Красота и мода

50 нови идеи за подаръци, които са наистина различни от рутинни

Pin
Send
Share
Send


Идеите за подаръци винаги са нещо, което ще ви разбие мозъка. Винаги е предизвикателство да подарите любимите си хора или колеги. Този обширен списък от идеи е точно това, което трябва да разгледате, преди да мислите за закупуване на нещо важно. Тези идеи за подаръци са за всички, включително деца, гаджета, съпрузи, съпруги, баби и дядовци и колеги. Направете всеки един от тези подаръци личен, като ги гравирате или отпечатвате върху тях.

Нови идеи за подаръци за 2018 г .:

Да намерим 50-те уникални идеи за подаръци, чрез които да изненадате приятелите и любителите си.

1. Занаятливи идеи:

Ето един прекрасен начин да подариш някой за рождения си ден. Този подарък се състои от артикули за сладолед. Има различни сосове и гарнитури, заедно с бурканче с мелба и лъжица. Така че направете кутията интересна, като я попълните с прекрасни упадъчни неща. Опитайте шоколадов сос, карамелов сос, шоколадови чипсове, пръски, маршмал и др.

2.5 сетива Подарък:

Подаръкът от пет сетива е идеална идея за подарък за вашия приятел или съпруг. Тя се състои от 5 различни подаръка. Всеки от подаръците се основава на едно от сетивата като мирис, допир, поглед, вкус и звук. Подаръци като музикален CD, свещ, шоколад и т.н. са добри възможности. Тези подаръци могат да бъдат опаковани отделно и след това да бъдат отпечатани с името на сетивата.

3. Сърцевидна рамка:

Персонализираният сватбен подарък за вашия приятел винаги е по-добър начин за подарък. Тази уникална идея за подарък е изработена от малки изрязани с форма на сърце, които са поставени като балон. Човекът и съпругата са правилни за сватбената двойка. Вземете тези персонализирани според вашия избор.

4. Фотоалбум на кутията:

Това е най-добрият подарък за да дадеш на приятеля си. Подаръкът е фотоалбум във формата на кутия. Когато отворите кутията, се отварят няколко слоя. Всеки слой е пълен с различна снимка и малко бележка. Направете го лично и добавете сладки дрънкулки.

5. Отворете полето при:

Ето вариант на кутията с фотоалбум. Този подарък в кутии се състои от букви или бележки въз основа на темата „отворено кога“. Така че, когато приятелят ви е ядосан, той може да отвори бележка, която казва „отворена, когато ядосана“. Тук можете да добавите в някои бележки, които го успокояват или да го накара да се смее.

6. Персонализирани чаши:

Персонализираните чаши са друг чудесен начин за подаръци на приятели. Този страхотен подарък може да бъде направен от вас или да бъде закупен от магазина. Използваните тук цветове са ярки. Името на приятеля може да бъде отпечатано или други готини думи. Направете го странно и забавно, за да имате сутрешна чаша кафе.

7. Двойка ключодържател:

Тази двойка ключодържател е супер специална и романтична идея за подарък. Ключодържателят е комплект с един за всеки човек. Думите на ключодържателя могат да бъдат същите или могат да бъдат допълващи. Направете го оживено и забавно, така че двойката да се радва, че има ключодържател.

8. Кулорна терапия:

Имате прекрасна идея за представяне, когато дарявате най-добрия си приятел. Тази цветна идея за подарък е идеална за момичета. Кутията е пълна с елементи за момиче. Може да има лакове за нокти, музикални компактдискове, шоколадови бонбони, дъвки и т.н. Опитайте се да получите цветова схема, която работи добре като розово за момичета.

9. Ананасово вино:

Една от най-добрите идеи за подарък е да се представи бутилка вино. Опитайте вината, които са редки и скъпи. Както червените, така и белите вина са добър избор за избор. Направете този прост подарък специален, като го опаковате с хартия и след това залепените златни хартии, опаковани с шоколад, свършат всичко. След това горната част на бутилката се пълни със зелена хартия, която прилича на листа.

10. Парични въпроси:

Направете подарък за даване на личен, като изпратите пари на получателя. Тези пари могат да бъдат надарени по специален начин, който не е конвенционален. Опитайте се да дадете пари в кутия за пържени картофи. Превъртете банкнотите и ги поставете в кутия с прикрепена бележка.

