Прически

25 Най-добри дълги прически за мъже със снимки

Pin
Send
Share
Send


Някога си мислел да отглеждаш косата си? Някога си мечтаели за дълги кичури, които биха ви накарали да изглеждате прекрасни? Дълги прически, особено за мъже, лесно могат да се направят с правилния подход. Уморихте ли се просто да се възхищавате на всички тези знаменитости, които се намират там, със сладки, дълги коси? Време е да се вдъхновите!

Най-добрите дълги прически за мъже със снимки:

1. Класически ресни за дълга коса:

Ресни са винаги класически, когато се комбинират с дълга коса, а за мъжете - чудеса. Страничните ръбове са изключително добре подправени с леко къдрава или вълнообразна коса. Ивиците му придават допълнителен контраст. Ресни работят изключително добре с къси косми по лицето и са най-подходящи за хора с квадратна форма.

2. Погледът на художника:

Подходяща за всеки повод, тази прическа е длъжна да привлече сериозно внимание. Използвайте четка за коса, за да почистите косата си. Продължавайте да използвате стилизиращ гел, докато изтърквате, за да получите повече контрол върху корена. За останалата част от него нека вятърът да работи с магията си и ще се занимавате с новия си поглед на Нийл Кафри на следобедната си среща.

3. Каскадни къдрици:

Ако си мислеше, че този изглед няма да е добре с вечерния ти костюм, ще бъдеш много, много грешен. Нарежете косата си на слоеве и се навиете отделно. Почистете средната част на косата си с гел и след това изтъркайте къдриците, за да ги изгладите. Този вид най-добре подхожда на хората с квадратна форма.

Виж повече: Избор на прическа момче

4. Дългата прическа за книжарника за мъже:

Това е идеалният вид към спорта, докато носите палто. Дългата права коса никога не е била лоша опция за мъжете и сега тя е станала една от най-популярните. Дължината на косата често определя вашия запас от знания и с тази прическа библиотеката във вашата глава ще бъде по-очевидна на открито. Така че спортувайте тези дълги кичури и покажете умствените си счетоводни умения!

5. Двойните прически за мъже:

Отървете се от всякакви задръжки за тази прическа, защото е време да експериментирате! Знаеш ли какво е по-добре от една конска опашка? Две опашки! Тази прическа е лесно да се издърпа с всякакъв вид форма на лицето. Ти просто трябва да се прехвърли около вашите конски опаковки съответно, за да ви подхожда.

6. Дълги прически на Medusus Rex за мъже:

Ако Медуза имаше раса от същества като нея, ще изглеждате като техен крал с тази прическа. Сериозно, тези къдрици са толкова красиви; всеки, който ги гледа, би искал да се изгуби в вълнообразната им прегръдка. За тази прическа най-добре е да навиете косата си от корена до върха, тъй като това наистина допринася за обемното му усещане.

7. Вълнообразни къси прически:

Макар и по-непринудена прическа, тя е подходяща само за официални поводи. Направете косата си нарязана на слоеве, добавете малко текстура към нея и дразнете краищата с гребен. Спортни някои полу-странично почиства бретон, за да отида с външния вид. Лакът за коса е опционален за постоянство в изгледа, ако предпочитате.

8. Дълга коса за мъже Au Bun за мъже:

Какво си помисли? Мъжете не могат да спортуват кифлички? Глупости! Малко изправяне, желиране, обвързване и прищипване с улов за дълга коса ще ви помогне да извадите това за нула време! Издърпайте обратно цялата си коса и я разбъркайте, като я изгладете, за да я изгладите и изгладете. Обвържете косата си с опашка и след това я завъртете в хляб тип по ваш избор. Ще бъдете изненадани колко добре тази прическа работи с добре подстригана коса на лицето.

9. Дълги разкъсвания на косата с дълги коса:

Защо мислите, че този мохак е остър? Това е главно защото самият поглед дава илюзията за мохаук, без да се налага да отрежете някой от дългите си коси! Номерът е косата от страната да се извива в плътни плитки и след това да образува своя Mohawk. Тънките плитки правят косъма по страни по-плоски и по този начин дават илюзията за Mohawk.

