Красота и мода

9 Красиви и модерни зелени рокли с изображения

Pin
Send
Share
Send


Frocks са много красива рокля и получаване на модерни в днешно време. Има много нови дизайни на рокля. Необходима ни е промяна винаги. Така че дизайнерите дават нова идея всеки ден. Така че трябва да се актуализира за всички нови дизайни и тенденция цветове на разположение сега. Зеленият цвят е подходящ за всеки цвят на кожата. Така че този път можете да опитате различен цвят за всички случаи.

Най-новите дизайни на зелени облекла за малки деца:

Ето някои топ зелени планове, които можете да изпробвате.

1. Зелено мрежесто платно:

Това е дълъг зелен дизайн за момичета. Той е подходящ както за случайно, така и за парти облекло. Тази рокля без ръкави е изработена от нетъкан материал и е много удобна за носене. Той също така идва с малък връхна дреха, която е бродирана с красиви цветя. Той придава допълнителна елегантност на малката ви.

2. Зелената дълга дизайнерска парти за носене Frock:

Това е зелена рокля от мека мрежа. Това е рокля на парти и ще изглежда много красиво на вашето малко момиченце. Има златни цветя, които подобряват външния му вид. Опитайте този отличен дизайн този път и бъдете модерни.

3. Зелена рокля за жени:

Това е красива зелена рокля за жени. Можете да го носите за всякакви случайни случаи. Това е направено от шифон материал и този асиметричен дизайн ще ви даде модерен външен вид. Можете да го сдвоите с черна обувка, за да подобрите външния си вид. Опитайте този нов дизайн да се открои сред останалите.

4. Емералд Зелена цветна рокля:

Това е отлична зелена рокля за вашата малка. Изработен е от памучен и нетъкан материал и е красиво бродиран с цветя. Вашият малък ще обича тази принцеса рокля със сигурност.

5. Носенето на зелени партита:

Това е красива дълга зелена рокля за вашата малка. Това е отличен избор за парти. Това е направено от мрежов материал, така че се борави внимателно. Ще бъде прекрасна за дъщеря ви.

6. Красива рокля на момиче с цветя:

Това е зелено момиче с цветя, направено от копринен материал. Използвайте го като облекло за парти. Дизайнът е прост, но дава допълнителна красота на вашето дете. Цветният дизайн изглежда отлично на тази рокля. Лесно е да се грижи за материала и много удобен материал за носене.

7. Светлозелено Случайно облекло:

Това е изцяло нов дизайн на зелена рокля. Това е много красив цвят и може да се използва като небрежно, както и парти облекло. Това е изработен бродиран нетен материал. Красивата бродерия му придава привлекателността. Малката ви ще бъде звезда, между другото, като носи тази рокля.

8. Красива рокля с дантела за парти:

Това е много симпатична рокля от дантела. Можете да го изберете като облекло за парти. В средата има сребрист колан, който придава допълнителен блясък на тази рокля. Можете да го комбинирате със сребърна лента за коса, за да получите непринуден вид.

9. Зелен сладък дизайнер Frock:

Това е сладък зелен дизайн за вашата малка. Това е нов дизайн, който можете да изпробвате този път. Белият дизайн на ярема и лъкът с лък с бели точки изглеждат отлично на тази рокля. Това е качествен дизайн и дава класически вид на вашето дете.

Това са някои отлични зелени дизайни, които можете да проверите. Нови проекти идват всеки ден, така че е по-добре да се получи добра идея за нови проекти.

Гледай видеото: KRISKO - BAZOOKA Official HD Video (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send