Виж повече: Най-добри творчески подаръци

11. Кошница за подаръци:

Подаръчните кошници също са идеален подарък за даване на вашите колеги или близки. Този подаръчен кош е за любителите на кафето. Той има няколко различни вида аромати на кафето заедно със захарните кубчета. Има и две чаши, които също са поставени. Пакет с бисквитки завършва кошницата.

12. Двойка възглавници:

Направете тези сладки възглавници за вашите приятели. Това са добри подаръци за даване, тъй като те са полезни и забавни едновременно. Всяка от възглавниците е отпечатана или бродирана с различни думи, които могат да бъдат допълнени един с друг. Използваните цветове могат да бъдат съобразени с вашите приятели.

13. Спа център:

Това е прекрасен домашен подарък, който е лесен за приятел. Спа подаръкът се състои от всички прекрасни лосиони за тяло, гелове, парфюми, лакове за нокти и др. Подарък, обвит в мека кърпа. Това може да бъде опаковано с панделка, за да изглежда красива и секси.

14. Шоколадова коледна елха:

Това страхотно коледно дърво се прави чрез поставяне на шоколадови блокчета в бутилка. Трябва систематично да обгръщате ръба на шоколадовите плочки с лента към бутилката, създавайки слоевете на дървото. Ще бъде добре, ако намерите шоколадови блокчета, които са зелени и червени на цвят. Завършете дървото с червена панделка, за да завършите изгледа.

15. Кошница за подаръци на майката:

Любовта на майка не може да бъде върната, но винаги можете да я направите щастлива, като й подарите прекрасна кошница. Тази малка кошница с любов може да има няколко предложения за подаръци. Можете да го направите комплект за печене с размахване, шпатула и смеси от торта. Можете дори да направите комплект от книги с няколко различни книги и списания.

16. Карта на любовта:

Тази прекрасна рамка се състои от карти на местата, където сте се запознали с приятеля си и къде сте се ангажирали. Картите са изрязани във формата на сърца. Направете този подарък сантиментален и романтичен, когато го подарите на него. Това е една от различните идеи за подаръци, за които можете да се сетите.

17. Горещи какаови снежни човеци:

Някои нови идеи за подарък за Коледа винаги са добре дошли. Този прекрасен подарък за снеговици се състои от три буркани. Горният буркан е боядисан с лицето на снежен човек. Средният буркан е боядисан с бутоните. Прикрепете лента и малка шапка на върха. Напълнете всеки буркан с предмети, за да направите горещо какао.

18. Рождени дни:

Този необичаен подарък е направен специално за рождени дни, които са основни етапи. Това са добри подаръци, които можете да дадете на колеги и приятели, когато се обърнат на определена възраст. Чашата тук е отпечатана с прекрасни думи, които са смешни и странни.

19. Любов към карти:

Модерна идея за подарък за любимия човек е този подарък за карти. Различните подаръци показват колко обичате вашия съпруг или приятел. Този конкретен е направен с тесте карти. Трябва да се придържате към бележки, които му дават 52 причини защо го обичате толкова много.

20. Копчета за ръкавели за него:

Идеалният подарък за баща ви в деня на бащата е да му подарите чифт копчета за ръкавели. Тези копчета за ръкавели са доста уникални, тъй като са във формата на Ганеша. Другите два елемента са щифт и етикет. Те са изработени от метал и изглеждат много зашеметяващи.

21. Сватбен подарък:

Направете сватбения подарък на двойка открояващ се с прекрасни уникални опаковки. Този стил на опаковане включва хартия, сгъната във формата на младоженец и булка. Списъкът с предметите за подарък може да има отделни елементи за булката и младоженеца. След това можете да ги опаковате в черно-бяла хартия.

22. Дивали Светлини:

Тук е един прекрасен подарък, който да дадете на вашите приятели и колеги. Подаръкът на Дивали е винаги перфектен. Тази стойка за стена е толкова красива и величествена. Той ще освети мястото и ще му придаде празничен вид.

23. Персонализирана бутилка вино:

Сред многото възможности за подарък, подаръкът на бутилките за вино е най-добрият вариант. Изберете между червено и бяло вино и винаги купувайте популярно и рядко вино. Бутилка за вино може да се постави в прекрасна кутия, покрита със сатенен лист. Можете дори да го персонализирате с етикет за случая.

24. Персонализиран часовник:

Вижте най-новите подаръци по повод Diwali. Този чудесен часовник е направен с индийски дизайн и сладка стойка. Използваните цветове са доста ярки и отпечатъците са всички индийски. Това ще направи чудесен централен елемент във всяка къща.

