Красота и мода

9 Beaver Craft Идеи и дейности за предучилищна възраст и деца

Pin
Send
Share
Send


Искате ли децата ви да се занимават с нещо по време на ваканции! Идеите за бобър занаяти са чудесен начин да се научат и да се забавляват. Изкуството включва просто изрязване и поставяне на хартиени занаяти за дадена тема. Това е най-широката дейност в детските градини, началните училища, детските градини и др.

Най-добрият бобър занаяти за деца в предучилищна възраст и деца:

Ето някои от изумителните занаятчийски проекти, изпълнявани от бобъра,

1. Scout Beaver Hanger:

Искате да проектирате вашата закачалка! Ето една идея, която ще ви помогне перфектно в бобър занаят. Закачалката носи централизиран бобър, на който е даден топ дизайн на шапката в разузнавателна униформа.

2. Бебешка шапка:

Да, това може да бъде идеален подарък за вашето бебе, направено от вълна. Хитрият бобър се предлага в разнообразие от цветове, което прави цялото лице на мечката с две малки уши. Това е ръчно изработено, така че дава меко докосване.

3. Маска за бобър с хартиени съдове:

Занаятчийски идеи за бобри за изработване на маска за лице винаги се правят с помощта на хартиени съдове. Художествените произведения носят оцветяване, рязане и залепване на хартиени занаяти, за да се направи перфектна маска за лице. Вие ще получите изработени материали в нисък бюджет, така да получите този изработен модел за стената на вашата спалня.

4. Азбучен занаят за бобри:

Популярният начин за игра и изучаване на азбуки е чрез бобър занаяти за деца в предучилищна възраст. Занаят изисква всяка азбука, която е оформена с дизайн на бобър с опашка, зъби и очи върху него. Той помага да се учи по забавен начин, този стил помага на учителите да преподават малките си ученици в стил на игра.

5. Канадски кораб за бобри:

Канадски бобър се казва, че са заети бобър изкуства и занаяти. Той е направен от ролите на хартиената кърпичка, заедно с хартиен носител в различни форми и модели, за да направи пълен бобър. Кафяв цвят на занаятчийски дизайн на бобъра дава закачлив поглед.

6. Чанта за бобър хартия:

Хартиените торбички са интересен начин да се подарят на децата по уникален начин. Кафявата хартиена торбичка е украсена с резници на бухал, които придават сладък поглед на чантата с фин лък над дръжките. Това е един прекрасен подарък за вашето бебе, това е добре изработено.

Виж повече: Идеи за занаятчийски плюшени мечета

7. Държач за четка за зъби Beaver:

Търсите уникален държач за четки! Ето един дизайн на занаятчийски бобър, изработен от хартиена чиния и дърво, за да се получи перфектна форма на четка. Художествените произведения могат лесно да бъдат прикрепени към всяка баня. Можете да направите малко уникален начин да направите по-закачлив занаят за бобри.

8. Бобър на формата на сърцето:

Искате да играете с форми докато преподавате! Сърцебразните бобри биха били най-добрите. Изтегленият бобър в сърдечна форма е направен по-възхитителен с различни печатни произведения и занаятчийски работи върху него. Този дава усмивка на вашите деца лицето, да получите този занаят за децата си.

Виж повече: Животински занаяти за предучилищна възраст

9. Дизайн на занаятчийски кръгове:

Идеите за кръгови занаяти за бобрите дават прекрасен дизайн, когато са придружени от калай. Кръглата форма се получава с помощта на пластмасови капаци, върху които децата оцветяват и придържат необходимите форми, образуващи лице.

Дребният бобър обикновено идва с прилепващи и режещи предмети, но с промените в преподаването, те вече са достъпни в оцветяваща форма в книги, пластмасови капаци и много други. Те се отрязват, оформят и получават уникална форма, за да впечатлят зрителите заедно с ученето.

Виж повече: Обратно към училище занаяти за деца

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Mash Notes to Harriet New Girl in Town Dinner Party English Dept. Problem (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send