Красота и мода

Топ 5 френски Съвет дизайн на ноктите с картини за най-добър маникюр

Pin
Send
Share
Send


Френските съвети за нокти са все по-популярни от ден на ден, тъй като всички прекрасни дами искат техните съвети за нокти да бъдат проектирани по различни начини. Ще се радвате да знаете, че не е нужно да харчите много пари в салон, за да получите френски съвети за нокти. Вместо това можете просто да следвате няколко прости стъпки и да ги получите сами, лесно и удобно. Най-критериите за правене на този вид дизайн е да имат дълги нокти, тъй като те изглеждат по-добре на тях, благодарение на отделните ръбове.

Най-добрите френски дизайни за нокти в дома:

Нека френските гвоздеи направят стъпка по стъпка, което наистина помага да се направи перфектен маникюр.

Бял френски нокът:

Белите френски нокти са най-често срещани и най-харесвани. Но много от нас не знаят, че това са най-лесните френски нокти. Първо изрежете ноктите си с нож за нокти, за да направите всички ноктите по един и същи начин. Дръжте ги правоъгълни или направете краищата кръгли. Вземете лъскава боя за нокти или лека боя за нокти, за да направите палтото; което щеше да накара ноктите да изглеждат малко розови. Ако имате ръководство за ноктите, за да се придържате към съветите, които ще направят работата ви по-лесна, но не се притеснявайте, ако нямате такива. Просто вземете бял лак за нокти и леко избършете цвета на върховете на ноктите и го направете да изглежда дори на всички нокти и сте готови.

Виж повече: Sonoma Nails Designs

Черни и червени френски дизайни за нокти:

Оцветете върховете на ноктите си с богат червен цвят гел, картината по-долу показва, че не се нуждаете от дълъг нокът, за да направите това, но ефектът от ноктите ще изглежда добре на дългите. След като изсушите червената боя, вземете най-тънката четка и я оцветете с черен цвят, за да направите лентите точно под червената боя и да добавите към блясъка, нарисувайте ноктите с лъскава боя за нокти. Това е достатъчно, за да ви даде елегантно нокти на изкуството, както виждате в образа.

Черна боя за нокти с цветни шпилки по съветите:

Дайте ноктите си, фънки поглед с черна боя за нокти и цветни нокти. Просто оцветете ноктите с черен цвят като основа и го оставете да изсъхне. Вземете гланцова боя за нокти или лепило за нокти и нанесете върху върховете. Закачете различни цветни нокти един по един и направете две пълни ивици хоризонтално. Това ще направи ноктите ви толкова красиви, колкото виждате на снимката по-долу. Funky и лесно, нали?

Виж повече: Цветовете на Gelish Nails

Виолетови с френски дизайн на ноктите със зебра

За да направите доста зебен френски нокът, вземете основен цвят, например виолетов, и го рисувайте като основа. След това рисувайте върховете с бяла боя за нокти; и за да направите ивиците, вземете черна боя за нокти в тънка четка и направете вертикални ивици и дори направете извити линии, за да направите ноктите не изглеждат еднообразни. Почти сте готови; просто вземете пет малки кръгли шипове със същия цвят и ги залепете между двата различни цветови модела на виолетовия и зебра дизайн.

Виж повече: Графити дизайн на ноктите у дома

Бял френски нокът с розова и черна граница:

Следвайте стъпките на белите френски съвети, за да направите първоначалната част на това изкуство. Оставете пръстените си за различен дизайн на ноктите, тъй като можем да видим, че той има наклонена ивица, направена от розово в средата, а от лявата страна е с черен цвят и вдясно има зебра. В зебра ивици са били направени като база от бяло на дясната страна и ивици в черно точно както видяхме в предишната. Вземете розов цвят върху тънка четка и рисувайте хоризонтална ивица точно под белите върхове и черна ивица под розовото.

И накрая, от френски дизайн на ноктите можете наистина да получите страхотен поглед към ноктите си с прост дизайн. Така че опитайте у дома стъпка по стъпка френски маникюр върха и изненадайте приятелите си.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5

Гледай видеото: Гел лак в домашни условия с Essence. Gel Nails at Home How to and Review (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send