Красота и мода

7 Ефективни домашни масла, които увеличават естествено размера на гърдите

Pin
Send
Share
Send


За повечето от вас, които четат това, това може да звучи като мит. Въпреки това, тук са някои факти, които трябва да знаете за масажа и мазнините в гърдите.

Гръдната мазнина е мастната мазнина и мастната киселина. Те отговарят на стимулацията. Следователно, когато ги масажирате, вие стимулирате тези тъкани и по този начин допринасяте за положителен ефект, на твърда гърда и на твърда форма. Масажът по правилния начин също е важен за предотвратяване на рак на гърдата. Вашите симптоми на предменструален синдром също са ефективни. Следователно, масажирането по правилния начин е ключът за увеличаване на размера на бюста. Докато правилното масло също играе роля, голяма част от нея ще зависи от броя пъти на ден, когато масажирате и от начина, по който масажирате. Прилагането на твърд натиск чрез нагоре, навътре и кръгови движения е правилният начин да се направи. Но също така ще се случи така, че не виждате резултатите. В този случай възрастта и здравето ви също биха могли да играят роля за възпрепятстване на положителните ефекти.

7 най-добри масла за увеличаване на гърдата:

Ето някои основни масла за растеж на гърдата, които можете да опитате у дома всеки ден за най-добри резултати.

1. Кокосово масло:

кокосовото масло е широко доказано най-доброто масло за увеличаване на размера на гърдите. Една от основните причини, поради която се смята за правилен продукт, е поради неговата немазна и по-малко вискозна природа. Следователно неговият лек аромат и по-малко вискозен характер го правят отличен овлажнител за мека и еластична кожа. Маслото също така е известно, че увеличава кърмата при новите майки. Към маслото могат да се добавят капсули от сминдух по 500 грама. Това ще помогне за добавяне на твърдост към гърдата.

Как и кога да използвате:

Използвайте ежедневно за най-добри резултати и се уверете, че масажирате с кръгови движения, обикновено преди да отидете на вана. Масажирайте за около 10 минути.

2. Бадемово масло:

Следващото най-добро масло за увеличаване на размера на гърдите е бадемовото масло. Известно е, че бадемовото масло увеличава размера на чашата, като помага за увеличаване на клетъчния растеж. В известен смисъл, масажирането също спомага за увеличаване на притока на кръв, като по този начин третирането на увисналите гърди става по-твърдо.

Как и кога да използвате:

Използвайте бадемово масло всеки ден по един специфичен начин. Масажирайте за около 7-8 минути, като триете гърдите си навътре и продължете да ги триете с кръгови движения. Уверете се, че не докосвате зърната си, когато стимулирате гърдата. С дясната си ръка с кръгови движения за дясната гърда и лявата ръка с анти-кръгови движения за лявата гърда, повторете процеса два пъти на ден преди баня и преди лягане.

Този масаж ще помогне за увеличаване на фитоестрогените, които увеличават размера на гърдите. Ще видите резултати за около 8-10 седмици.

3. B-16 масло за разширяване на гърдата:

Съставките на този продукт помагат за стимулиране на кожните тъкани в млечната жлеза и също така насърчават възстановяването. Многото билки, които се намират в маслото, спомагат за стимулиране на производството на естроген в организма. Така тяхната комбинация създава положително въздействие върху тялото, което се случва по време на пубертета или бременността, което води до големи и твърди гърди.

Как и кога да използвате:

Продуктът се цени на 320 INR за 50 ml и трябва да се използва ежедневно при определено движение. Масажирайте добре за около 8 минути преди вана и се уверете, че не докосвате зърната. При редовна употреба ще видите резултати за нула време.

4. Маслено бобово масло за торене на гърди:

Това органично най-добро масло за растеж на гърдата е безопасно и увеличава естествено размера на гърдата. Той вдига гърдите нагоре и му придава идеална форма. Известно е също, че стимулира мастните тъкани и кръвта, за да получи подхранвана кожа. Продуктът е комбинация от много органични продукти като ашваганда, джау, гамбари и т.н., всеки в правилното количество.

Как и кога да използвате:

Вземете количеството масло от монета върху дланите си и масажирайте с кръгови движения. Стимулирайте гърдата добре и се уверете, че не докосвате зърната докато правите това. Повишеното кръвообращение по този начин помага при получаване на твърд и по-голям бюст. Използвайте два пъти дневно, веднъж преди да отидете на баня, а другата преди лягане. Продуктът е на цена от 300 за 600ml опаковка.

5. Голямо масло за разширяване на B-36:

Big B-36 е билков продукт, който съдържа гамбхари, маргач, самала, шиван, кумил и др. Доказано е, че е полезно за малки проблеми с гърдите, под подхранване на гърдата и лекота. Известно е, че резултатите водят до получаване на максимален лимфен дренаж и повишен приток на кръв към региона. Той е на цена от 20 долара за бутилка.

Как и кога да използвате:

Използвайте продукта за около 3-4 месеца, два пъти на ден за най-добри резултати. Билковият микс в продукта ще повиши твърдостта и тонизира клетките на гърдата. Вземете количеството на монетата в дланта си и масажирайте чрез нежно движение назад и напред. Използвайте и двете си ръце, за да приложите лек натиск и масажирайте с кръгова форма.

6. Зехтин:

Друго масло за отглеждане на гърдата е маслиновото масло. Той е широко съгласуван като масло за стимулиране на клетките на гърдата и също така засилва кръвообращението. Той също така разтяга тъканите на гърдата и им помага да изглеждат твърди и големи.

Как и кога да използвате:

Масажирайте количеството монети с кръгови движения върху гърдите си. Преди да направите това, разтрийте маслото между дланта и оставете малко топлина да се генерира. Започнете от външната страна на бюста и се придвижете навътре. Повторете масажа за около 15 минути, два пъти на ден. Направете го последователно за най-добри и значими резултати.

7. Карамфилово масло:

Ето още едно класическо масло за уголемяване на гърдите. Той е изключително полезен за увеличаване на размера на гърдата и също така придава на вашия бюст твърда и идеална форма. Смесването на маслото с екстракти от джинджифил преди нанасяне също помага за растежа на гърдите ви.

Как и кога да използвате:

Масажирайте малко количество в гърдите си с кръгови движения. Повторете процеса за около 10 минути, два пъти на ден. С последователен масаж ще видите резултатите за два месеца. Предпочитате да използвате повече екстракт от джинджифил и по-малко масло.

Макар че тези масла при редовна употреба са известни с резултатите от залозите, не е нужно да се притеснявате за страничните ефекти от него. Тъй като повечето от тях са естествени масла и билкови са направени от билкови продукти, вие не очаквате да видите страничен ефект от това. Въпреки това, ако имате дразнене или зачервяване, в най-добрия случай трябва да спрете употребата на продукта.

Отидете на сигурно място с тези естествени масла за увеличаване на размера на бюста. Жените обичат по-голям или, ако не, среден размер на бюста. Докато за това може да има някакви кремове и продукти, опитайте най-простите, за да започнете. Трябва само да сте съвместими с употребата. Що се отнася до останалото, маслото ще се погрижи.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor Christmas Gift Mix-up Writes About a Hobo Hobbies (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send