Красота и мода

Как да избегнем бременността без защита

Pin
Send
Share
Send


Бременността е чудотворният процес на укриване на нов живот в себе си, преход от просто жена към майка, източник на нов живот и вероятно новосъздаден живот. Въпреки това, да бъдеш майка на нов живот е без значение на шега и често в много случаи, родителите или по-скоро майката не е съвсем сигурна да приеме майчинството без предварително обмисляне. В този момент майка или родителите трябва да избягват бременност, без да пречат на любовта и ако поставим защитата на масата, нека да видим с какво още сме работили.

Защо този път?

Предотвратяването на нов живот от нарастващото в действителност е идея, която не искаме да рискуваме и за това, двойка, която се занимава с коитус, трябва по всяко време да бъде подготвена за последствията или да вземе надлежна защита, единственият начин за правене на любов може да се нарече безопасен мисъл. Въпреки това, без партньорът ви да използва защита, има много високи пътища, които може да искате да изберете, за да се предпазите от зачеването.

Задръжте раздела за цикъл:

Жените менструират, евентуално кървяйки яйцето от яйчника, очакващо образуването на ново яйце, което трябва да заеме мястото на старото яйце. При нормална норма на бременност, или яйцеклетката се опложда и засажда на стената на яйчниците или яйцеклетката се отстранява. Това е разликата между кървенето на яйцето и образуването на новото яйце, което трябва да използваме в наша полза. Ето защо, първата стъпка към коитуса без защита трябва да бъде поддържането на раздела за менструалния цикъл.

Виж повече: Плодове, които трябва да се избягват по време на бременност

Пребройте ги неоплодени:

Първите няколко дни след менструацията се предполага, че са най-много в плодородните дни на вашия цикъл. Това е, когато има празнота в държателя на яйцата и обикновено може да бъде идеалното време, за да имате незащитени коитуси. Говорим за първите пет дни, като три са безопасен номер, а другите две - за рисков фактор. Но за нула време яйцето ще се образува и скоро ще бъдете отново плодородни.

Поддържане на часовник:

Как бихте могли да знаете, когато се върнете към фертилитета след менструацията? Това е денят, в който започнат да се появяват цервикалните течности. Това е особено шест дни след менструалния цикъл, който трябва да бъде отбелязан в календара си като прогресивни фертилни дни. Посъветвайте се с вашия гинеколог за по-добра представа.

Виж повече: Зеленчуци, които трябва да се избягват по време на бременност

Бъдете на хапче:

Обикновено се отнасяме към защитата от гледна точка на човека, по-лесен начин да се избегне зачеването. Въпреки това, ако вашият партньор не е голям фен на използването на защита, винаги можете да си помогнете да избегнете възможната грешка, като сте на ежедневното хапче. Това са леки хапчета, които могат да се консумират редовно, което е обща норма, за да запазите яйцата си под контрол.
Въпреки това, винаги трябва да избират препоръка на лекар, преди да излезете на хапчета. От друга страна, винаги има възможност за странични ефекти, повишаване на нивата на естроген и такива, когато хапчетата, които приемате, инхибират допълнителни хормони в тялото ви.

Метод "Издърпайте":

Последният от списъка е методът на изтегляне, който е един от най-често срещаните методи, в които двойките обичат да участват. Въпреки това, това изобщо не е безопасен метод и трябва винаги да бъде изключително внимателен. Всъщност, това е последната мярка, при която някой трябва да прибегне, ако всички останали са невалидни или невалидни.

Виж повече: Е зелен чай безопасен по време на бременност

Източник на изображения: Сток на затвора

Гледай видеото: Настинка в началото на пролетта - Ани (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send