Красота и мода

9 Красиви и най-добри външни завеси за дома

Pin
Send
Share
Send


Завесите не само добавят към красотата на стаите, но и осигуряват уединение. Ако имате достатъчно късмет, за да имате открита площ като вътрешен двор, заден двор, веранда, балкон или тераса, тогава външните завеси играят решаваща роля за гарантиране на поверителността ви, докато се забавлявате с приятели или просто си почивате със семейството си.

Последни и защитни външни завеса дизайни за вашия дом: t

Сортовете на 9-те най-външни завеси ви дават възможност да вземете тези, които отговарят на вашите нужди и бюджет,

1. Сгъваеми бамбукови завеси:

Този леко плъзгащ се завесен панел се състои от всички естествени бамбукови листове, украсени с 1 ”полипропиленова граница. Всеки панел измерва 40 ”ширина и виси от 6 пръстена от неръждаема стомана, устойчиви на ръжда. Тази великолепна външна завеса на верандата не само ви предпазва от ярка слънчева светлина, но и ви дава неприкосновеност на личния живот.

2. Сенчест кът без тъмнина:

6-футовият безжичен валяк е направен от плетена дишаща полиетиленова тъкан, блокираща 90% от UV лъчите, без да затъмнява зоната. Те позволяват на топлината и влажността да избягат и да помогнат за запазването на енергията, като намалят разходите за охлаждане на помещенията. Тези външни завеси имат вътрешен механизъм за съединяване на деца, устойчив на плесени, гъбички и плесени.

3. Външни завеси:

Тези атрактивни платнени завеси са от акрилова смес, тежка и лека, с дебелина 0.25 ”. Изработена от цветния материал има мекотата на памучния плат. Тези външни завеси са устойчиви на петна, плесен, гниене и плесен. Устойчивите на атмосферни влияния никелирани втулки се плъзгат без усилие, което улеснява маневрирането.

4. Слънчева сянка за любителите на природата:

Насладете се на тихи мигове в слънчеви дни, като видите слънчеви нюанси на синтетични влакна. Тя драстично намалява натрупването на топлина, избледняването на мебелите, като блокира UV лъчите с 85%. Тези балконски завеси отвън могат да бъдат монтирани върху метална рамка, а анкерните пръстени на дъното са за стабилност. За да го почистите, изплаква се с вода и се оставя да изсъхне на въздух.

5. Чисти завеси:

Идеалният избор да се насладите на гледката и вашата лична неприкосновеност са тези меки леки отвесни завеси, изработени от 100% мек полиестер. Те са леки, бързи и устойчиви на мухъл. Универсалните примки за закрепване лесно се побират с всеки прът за завеси. Тези бели външни завеси са перфектни, за да придадат приказка на градината, задния двор, вътрешния двор или верандата.

6. Магическа магнитна завеса:

Тези ръчно-свободни магнитни мрежести завеси ви позволяват да се разхождате из домашни любимци, но не и насекомите. Насладете се на прохладния бриз и забравете досадните буболечки. Мощните магнити помагат за затваряне на вратата на мрежата зад вас. Тези външни завеси са снабдени с магнитни палци в центъра за бързо затваряне на системата и страниците са прикрепени към рамката на вратата чрез лепкава лента.

7. Водоустойчиви терасови завеси:

Водоустойчиви завеси, идеален избор за веранди, вътрешни дворове, балкони, за да ви осигури малко уединение. Водоустойчивите външни завеси са изработени от полиестерна тъкан, покрита с полиуретанова смола. Атрактивната характеристика е еластичната заключваща система, която предотвратява издухването му при ветрови ситуации. Декоративните дървени бутони се зашиват на ушите.

8. Висококачествени фехтовки за поверителност:

Конвертирайте Вашата тераса или градинска площ във външно помещение с устойчива водоустойчива 300gsm прозрачна полиестерна тъкан, за да ви придаде сянка и интимна жизнено пространство на открито. Те са леки, устойчиви на мана и влага. Външните дворни пердета се доставят със съответстващи tiebacks и неръждаеми бронзови втулки.

9. Завеси от PVC ленти:

PVC лентите за врати са най-добрият избор за училища и детски ясли. Тези външни завеси са сглобяеми с изолационни свойства, които спомагат за поддържане на вътрешната температура чрез предотвратяване на външния студен въздух. Те намаляват нивото на шума, поддържайки спокойната и тиха среда.

Външните завеси ни дават гъвкавостта да преобразуваме отворено пространство за всяко събитие, като го държим на лично и лично, било то парти, тихо кътче, за да се отпуснете или просто да се разхождате с членове на семейството. Топ 9 открити завеси отварят изцяло нов прозорец от различни завеси, за да ви помогнат да създадете специална ниша за вас.

Гледай видеото: Пет Малки Патета - Детски Песни - HeyKids (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send