Красота и мода

9 Атрактивни Сърце Обици в Нови Стилове

Pin
Send
Share
Send


Обици представляват важна част от бижутата, които всяка жена носи. Това е нещо, от което се нуждаете всеки ден. Тук, в списъка по-долу, ви представяме най-подредените сърцевидни обеци на разположение за всякакъв вид носи. Изберете от тях най-доброто за вас.

Последни Сърце обици в Trend:

Можете да изберете по ваш избор и повод. Опитайте с новите модерни сърцеви обеци за вашия най-добър външен вид.

1. Сърце Обеци със сърце:

Сърцевидните шипове са перфектно облекло за червената рокля, която искате да носите на всяка страна или повод. С малките червени точки, фиксирани върху обеците, които дават ярък външен вид, обеците са добра покупка за всяка жена!

2. Обеци от кристално сърце:

Сърцевидните обеци, изработени от кристал, са от време на време отново, но стилни и изискани! В комбинация с елегантните ти етнически рокли, обеците са перфектно съчетани с кристалния материал, от който са направени. С висящия дизайн, който му придава поглед, също може да изберете да закупите тази обица и да добавите към колекцията си.

3. Обици с кухи сърца:

Обеците в сърцевината имат куха структура и могат лесно да се използват като ежедневни облекла. Когато излизате в дънки или шорти, можете да го сложите без напрежение и да изглеждате добре с обеците. Така че за вашите дребни погледи всеки ден ги купувайте и ги носете!

4. Златни обеци от сърце:

Шиповете с форма на сърце, изработени от златен материал, са перфектни за вашите етнически и традиционни рокли, които носите всеки ден. Ежедневно облекло, но със златист цвят, те биха били подходящи за ежедневния ви традиционен вид. Така че ги купувайте!

Виж повече: Цветни Обици

5. Обици от три структурирани сърца:

Трите розови сърца, натрупани в прави структура, направени в обица, са привлекателно бижу, което бихте могли да притежавате. Един добър, за да отида с всяка рокля всъщност заради цвета, от който е направен. Можете да го носите с всяка рокля и да изглеждате сладки с обиците. Затова купи тези обеци и ги сложи в гардероба си!

6. Обеци от сребърно сърце:

Обеците с обръча и сърцето под него са всъщност сладко подарък за приятеля ви с първото писмо на името й. С сребърния материал, сърцевият обръч обеци дава западен вид, както и може да се носи по всяко време. По този начин купи обеци и ги подарък на приятеля си я кара да щастлив с любов!

Виж повече: Изображения на обеци от пера

7. Черни сърцеви обици:

Ние всички се нуждаем от този един аксесоар в нашия килер да бъде избран всеки ден без напрежение и износване с всяка рокля, която сме облечени. Черните сърцевидни обеци са един от тях. Ежедневно носене да притежават, обеците са задължително купуват!

8. Danglers:

Danglers са винаги на мода и когато ги вземете с прикрепени към сърцето шипове, те са най-добрите. С белите и кафяви цветни мъниста и традиционната боя върху обицата, висящите са най-добрият вариант да изберете с вашата рокля и асо поглед с това.

Виж повече: Обеци от златни пеперуди

9. Обеци от сърце с цветна любов:

Щипците с форма на сърце с оцветените върху нея цветове са красива украса, която трябва да имате. Може да се носи с всякакви западни или традиционни облекла. фънки и атрактивни бижута, които да купувате и носите, обеците трябва да бъдат добавени към вашата колекция.

Горният списък на обеци ще ви предостави най-добрия списък от възможности за избор сред сърцевидни и цветни обеци, за повод или дори за случайни дрехи. Можете да изберете по ваш избор и повод. Опитайте с новите модни сърцевидни обеци за най-добър външен вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send