Красота и мода

15 Персонализирани гравирани подаръци с красиви дизайни

Pin
Send
Share
Send


Подаръците могат да бъдат направени лични и полезни, когато са гравирани. Гравирането е процес на изработване на думи върху метал или дърво, които имате. Този вид подаръци добавят по-лично докосване, когато всяка компания иска да подари своите служители, тогава те използват този вид подарък, защото те могат да поставят името на фирменото си лого или фирмени котировки и т.н. Вижте тези страхотни гравирани подаръци, които можете да подарите на любимия човек.

Най-добрите гравирани подаръци за него и за нея:

Нека да намерим тук споменатите топ 15 гравирани подаръци за него и нея на сватба и рожден ден.

1. Сърце кутия:

Ето романтичен гравиран подарък за нея, който ще бъде обичан много. Кутията с форма на сърце може да държи дрънкулки и вериги. Гравировката, направена върху кутията, обикновено е за името на човека. Можете да персонализирате тази кутия или можете да поставите снимка на приемника вътре в капака на кутията, изглежда чудесно и закачливо.

2. Джобен часовник:

Дайте този прекрасен джобен часовник като подарък за ангажиране на прекрасния си съпруг. Ако вашият съпруг е бизнесмен, тогава тази воля със сигурност е добра идея за този подарък. Това е гравирано с романтични линии в сценарий. Часовникът може да се носи на официални поводи и е идеален за носене на сватбения ден.

3. Камъни за съобщения:

Плажните камъни са страхотни като експонати. Когато те са гравирани с мощни думи, те стават персонализирани гравирани подаръци за всички. Изберете камъните със значими думи и ги подарете в сладки кутии. Този тип експонати ще увеличи усещането за декорация в зала или спалня, кавичките помагат за правилното поддържане на ежедневните ви дейности. Тези камъни са като напомняния.

4. Дървени подаръци:

Друг страхотен подарък за годишнината е дървеният гравиран подарък, който има снимка на гравираната двойка. Можете да добавите няколко прекрасни думи или малко стихотворение към дървената рамка. Това е вечно парче, което ще бъде обичано от двойката. Можете да направите такъв подарък за родителите си на предстоящата годишнина от брак, помага да изразите мислите си към родителите си. Вземете този подарък за родителите си по всяко време.

5. Персонализирани ключови вериги:

Вземете някои персонализирани ключови вериги, които ще бъдат гравирани в сценарий с подпис или имена. Тези гравирани подаръци Индия продава е на разположение онлайн и можете да закупите един и след това да го персонализирате. Изберете метал, който искате като сребро, алуминий или месинг. Ще получите и отстъпка при поръчка на насипни товари, вземете ключовете за всичките си ключове, които са на разположение за редовна употреба.

6. Персонализиран калъф за писалка:

Комплект с писалка е подарък за мъже, който е изпитан във времето. Този гравиран подарък за мъжете също е чудесен и полезен. Гравирането на сребърния калъф изглежда зашеметяващо и изтънчено. Направете думите прости и това ще бъде оценено. Ако баща ви обича да пише ежедневни бележки или дневници, тогава този подарък ще е добър за подарък на баща ви, вземете тази писалка за баща си на рождения си ден.

7. Гравиран компакт за нея:

А сладък гравиран сватбен подарък е този гравиран сребърен овален компакт с огледало. Компактният диск има ясен финиш и е идеален за подарък на любимия човек. Грабнете хубавите сърца на компактен и видът ще бъде издигнат до романтичен. Вземи този подарък, за да изненадаш скъпата си.

8. Персонализиран валяк:

Изберете обикновена точилка, която се превръща в специална, като я гравирате с думи за баща си. Този гравиран подарък за него ще бъде обичан много, особено ако той е страхотен готвач. Можете да го гравирате и в собствения си стил. Баща ти със сигурност ще хареса този подарък за следващото си готвене.

Виж повече: Подаръци за Него

9. Рамка на сестра:

Можете да подарите на сестра си прекрасна гравирана рамка, за да запазите снимките си. Тази рамка може да бъде проста и гравирането се прави по краищата на рамката. Можете да имате свои собствени думи, гравирани или можете да избирате от тези, които вече са налични на пазара.

10. Гравирани газове:

Тези изстрел чаши са направени специални специални с гравиране. Очилата могат да се дават на шаферките или приятелите или просто да се гравират за лична употреба. Опитайте прости имена или инициали за по-лек ефект.

11. Джобни ножове:

Мъжете обичат джобните ножове и колкото по-реколта изглеждат, толкова по-добре. Тези джобни ножове са гравирани с имената на хората. Опитайте чудесен почерк на скрипта върху ножовете за хладен поглед.

12. Гравирана кутия за карти:

Направете проста игрална кутия като картонена кутия по-специална, като я гравирате. Гравирането може да бъде подробности за самата игра или може да бъде името на човека, на когото да го подарите. Като гравиране на картите на кутията го прави да изглежда много модерен и уникален.

Виж повече: Подаръци за нея

13. Гравирана запалка:

Запалката, използвана от човек, може да бъде направена лично и обичайно, като се получи гравиране на името върху него. Този черен запалка изглежда зашеметяващ с гравирането на името на съпруга си. Можете да го подарите за рожден ден или годишнина.

14. Бутилка за отваряне на бутилка:

Ето един много модерен продукт за всички. Тази отварачка за бутилка, която може да се съхранява в портфейла, е специален подаръчен артикул. Можете да го гравирате с хладни думи. Използваният метал в този отварач е много силен и ще бъде дълготраен.

15. Гравирани инструменти:

Подарък със смислен текст видя на човек, който обича да работи с инструментите си. Тази гравирана пила има думите от Библията и изглежда добре дори като експонат. Пилата може да се използва и е практична.

Виж повече: Паметни сватбени подаръци

Изберете гравирани подаръци за вашите близки и ги накарайте да го ценят. Кутиите, писалките, инструментите, висулките и т.н. са част от гравираните елементи.

Гледай видеото: You Bet Your Life: Secret Word - Sky Window Dust (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send