Нека да намерим тук споменатите топ 30 сватбени подаръци за двойки, които са се оженили.

1. Сватбен подарък за произведения на изкуството:

Уникален сватбен подарък е това прекрасно произведение на изкуството, направено с камъчета. Рамката е снимка на двойка под дърво. Мъжът и жената са направени от камъчета с различни размери и цвят. Това е специален подарък, който изглежда зашеметяващ.

2. Стъкло за двойка:

За сватбения ден този специален подарък е идеален за повдигане на тост. Това любовно боядисано стъкло за младоженката е прекрасна идея за сватбен подарък. Можете да добавите в някаква дантела и за стъклото на булката, която прилича на сватбената рокля.

3. Персонализирана рамка за дърво:

Прекрасно родословно дърво, рисувано върху дървена дъска, е идеален подарък за сватби. Този най-добър сватбен подарък има смисъл, докато рисувате в две малки птици за любов на дървото. В персонализираната рамка ще бъдат отпечатани и имената на двойката и датата на сватбата.

4. Сентиментална кутия:

Тази сантиментална кутия с картини е страхотен подарък за сватбени сутрини, за да се даде на двойките. Малката кутия има няколко снимки на двойката, които са залепени един към друг и излизат като списък. Можете да дадете това като сватбен подарък за булката, тъй като тя отива на новото си пътешествие в живота.

5. Персонализирана възглавница:

Като сватбен подарък за приятел можете да си направите тази персонализирана възглавница. Тази възглавница има красив цветен дизайн в центъра. Името на двойката се отпечатва с датата на сватбата в прекрасен сценарий. Тази възглавница ще направи добра централна част или допълнителен декор за спалнята.

6. Индивидуален декор за прибори за хранене:

Отидете креативно с тези дървени комплекти за прибори, които са персонализирани за двойката. Тази идея за подарък за годишнина от сватбата е брилянтна, тъй като има името на двойката на приборите заедно с ударната линия. Частта за прибори може да се окачи на стената на кухнята като декоративна част.

7. Кошница за сватбени подаръци:

Опитайте този уникален сватбен подарък за вашия приятел или любим човек. Тази сватбена кошница е пълна със спа елементи, които могат да поглезят двойката. Елементите, включени в кошницата, са лосиони, ексфолианти, гелове за баня, овлажнители и др. Попълнете кошницата с една и съща тема в същата цветова схема за визуална привлекателност.

8. Сватбена плоча:

Можете да подарите тази табелка като сватбен подарък за мъже като спомен. Тази стъклена плака е гравирана с картината на любящата двойка. Името на двойката заедно с датата на сватбата също е отпечатано. Стъклената плака се намира на стойка и може да бъде осветена.

9. Порцеланови подаръци:

Сред винтидж стил подаръци е този прекрасен порцелан превоз с сватбена двойка в него. Този сватбен подарък за двойки прави прекрасен център за дома. Сложният детайл, в който е изработен артикулът, изглежда зашеметяващ и красив.

10. Лего тематичен подарък:

За всички фенове на Lego този сватбен подарък е идеален. Рамката е направена от мъж и жена, облечени в деня на сватбата им. Този персонализиран сватбен подарък е наистина прекрасен жест от ваша страна.

Виж повече: Идеи за подарък за годишнина

11. Карти на живота:

Сред добрите сватбени подаръци е тази карта на живота. Рамката има три карти на различните места, които двойката се срещна, се сгодява и накрая се омъжва. Това е картата на техния съвместен живот и създава сърдечен подарък за двойката.

12. Сватбени ягоди:

Това е най-уникалната идея за сватбения подарък, която можете да измислите. Ягодите се накисват ръчно в богат шоколад и след това се украсяват. Половината от ягодите са украсени като коняри, а половината - като булки. Тези декадентски ягоди са пикантни и съблазнителни.

13. Ключодържател за сватба:

Вземете този персонализиран дървен пръстен за сватба като специален подарък за вашия приятел. Това е брилянтна идея за сватбения подарък, тъй като сватбеният ден е отбелязан на малкия календар. Името на двойката също се отпечатва. Това може да бъде настроено както за булката, така и за младоженеца.

14. Пари като подарък:

За да подарък пари за сватбата, можете да излезе с тази творческа идея подарък за сватба. Тази карта има булката и младоженеца, изобразени със сгънати банкноти. Това е креативен начин да се даряват пари и изглежда добре. Малките детайли като дантела върху булката придават чар на картата.

15. Любовни брави:

Ето една фънки идея за сватба, която може да бъде най-добрата идея за сватбен подарък. Тази любовна ключалка е като обикновена ключалка, която е гравирана с прекрасни думи за двойката. Цветът на ключалката може да се оцвети и с боя.

16. Сватбени растения:

Сред подаръците за булката и младоженеца, вие също се нуждаете от подаръци за гостите. Тези прекрасни подаръци за сватбени услуги са екологични и дълготрайни. Малките кактусови растения в тенекиена саксия изглеждат зашеметяващи и ярки и могат да бъдат пренесени от гостите след края на партито.

17. Винен корков винт:

Изберете подарък за сватба, които са полезни в същото време фънки. Тези сватбени тематични тирбушони за бутилки с вино са идеални за подарък на някого. Сърцевият връх за винта го прави подходящ за подарък за сватба.