10. Спретнати вълнообразни дълги прически за мъже:

Този спретнат поглед с гладки вълни е чудесен външен вид, особено за зимата, тъй като можете да запазите косата си дори средно дълга, за да го извадите с лекота. Тази прическа основно има за цел да подчертае вашата челюст чрез увеличаване на обема на косата, която тече назад. Работи отлично с хора, които имат силни, добре дефинирани челюсти. Косата на лицето работи страхотно, тъй като още повече подчертава челюстта.

11. Дрелки Дълги прически за мъже:

Сигурно сте се чудили кога ще споменем тези неща. Извадете стройните косъмчета и ги завъртете от корена до върха, като отново ги разресвате, за да запазите извивките на място. Задържайки обрат, изпълнете изправителя през ключалката на косата и след това нанесете крема за текстура по обрат. Напръскайте всеки дредлок с лак за коса. Тази прическа работи най-добре с коса, която не е била измита за един или два дни.

12. Дълги прически на Messy Curls:

Къдриците са сладки, но разхвърляните къдрици са дори по-сладки. С тези лъскави, леко текстурирани къдрици, можете да покажете това момчешки чар, докато все още поддържате джентълменско отношение. Факт е, че дамите обичат къдрици, а момче, о, момче, те ще тичат, когато те видят така.

Виж повече: Къси прически за мъже

13. Фризьорски прически за дълги коси:

Картината обяснява всичко. Правата коса в спретнат шейк се раздели по средата с подчертано нисък контраст, това е всичко, от което наистина трябва да извадите този поглед. Не забравяйте това, когато присъствате на следващия комикс, когато легендарният Бог на гръмотевиците се превърне в супергерой. Това е един от най-добрите дългосрочни прически за мъже с случайни хора, които са с брада е страхотен вид.

14. Екстремни плитки за дълга коса:

Не много се осмеляват да спортуват тази прическа, тъй като не всеки може да я издърпа. Е, предизвикателство е да направим косите изглеждащи мъжествени и това е предизвикателство, което много фризьори приемат. Така че, косата ви е сплетена право към корените. Спортни тези екстремни плитки за това добави улица кредит.

15. Корейски дълги прически за мъже:

Правата, дълга коса изглежда невероятно при мъжете. Добавете няколко стратегически реплики тук и там, а въздействието, което имате върху зрителите, непременно ще увеличи многократно. Вашата права коса говори за вашата всеотдайност и вашите мънички се показват от страна на вас, която обича да приема предизвикателства. Това е една от перфектните работни прически и е изключително лесна за спускане. Просто отделете косата си както винаги, но този път дразнете косата си тук и там с гребен, но не прекалено много. Оставете останалото на вятъра и ще се забавлявате с онези великолепни ръце.

16. Дългата прическа на опашката:

Търсите дълги прически за мъже? Дългата прическа на опашката се счита за една от най-добрите прически за мъже с тънко лице, които искат да спортуват дългата коса. Брада заедно с дебела опашка може да накара човек да изглежда изключително божествен. Прическите на опашката винаги са били една от най-любимите прически за мъже с дълга коса. Той също се нарежда сред най-съблазнителните прически за дълга коса или дългите прически. В тази картина по-долу, можем да видим, че момчето спортува красиво изградена конска опашка, заедно с обърнати назад странични косми, които оформят лицето и изглежда, че прическите добавят плътност към тънкото лице. Човекът е един от най-добрите прически за мъжете според много момичета.

Виж повече: Спайк прически за момчета

17. Дългата блондинка прическа за господа:

Дългите руси прически са едни от най-добрите прически за мъже с дълга коса. Тези видове прически спортни красиви златни блондинки текстури и да направи го изглежда много атрактивен. Всеки човек може да оцвети косата си жълто и да се превърне в люлеещ се мъж с голяма личност, тъй като блондинката с цвят на косата изобразява клас. Мъжете с татуировки, брада и руса коса могат да откраднат външния вид почти където и да отидат. Жените също предпочитат мъжете с руса коса, тъй като всички обичат австралийските мъже. Този дълъг блондинка вид се счита за една от най-добрите прически за мъже с дълга коса.

