Красота и мода

Как да изчистите акне?

Pin
Send
Share
Send


Какво е това едно преобладаващо, но постоянно нещо в живота ни, което всички сме еднакво мразели от дните на пубертета? Какво е това едно нещо, което е обвинено за унищожаване на някои от най-добрите тийнейджърски партии, които иначе бихме ползвали? Какво е това нещо, което все още като възрастен трябва да се тревожи? Това нещо не е нищо друго освен акне.

Акнето в нашия живот е родено просто, за да превърне тийнейджърските дни в ад и това е време да вземем позиция да изчистим акне веднъж и завинаги. В тази статия обсъждаме как да изчистим акне?

Причините за акне:

Причината:

Сега, преди да преминем към техниките на това как да се отървем от акне, най-добре е да си признаем причината, поради която акнето е налице в нашия живот. причината за раждането на акне може да е различна при различните хора, различна от вида на тялото и способността за контрол.

Наследственост:

По-малка, но значителна част от акне може да бъде обвинявана в гените, където дори и да сте родени с голяма безупречна кожа, в един момент червените обриви са длъжни да съсипят деня ви. Въпреки това, този критерий е много вероятно да ви притеснява за дълго време, всъщност това е един от най-редките случаи.

Стареене:

Това е най-честата причина за раждането на акне. Когато тялото ни премине от малко момиче на млада дама, или от малко момче на хубав млад човек, телата ни автоматично секретират определени хормони и импулси под командването на мозъка, но тялото и сърцето може да не успеят да следват внезапна промяна. В резултат на това бунтът на тялото се показва външно под формата на емоции и акне.

реакция:

Това също може да бъде водеща причина, когато алергичната реакция към нещо в някой на ранен етап се наблюдава под формата на прекомерни болезнени обриви, които с времето нашето тяло или ние свикваме.

Как да изчистите акне:

Тук са правилните начини и съвети за изчистване на белезите от акне напълно.

Актът:

Сега стигаме до по-голямата част, където се борим за премахване на акне.

Редовна чистота:

Често замърсяването или алергиите отвън реагират на излишното производство на себум на организма и замърсяващите вещества се засмукват и се придържат към мастните жлези в лицето ви, като по този начин блокират порите. В такъв случай, редовни интервали или периодично измиване на лицето, за предпочитане с алое вера или нима, може да са здравословна идея.

Виж повече:Как да се отървете от акне през нощта

Контрол на диетата:

Една от първите стъпки за почистване на акне е да запазите вашата диета на картата си за всеки ден. Започнете с включване на повече и по-здравословни диети към храната и отрязани за тези боклуци. Маслата, пържените картофи, мазнините и въглехидратите само ще акцентират на вашите акне, докато останалите листни зеленчуци или хранителните вещества ще ви помогнат да успокоите.

Издаване на токсини:

Сега това са нещо, което можете да правите всеки час на дневна база без неуспех. Просто носете бутилка вода в движение и продължавайте да пиете от нея на интервали. Водата е известна най-добре да изхвърли токсините си и така да намали шансовете.

Виж повече: Съвети за избягване на пъпки

Go Organic:

Най-доброто лекарство за акне е да отидете органично за известно време. Изрежете се от тежките химически тръби и просто разчитайте на естествени соли и елементи, за да сте красиви. Например, содата за печене е надеждна сол, която просто се нуждае от вода и редовно приложение. След това има подправки като куркума и зеленината - животът на чай или на чаено дърво. Зеленият чай също е добър за кожата ви, както и за вашето здраве.

Отделете известно време:

Уверете се, че имате добър нощен сън и забавен уикенд. Стресът и напрежението са водеща причина за акне и затова е абсолютно необходимо да поддържате в живота си облекчаване на стреса.

Виж повече: Изскачащи пъпки

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Лечение на Акне - Д-р Весела Райкова - Aesthe Clinic Beauty (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send