Красота и мода

9 Най-новата колекция от сини чадъри с изображения

Pin
Send
Share
Send


Чадърите са най-популярните аксесоари, които можете да намерите във всички домове. От варианта нюанси, сините чадъри са най-предпочитаните и обичани сянка от двата пола. Има и широки възможности в тези нюанси, като всички други серии от колекции. Има печатни, обикновени, квадратни, кръгли, леки и тежки син чадъри.

Различни нюанси на сините дизайни на чадъра за всички сезони:

Тук можете да намерите някои от Топ 9 моделите на сините чадъри.

1. Метални сини чадъри:

Това е син чадър с метална рамка в черен цвят и включващ автоматично отваряне. Той се отличава с черната пластмасова дръжка с 8 ребра от фибростъкло. Произвежда се с метален вал и пластмасова дръжка с бутон.

2. Мини сгъваеми сини чадъри:

Открийте този красив, компактен и елегантен стил светло син чадър. Това е един от любимите дизайни на чадър син сред дамите. Те са от тип мини сгъваеми чадъри с 3-степенна рамка с 8 ребра и идват с подходящо покритие. Този размер може да побере повечето от ръчните чанти на жените.

3. Дървена дръжка Сини чадъри:

Това е класическата колекция от тъмносини чадъри с цвъртяща дървена дръжка с извивки, които са прекалено удобни за работа. Този чадър е с диаметър 90 сантиметра с покрив в полиестерен материал. Той е стабилен и тежък чадър с тегло 570 gm.

4. 64 инча голф сини чадъри:

Вземате поглед върху забележителния червен и син чадър с осем силни ребра, за да задържите балдахина си. Сенникът е изработен от полиестерни и найлонови материали, за да претърпи ефекта на сезонни климатични условия. Дръжката е изработена със здрав и издръжлив материал от фибростъкло, за да придаде сила на хватката.

5. Автоматичен син чадър за деца:

Той е идеален за децата, тъй като има навес само с диаметър 70 cm. Този кралски син чадър има специална функция за безопасност като лесен за натискане бутон, който ги кара да отворят чадъра с едно докосване. Общото тегло на чадъра е само 300 грама.

6. Унисекс сгъваеми сини чадъри:

Вземете най-новото от модерен син чадър за дъжд в колекцията си от аксесоари, за да бъдете модерни. Това е лек и материал дълготрайни качества, които го правят лесен за носене. Първокласната ABS пластмаса се използва за по-добра защита.

7. Цветни отпечатани малки сгъваеми чадъри:

Хвани елегантния чадър, който е много компактен, за да се сгъва. Те са идеални за яркия слънчев ден с лазерно гравираната дървена дръжка. Той идва с подходящ капак и е в удобен разгъващ се размер, за да се побере във всякакви малки торбички.

8. Всички плоски компактни сини чадъри:

Търсите ли най-качествения син чадър? Тук е тъмно син чадър с всички нови квадратни конструкции с компактни лесни за сгъване и лесни за носене функции. Той е с размери 13 инча, когато ръкавът е с диаметър 32 инча.

9. Автоматично отваряне на голям син чадър:

Когато откриете забързаното с старите размери чадъри, опитайте тези големи сини чадъри, които имат огромни балдахини. Те са разделени на 8 ребра, които са най-силната част от него, а рамките са направени и с помощта на метални отливки. Има здрава влакнеста дръжка, която осигурява сцепление дори по време на мокри ръце.

Те се използват през всички сезони през годината в някои части на континентите. И за слънчеви дни, и за дъждовни дни те са полезни? Можете също така да намерите някои диапазони, които идват в унисекс дизайн, който можете да изберете за закупуване на общи неща за вашия дом. В колекцията от тези прекрасни сини чадъри може да намерите и някои за децата. Като цяло, цялото семейство може да използва тези ослепителни и цвъртящи сини чадъри през цялото време.

Гледай видеото: Suspense: Stand-In Dead of Night Phobia (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send