18. Къдрава дълга прическа за мъже: t

Дългата коса на мъжете изглежда допълнителна съблазнителна, когато спортува някои добри къдрици. На снимката по-долу, можем да видим, че моделът показва красива прическа, където се раздвижват някои фантастични къдрици. Прическата ще работи чудесно за мъже с дълги форми на лицето и тези, които имат силна и упорита челюст. Брада ще върви ръка и ръка в тази прическа. Тази къдрава прическа може да се каже, че е една от най-добрите мъжки прически.

19. Индийските дълги прически за мъже:

Азиатски мъже показват подобна прическа, особено индийците. В индийците много мъже с дълга коса се виждат с такива красиви прически, където цялата коса е много добре установена и притежава красив цвят. Тук косата се извива с полу-кафяв цвят, което прави косата да изглежда наистина привлекателна. Прическата е толкова добра, че е най-добрата индийска дълга прическа за мъжете, според някои хора. Заедно с добра текстура, моделът, който следва стила, също си струва да бъде споменат. Косата е асиметрично разделена и една част от косата изглежда по-обемна от другата.

Дългата прическа на Фрейзър за мъже:

Това е една от най-добрите прически за мъже с дълга коса. Много известни личности (Холивуд) са забелязани да носят този вид. Мъжете с дълги лица изглеждат удобно с тази прическа и това е една от причините, поради която толкова много харесват тази прическа. В този вид, косата изглежда сравнително мокра и това прави тази прическа да изглежда толкова готина. Всеки ще се влюби в привлекателността на този поглед. Тя е проста, но се нуждае от известно време и търпение, за да бъде оформена. Усилието, което трябва да бъде осигурено, за да се поддържа този вид също не е по-малко.

21. Дългата прическа на гангстерите за мъже:

"Лошото е новото добро", и на базата на тази концепция, тази конкретна прическа, поддържана от Колин Фарел, може да се каже, че е една от най-добрите прически за мъже с дълга коса. Той се отличава с красив модел и е разделен по средата. Мъжете ще се влюбят в спорта с този вид и това всъщност е един от най-добрите за мъжете с тънки и дълги лица. Текстурата на косата също е доста впечатляваща. Френска нарязана брада ще бъде перфектният спътник за този вид, тъй като ще допълни красотата на прическата и ще я направи още по-привлекателна. Освен този холивудски актьор, много други известни личности също са носили тази прическа през годините.

22. Русата ресни изряза дълга прическа:

Този, който дойде с идеята за тази прическа, е гений. Тук предната част на русата коса спортува някои красиви бретончета, които прикриват челото и регулират ъглите на лицето. Тази прическа може лесно да накара всеки човек да изглежда съблазнителен. С дълги прически идват бради. И в този случай, моделът е запазил френски зрънце, което прави неговия вид наистина привлекателен. Това е един от най-добрите начини да направите дългата прическа да изглежда привлекателна. Човек не може просто да отрече красотата на този облик. Страните на косата също са преместени по някакъв начин в едната страна, а задната част на косата - в някои сладки декори на шията. Всичко това може да се каже, че е един от най-добрите прически за мъже.

23. Дългата прическа на средната част:

Тук имаме друга красива дълга прическа, където косата е симетрично разделена в средата. Тази прическа много се претендира за една от най-популярните дълги прически за мъже с дълга коса. В предната част, някои направления на косата украсяват челото, а останалата част от косата остава такава, каквато е. Външният вид може да бъде примамлив, като се носят чифт нюанси и някои старинни бижута.

24. Вълнообразната прическа за мъже с дълга коса:

Това може да е една от най-популярните дълги прически. Тук косата е разделена по средата и изместена към всяка страна, която по-нататък пада. Това е красив начин за декориране на косата и придаване на привлекателност. Косата има и блестяща текстура. Голяма мъниста ще направи този изглед подходящ за почти всички, които обичат дълги прически.

25. Класическите дълги прически за мъже:

Тази класическа прическа е придружена от вълни в картината. Това е стара прическа, но все още е на мода. Всеки мъж би искал да спортува този вид. Прическата ще бъде подходяща за сватбени цели.

По-горе имаше някои от най-добрите прически за мъже с дълга коса. Може да има някои други прически, които ще бъдат различни от 25 обсъдени тук, но едно нещо може да се каже с увереност, че един от обсъжданите в тази статия са най-добрите и всеки, който минава през външния вид може да разбере това.

Гледай видеото: Дълготраен обем за фина и тънка коса (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send