25. Купа със сладкиши:

Подарете на близките си най-доброто от домашно приготвените бонбони този Дивали. Бонбоните могат да бъдат изпратени по различен начин, като ги поставите в сладки купички, които са цветни. Добавете дия и целият подарък ще изглежда зашеметяващ. Това е модерен начин за подаръци на бонбони на Дивали.

Виж повече: Различни подаръци за деца

26. Домашен подарък за тесто:

Като връщане на подаръци за рождени дни на децата си, можете да дадете нещо, което е смислено и чисто. Направете тези домашно приготвени топки за тесто в различни цветове и след това ги подайте за идеалния подарък. След това те могат да се използват и от другите деца.

27. Печатна възглавница:

Покажете любовта си към жена си, като подарите напечатаната й възглавница. Това ще бъде най-добрият подарък. На възглавницата, върху която има няколко сърца, може да бъде отпечатана снимката. Направете го сантиментален, като подарите това на Свети Валентин.

28. Опаковка за шампанско:

Покрийте бутилките с шампанско, които планирате да подарите на някого по забавни начини. Тази идея за опаковане на коледни подаръци включва малки червени и сини престилки и червена опаковка. Това прави подаръка да изглежда по-празничен и светъл. Изберете цветовете според случая, за който сте подарък.

29. Ароматизирани свещи:

Освежете дома си с тези прохладни ароматизирани свещи. Ароматът по ваш избор може да бъде опакован с подарък за любимия човек. Можете дори да имате отпечатани свещи с думи и изображения. Опитайте различни цветни свещи за перфектен външен вид.

30. Великденски яйца:

Великден е време за великденски яйца. Тази конкретна идея за подарък отнема още една крачка напред. Трябва да разчупите яйцата и да ги боядисате в ярки цветове. След това напълнете всеки един с разтопен шоколад и добавете лъжица. Поставете всички яйца в кошница и ги завийте в лента за празничен поглед.

31. Оценяване на учителя:

Най-добрият подарък за даване на учител е този венец за дъска. Тя се състои от цветни моливи, спретнати заедно. Поставете малко дъска в центъра на венеца. Украсете венеца с малки дрънкулки и стикери, за да покажете любовта си към учителя си.

32. Персонализирана шоколадова лента:

Това е чист начин за подарък на някой шоколад. Най-добрият начин е да се направи персонализиран етикет и опаковки. След това можете да обгърнете магазина с шоколадов блок с тази персонализирана обвивка. Направете опаковката цветна и добавете името на човека в центъра.

33. Стойка за селфи само за домашни любимци:

Тези дни, когато правите селфи е само най-модерното нещо, което трябва да направите. Защо трябва да оставите домашните си любимци? Тази прекрасна притурка е точно това, от което се нуждаете, за да се усмихват вашите домашни любимци и да гледат камерата. За да запазите домашния любимец още за секунда, този щанд за домашни любимци е прикрепен към смартфона.

34. DIY стойка за писалка:

Ето един полезен подарък за учители и деца. Тази стойка за писалка DIY е изработена с всяка кутия за тенеки. Трябва да украсите кутията с хартия или пръчки или дори с плат. Тази стойка за писалка има линийки, които са нарязани по дължина и са залепени около консервната кутия.

35. Въртящи се бръсначи:

Един от модните подаръци днес е въртящата се машина. Тази проста игра е популярна чрез онлайн видеоклипове. Можете да подарък тези като връщане подаръци за вашите деца рожден ден. Цветовете, които са на разположение са изобилие и можете да ги изберете въз основа на избора на децата също.

36. Custom Six Pack:

Бирените кутии за гаджето ви е сигурен удар по всяко време. Подарете този обичай пакет от бирени бутилки. Трябва да получите опаковката, украсена с етикети или карти. Този подарък показва на гаджето шест начина, по които е обичан. Така че следващия път, когато трябва да подарите своя съпруг или гадже бира, това е правилният начин да го направите.

37. Фото подаръци:

Направете снимките си в централната тема следващия път, когато трябва да подарите нещо на някого. Вземете запас от най-добрите снимки и след това го добавете към списък с неща. Можете да ги отпечатате на мобилно покритие, портфейли и т.н. Така че подарете тази прекрасна романтична идея за вашия приятел или съпруг.

38. Меки играчки:

Друг постоянен подарък за Свети Валентин е меката играчка. Те са меки и пухкави и могат да бъдат във формата на сърце или плюшено мече. Меките играчки могат да бъдат отпечатани с думите „любов“ и т.н. Изберете от символичните цветове червено или розово.

