Красота и мода

Сутиен за половин чаша и съвети за носене

Pin
Send
Share
Send


Сутиени, произведени от компании за бельо, се предлагат в различни разновидности. Има толкова много различни стилове, разфасовки, форми и цветове, от които да избирате. Отминаха дните, когато жените носеха сутиен само като бельо. Сутиените тези дни са предназначени да отговарят на различни рокли и за перфектно прилепване и комфорт.

За сутиена за половин чаша:

За безупречния вид, обединявайте вашата красива рокля, обувки, бижута и грим с подходящия вид сутиен отдолу. Не само ще ви е удобно, но и ще ви накара да се чувствате уверени отвътре. От разнообразния брой сутиени, носени от жени по целия свят, нека поговорим за сутиен с половин чаша, който също е известен като сутиен с деми чаша.

Виж повече: Сутиен за врата на шията Индия

Сутиен за половин чаша или сутиен за чаша с деми-чаша описва определен стил или форма на чашка на сутиен. Тъй като е доста ниска, тя просто се появява над зърната. Той също така пада доста ниско, за да разкрие разцепване. Раменните презрамки са разположени широко. Половин чашка сутиен или деми чаша сутиени не са идеални за жени с големи гърди, тъй като този вид сутиен не би осигурил необходимата подкрепа и покритие.

Ако искате да изберете сутиен от половин чаша или сутиен с чашка за чаша, се уверете, че той ви пасва перфектно, защото тъканта на гърдата ви може да се разпръсне в горната част на сутиена за половин чаша или сутиен с чашка за чаша. Сутиен от половин чашка или сутиен с чаша за деми чаша са най-добри за ниско изрязване, шията на шията или широките деколтета, тъй като горната част на чашките е ниска и ремъците са широко раздалечени.

Също така е идеален за придвижване на гърдите, но остава дискретен при ниски върхове. Така че, ако планирате да носите този нисък разрез отгоре, който наскоро сте закупили този уикенд, след това сложете половин чаша сутиен или сутиен с чашка с чашка отдолу.

Виж повече: Triumph Bras

Съвети за носене на половин чашка:

Когато имате сутиена, трябва да се чувствате сто процента удобни и сигурни в него. Запитайте се, ако го направите. Ако не го правите, тогава вие носите сутиена си погрешно. Прочетете, за да знаете правилния начин за носене на сутиен. Следните съвети ще ви гарантират, че носите сутиена.

Поставете ръцете си през ремъците на сутиена и закопчайте двата края:

В предоставените презрамки поставете ръцете си през тях и ги нагласете на раменете си. Когато сте готови, вземете ръцете си отзад, където ще намерите затваряне на куката и очите. Закрепете здраво двата края.

Виж повече: Genie Bra

Регулиране на ремъците:

Понякога ремъците за сутиени могат да бъдат истинска караница. Те могат да висят твърде хлабаво по раменете или да се притиснат прекалено плътно към кожата и да ви наранят. За да можете перфектно да пасват на раменете ви, плъзгачите са осигурени в сутиени. Можете да дръпнете надолу или нагоре плъзгачите и да ги настроите според предпочитанията си. Просто се уверете, че и двата плъзгача остават на същото ниво.

Завийте и настройте позицията на чашките:

Регулирането на чашките на сутиените е много необходимо за необходимия комфорт и покритие. Спуснете се по гръб и съответно регулирайте чашките. След това проверете движението на гърдите си и когато сте готови, можете да се изправите.

Надявам се, че сутиенът от горната половина може да ви хареса да ги пазарувате. Носенето на сутиен с половин чаша е лесно и лесно.

Източник на изображения: 1, 2.

Гледай видеото: Makutano Junction S03E08 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send