Опаковка за лице

Най-добрите Lodhradi Face Packs за повредена кожа Ремонт

Pin
Send
Share
Send


Royal Indulgence Lodhradi е аюрведично билково лекарство, което детоксифицира кожата и поправя кожата. Тя помага да се лекуват проблеми на кожата като пигментация, акне, пъпки и т.н. Формулата използва уникална смес от билки и помага за защита на кожата. Lodhradi е уникално смесен с три съставки Lodhra, dhanyaka и vacha. Тези билки помагат за намаляване на бръчките, дефектите и акне. Предотвратява преждевременното стареене.

Най-добрите продукти за боядисване на лудхарти за повредена кожа:

Ето няколко опаковки от Lodhradi Face, които се предлагат в Индия, изберете от горните опаковки за лице,

1. Опаковка за кожата на Lodhradi:

Това е комбинация от билки, богати на антиоксиданти и витамини, които помагат за безупречна кожа. Той съдържа дханяка и вача, богата на витамин С. Тайната композиция от три съставки като лодхра, дханяка и вача. Те са подбрани от хималайската гора и този продукт е свободен от жестокост и 100% vegan.it не дразни кожата. Дханяка е стягащо вещество, което има антисептични и антибактериални свойства. Вача подобрява кръвообращението. Той лекува раздразнение поради замърсяване. Антиоксиданти също присъстват, които премахват токсините в кожата. Той помага за изчистване на дефектите и предпазва кожата от различни инфекции. Вача стимулира притока на кръв и помага да има здрава кожа. Това е най-добрият пакет за лице Lodhradi.

Тази лицева маска за възстановяване на кожата Lodhradi е 100% органично и аюрведа решение за безупречна кожа. Помага при стягане и стягане на кожата. Работи както с мазна, така и със суха кожа.

Употреба: Смесете доброто количество Lodhradi маска за лице с мляко и получете плътна плътна паста. На прясно измито лице се поставя пастата дори при инсулт по лицето и се оставя да изсъхне.

Цена: Той струва Rs.1499 за 50g.

2. Маска за детоксикиране на Lodhradi за кралски подаръци:

Той съдържа различни билки, билкови лекарства, които са богати на дханяка и вача. Аюрведа маска за лице, която почиства и ремонтира кожата. Билките са богати на витамини, които подобряват здравето на кожата. Предотвратява преждевременното стареене. Дава безупречна кожа. Детоксикира кожата. Отстранява замърсяванията от порите. Това е идеална маска за лице Lodhradi. Цената на Lodhradi лицето в Индия е номинална в сравнение с други аюрведични маски за лице. Тази маска за детоксикиране на Lodhradi подхожда на всеки тип кожа. Той помага да се контролира загубата на колаген. Той помага да се разреди кожата и ви предпазва от вредните слънчеви лъчи. Lodhra повишава колагена и повдига кожата. Той е богат на анти-стареене. Той детоксикира кожата. Убива бактериите и гъбичките от дълбоките пори на кожата и дава незабавно сияние чрез нежна повърхностна ексфолиация. Намалява появата на фини линии и бръчки.

Употреба: Смесете малко количество маска за лице с мляко и го нанесете равномерно върху лицето. Оставете да изсъхне и го почистете с вода. Лекарственият ствол с лодхиди е полезен. Използвайте носещо масло и го масажирайте за една до две минути. Тя прави кожата лека и мека. Има още един вид използване на този пакет за лице. За кожа с акне и пъпки, опитайте медицинска билкова пара. Добавете малко количество лицева опаковка на лодхра към гореща вода и изпарете лицето си. Оставя се да изсъхне и се измие с вода.

Цена: Това струва RS.1499 за 50g.

Това аюрведично лечение на кожата е много популярно. Те нямат странични ефекти. Тези лакхадри са богати на дханяка, вача и лодхра, които помагат за поддържане на безупречна кожа. Той подобрява здравето на кожата, като ви предпазва от пигментация, акне и т.н. Те се качват от Хималайските планини. Той има таен състав, който се предава от породата Керала Вайдя.

Виж повече: Ремонт на кожата на Джой

Източник на изображения: 1, 2.

Pin
Send
Share
Send