39. Гривна за повод:

Можете да подарите на детето си тази прекрасна монометна гривна, която има много чар по нея. Едно от прелестите ще има монограм. След това другият ще има символа на дипломиращата шапка, а следващата ще има годината на дипломирането.

40. Цветя и торта:

Най-важният подарък за всеки повод е цветята и тортата. Тази двойка елементи е безсмислена. Трябва да издигнете цветя, които са уникални и изглеждат зашеметяващи в един букет. Тортата също трябва да бъде специална и вкусна. Вземете под внимание симпатиите на човека, на когото го подарявате.

41. Персонализирани рамки:

Тази симпатична фоторамка на семейството е направена от дърво и след това персонализирана. Гравирането на рамката е специално за баби и дядовци. Можете да добавите имената на внуците на рамката и да го направите лично. Добавете прекрасна снимка на бабите и дядовците и внуците и имате сантиментален подарък.

42. Медальон на любовта:

Подарете на свекърва ви тази прекрасна висулка от сребро. Малките диаманти в центъра са перфектни и правят медальона зашеметяващ. Можете да добавите и лична бележка на кутията. Това ще накара майка ви да оцени мисълта и да ви обича повече.

43. Гурме трюфели:

Подаръчни шоколадови бонбони, които са редки и уникални по стил. Тези гурме шоколади са изработени от най-качественото какао. Опитайте тъмен шоколад за по-богат вкус. Трюфелите са друг идеален подарък за шоколад. Опаковайте ги в кутии, които са добре увити.

44. Кошница с плодове:

Подарък за съчувствие е този, който даваш, когато плащаш съболезнованията си на някого. Кошницата с плодове е най-добрият начин да го направите. Тази прекрасна кошница е пълна с прекрасни плодове и малко съчувствие. Направете кошницата проста, но елегантна.

45. Персонализирани книги:

Класическите романи и книги за деца винаги са страхотна идея за подарък. Можете да продължите напред и да направите тези подаръци уникални, като ги персонализирате. Тези уникални книги съдържат името на детето в знаците на книгата. Така че книгата става негова / нейната история.

46. ​​Кухненски приспособления:

За готвача, който обича да изпробва различни ястия, тази кухненска притурка е идеалният подарък. Машината за тестени изделия е нещо, което ще направи живота ви по-лесен. Това е състоянието на изкуството приспособление, което прави голяма паста лесно. Така че опитайте кухненските приспособления като подаръци.

47. Подаръчни карти:

Друг чудесен вариант за подарък някой е самата карта за подаръци. Тази страхотна концепция е идеална за хора, които не знаят какво точно да дадат. Подаръчната карта дава свободата да избирате каквото искате. Така че добавете парите в подаръчната карта и я представете на приятел или колеги.

48. Най-добри медали:

Подаряването на нещо уникално за брат ви винаги е предизвикателство. Този медал за най-добър брат е точно това, което трябва да му подарите. Вземете този медал, изработен от месинг, и го поставете с червена панделка. Името на брат ти може да бъде гравирано в центъра.

49. Кошница за бисквитки:

Кошницата с бисквитки е добър и вкусен подарък, за да се даде на всеки. Това може да се направи и за деца или възрастни. Опитайте се да изберете от най-добрите бисквитки като шоколадов чип, поръси или скъпоценни камъни. Тези бисквитки трябва да се пекат прясно и след това да се опаковат в кошница, опакована с панделка.

50. Матови тарталети:

Можете да подарите рожден ден момиче тази прекрасна тава на тарталети, които са замръзнали. Опитайте шоколадови кексчета, които могат да бъдат изпечени у дома. Глазура може да бъде ванилия или дори шоколад. Украсете ги с пръски или други подходящи за деца неща. Можете да добавите свещи или дори да поставите тарталетите заедно, за да формирате форма. Тогава те стават като разкъсващи се пити.

Виж повече: Уникални подаръци

Идеи за подаръци за деца, възрастни могат да бъдат направени чрез подаръци, купени в магазина продукти или ръчно изработени. Можете DIY някои елементи и също така да персонализирате тези, които купуват от вън. Опитайте етикетиране и гравиране на подаръци за по-лично докосване. За децата можете да имате бонбони и шоколад, както и меки играчки. Подаряването им на канцеларски материали и играчки винаги е идеалният вариант. За вашия съпруг и близки, можете да отидете за романтични подаръци като сърцевидни елементи, бижута, парфюми или дори рамки. Опитайте да правите неща у дома, за да покажете любовта си.

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send