18. Потребителски бутилки за вино:

Направете тези обичайни бутилки за вино за новобрачените двойки, за да ги запазите като домашни декори. Бутилките за вино са украсени с боя и след това с канап. Добавят се цветя за допълнително докосване. Можете да добавите в името на двойката и датата на сватбата.

19. Притежател на ключовете:

Новият сватбен подарък е този персонализиран ключодържател. Това прави прекрасна идея за сватбен подарък за двойки, тъй като те могат да го използват в новия си дом. Ключалката е нарисувана с името на двойката заедно с датата на сватбата. Използва се специален ключ, за да се символизира това. Тя може да побере до 4 ключови ключа.

20. Сватбени фенечки:

Прекрасна сватбена подарък е тази сватбена тематика за декорация. Това е набор от три дрънкулки, всеки от които е украсен перфектно. Дръжките могат да бъдат използвани за домашен декор или за декорации на коледни елхи. Това може да бъде чудесен подарък за сватба на Коледа.

Виж повече: Подаръци за двойки

21. Защита на родителите:

Този наистина вдъхновяващ сватбен подарък за родителите на булката е красив и вечен. Кърпичките са бродирани с красиви думи от булката за родителите й. Това е спомен, който ще донесе сълзи на очите на родителите и нещо, което те ще се грижат завинаги.

22. Персонализиран слънчев часовник:

Друг страхотен подарък, който да даде на двойката е този персонализиран слънчев часовник, който е направен от месинг. Перфектният слънчев часовник е гравиран с името на двойката и можете да добавите и датата на сватбата. Това изглежда зашеметяващо в стаята и винаги ще бъде начинаещ разговор.

23. Бутон със сърдечна рамка:

Ръчно изработен сватбен подарък за жени е прекрасен жест от всеки. Трябва да имате няколко бутона на пастелни нюанси и различни размери. Закрепете всеки от тях във формата на сърце и разпечатайте красиви думи за двойката в центъра. Когато това се прави на ръка, се появява истинската любов на вашето приятелство.

24. Сватбена свещ:

Тук е уникален сватбен подарък, който можете да дадете на булката. Тази свещ във формата на булка е красиво декорирана. Той се предлага в красива кутия, която е прозрачна от всички страни. Към кутията се добавя малък таг, за да се посочи датата на сватбата.

25. Подаръци за шаферка:

Можете да направите вашите шаферки щастливи като им подарите тези зашеметяващи висулки. Този малък жест също ще им означава много. Безкрайната висулка показва любовта ви към тях завинаги. Кутията може да бъде персонализирана с малко, а не от вас.

26. Кухненски стартер:

Това е прекрасен кухненски стартов комплект, който можете да подарите на булката. Тя се състои от тенджери и тигани и прибори за хранене, които ще се използват за готвене и печене. Ръкавиците и ръкавиците с ръкавици са допълнителна добавка към тази група. Можете да поставите и персонализирана престилка за булката.

27. Декор на писмо:

Тези свободно стоящи керамични букви са чудесна възможност за подарък за семейната двойка. Те изглеждат зашеметяващи като елементи на домашен декор. Можете да добавите в керамично сърце в розово или червено за великолепен дисплей. Керамичните букви ще бъдат в розово или бяло.

28. Дървена табелка:

Тук е прекрасна реколта сватбена дървена плоча, която ще бъде централна част в къщата. Тази „щастлива” плака има две сърца, които са висящи надолу, които са боядисани с името на двойката и деня на сватбата им. Можете да изберете да рисувате тези светли или да ги държите фините. Добавете панделки и ще имате чудесен подарък.

29. Дрънкулки за двойката:

Това са прекрасни сватбени дрънкулки за двойка, които са направени от метал. Формите на сърцето са гравирани с думите булката и младоженеца. Тези дрънкулки могат да се използват като декор или да се носят като гривни. Можете да изберете да добавите мъниста и към дрънкулките.

30. Подарък за бащата на булката:

Подарък от булката до баща й винаги е специален. Направете деня незабравим с тази любяща вратовръзка, която е персонализирана. Може да е връзката, която носи в сватбения ден. Той със сигурност ще бъде зачитан завинаги от бащата.

Виж повече: Подаръци за приятели

Подарък за сватбен ден са много и да изберете от списъка може да бъде обезсърчително. Вземете своя избор от този изчерпателен списък от елементи, които можете да подарък на булката и младоженеца, а също и на родителите. Винаги можете да подарите на двойката нещо, което е полезно и практично. Просто го персонализирайте така, че да отразява съвършения ден в живота им.

Другите подаръци и идеи за сватби са декор, който може да просветли домовете си. Тези елементи на декора могат да бъдат за всекидневната, спалнята или кухнята. Стартовите комплекти за кухнята са още една страхотна идея, че можете да подарите булка, когато тя започва на семеен живот. Подаръци за гостите на партито също са включени в този списък, така че можете да избирате от прекрасни услуги за тях. Домашно и DIY елементи са винаги най-добрият залог и може да спести много пари за двойката, както добре. Затова изберете съответно и вземете най-добрите подаръци за любящата двойка.

Гледай видеото: Suspense: Tree of Life The Will to Power Overture in Two Keys (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send