Красота и мода

9 Най-добри шапки за котешки за жени и мъже, които са с тенденция през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Колекцията на шапките за кокошки (Bowler Hats) също е известна като биликоук или боб или Derby Hats. Най-често се характеризира с кръгла корона и често се прави с твърд филц. Първоначално е създаден от производителите на шапката в Лондон през 1849 г. В този списък с шапки има много видове, като британските, ирландските и американските.

Най-добри шапки за мъже и жени:

Всички като смесица, следват колекцията от Топ 9 котешки шапки, споменати за вас,

1. Шапки за котешки:

Това е идеалното търсене на онези, които търсят супер скъпата периферия. Детайлите, предоставени в шапката на шапката, са нещо уникално и специално, че всеки човек би искал да има един от тези видове. Тази мъжка шапка с ботуши има страничен щифт, набраздена лента за шапки и също идва с кожена лента.

2. Детски дерби / котешки шапки:

Това е уникалната колекция, която е предназначена за деца и се прави с вълна. Той се отличава с класическо подстригване, включително лентата grosgrain. Тази черна шапка с боулър има страничен лък и странично перо, което го прави един за идеалния джентълмен. Той е идеален за ежедневно носене или дори за игра.

3. Женски шапки за котешки:

Направете своята модна мания, модерна и актуална с тези шапки за жени. Това е направено от вълна и ви помага да подобрите външния си вид с благодат. Той е мек, гладък и също много удобен за носене през целия ден.

4. Драматични ролкови шапки с котли:

Това е чудесно допълнение към колекцията ви от шапка, тъй като това е изключителното име, наречено шапка за котешки филц. Особеното в тази колекция е, че той има подвижен джоб над шапката, където можете да съхранявате малко пари, ако е необходимо. Тя е съставена от вълна и има драматично навити ръб.

5. Шапчици с ниска корона:

Имате страхотен опит с този забележителен стил зелена шапка, която ви кара да изглеждате вълнуващо. Той се отличава с ниска корона и има сатенена лента от същия нюанс. Тя се състои от вълнен материал и попада в категорията на шапки с котел.

6. Вълнен филц с кафяви шапки:

Маркирайте сетивата си с избора на такава гама ръчно изработени кафяви шапки, които имат комбинация от тъкани като сатен, филцова вълна и кожа. Той има кафяв оттенък на кафяв цвят с дизайн на Derby. Той е един от най-разпознаваемите шапки от историческите дни на английските мъже.

7. Дамски шапки с твърда набивка:

Това е прекрасната колекция от 100% вата. Тази сива котешка шапка има изцяло сатенена подплата и има подвижно перо. Проектиран е с широка крива с PVC лента.

8. Обикновени цветни елегантни женски шапки:

Това е една от класическата колекция червена шапка с боулър, която се отличава със своите леки и дълготрайни качества. Той идва с рафинирания сатен и лентата за подплащане с вино. Тя има обърната нагоре ръба с ярък контрастен ръб на лентата.

9. Дамски шапки от кафяво кафяво дерби:

Също така е и категорията тип филц, но с отличителния нюанс на кафявото кафяво. Тази вълнена шапка се състои от изцяло 100% чиста вълна, а не от каквато и да е друга смес. Като допълнителна функция тя има зашеметяващ лък в предния панел, за да покаже шапката.

Тъй като в тази серия от шапки има стотици колекции, това ще ви затрудни да изберете най-добрата. Без значение, можете да вземете най-доброто от шапките с цялостна идея, като разгледате горната дискусия. Той предлага всички видове съвременни шапки, които са стилни и модерни в момента. Има и вариант за децата. И събирайте еднакво количество за мъже и жени.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: First Day Weekend at Crystal Lake Surprise Birthday Party Football Game (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send