Красота и мода

Топ 9 Най-новите тениски на Star Wars за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Както всички знаем Звездната война е известен легендарен филм с триещи герои като Йода, Кило Рен, Скайуокър и много други герои, които са направили филма популярен. Много млади и средни възрастови групи са луди, когато просто чуват думата Star Wars за тези луди последователи на Star Wars, тук топ 9 препоръчва Star Wars тениска дизайн, който подхожда на мъжете и жените.

Стилни и луди дизайни с тениска на Star Wars за мъже и дами в модата:

Нека да разгледаме най-добрите тениски на Star Wars за момче и момиче.

1. Тениска на Лорд Вейдър "Междузвездни войни":

Лорд Вейдър обикновено е известен като Анакин Скайуокър е един от известните герои, въведени в Трилогията, която е оригиналната Междузвездни войни. Този герой е придобил значение във филма, който е демонстриран и в предисторията на трилогията.

2. Светят в тъмната тениска на Star Wars:

Тази неонова облицована тениска го прави привлекателен и свети през нощта, което прави името Star Star по-светло през нощта. За младежите този тип тениски очарова и определено ги подтиква да имат един в гардероба си.

3. Символи на Chibi Тениска "Междузвездни войни" за жени:

Тази миниатюрна версия на звездните войни е създадена от комикс илюстратор на име Джо Уайт, който е посочил по азбучен ред. Някои от известните герои са джедаите, Люк Скайуокър, С-3по. Тази забавна тениска със звездни войни може да се носи от мъже и жени.

4. Stars Wars Rogue One тениска:

Стар война Rogue един филм пресата през 2016 г., по време на този период хора, които са умрели фенове на звездни войни, носени на звездни войни отпечатани тениска с Rogue един като основен надпис. Това по-късно стана има една от любимите звезди войни тениски.

5. Тениска на отряда за отряди на Star Wars Squad:

Тази мъжка тениска със звездни войни, която има главния герой Кило Рен като главен образ, заобиколен от други подкрепящи войски, които помагат по героите Рен, е изобразена в образна форма на тениската.

6. Мъжка тениска Star Wars Falcon за мъже:

Изтребителният космически кораб, изобразяван във филмовите звезди, стана най-известният космически кораб сред хората. Това накара младите хора да имат печатана тениска на сокол или просто да използват сокола като основна формулировка за тениската.

7. Тениска с принцеса Лея със звездни войни:

Характерът Лея Органа е принцесата на планетата Алдераан, въведена през 1977 година. Борбата срещу заплахите и по-късно става държавен глава във филма. Облеклата и косата й станаха известни сред момичетата, които караха дизайнерите да създават печатната тениска на Leia.

8. Междузвездни войни Йода мъжка тениска:

Йода е един от главните герои във филма "Звездна война", който стана известен сред младежите поради външния си вид и ставане. Този герой е най-старият и служи като майстор на джедаите. Малкият герой очарова младата тълпа.

9. Печатната тениска с името Star Wars:

За младежи, които не са облечени в изискана тениска със звезди, могат да изберат най-голямата тениска с името Star Wars, отпечатана на тениската. Размерът и шрифтът на знаците са в различен формат. Вземете тази отпечатана тениска за редовна употреба у дома или можете да я използвате и за сутрешната си разходка.

Измислените филми като "Междузвездни войни" са направили история и са придобили огромни последователи на почитатели, като се възползват от това дизайнерската индустрия да е изработила тениски, които имат отпечатан образ, който може да бъде или нормален машинен печат, или 3D печат. Закупуването на една такава тениска носи индивидуалност и уникален стил на обличане.

Гледай видеото: Clash Of Clans BG: Завръщане На ПоредицатаБитки и Развитие! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send