Красота и мода

Дали да забележим нормално по време на бременност?

Pin
Send
Share
Send


Откриването е много често срещан проблем, с който трябва да се сблъскат бременните дами. Половин процент в нормален случай на бременност изпитва кървене от влагалището по време на бременността. Обикновено и малко зацапване е знакът на кладенеца, докато зацапването в голямо количество е признак на тежко разстройство. Трябва да сте наясно с причините, които стоят зад откриването и да вземете важни съвети от Вашия лекар редовно, за да изтриете такива проблеми.

Разграничение между петно ​​и кървене:

Можете да наблюдавате и да идентифицирате себе си, което е зацапване и което кърви, по много домашен начин. Леката розова или кафяво оцветена кръв се освобождава в случай на зацапване, което е много подобно на менструалното кървене на 6-ия или 7-мия ден от този цикъл. Ако изхвърлената кръв е тъмночервена, тя се нарича кървене. Откриването не се нуждае от накисващи подложки, подобни на кървещите нужди.

Виж повече: Лош дъх по време на бременност

Имплантация като причина:

В началния етап на бременността двадесет до трийсет процента дами са опитни чрез зацапване. Зацапването по време на бременност може да се случи поради имплантиране на ембриони в стената на матката. Откриването може да се появи преди или около менструалния период. Не бива да бъркате и двата случая, както и никога да не се притеснявате от зацапването.

Сексът като причина:

Откриването може да се появи след секс с партньора ви. Всеки вид стрес от светлина до тежък, той може да започне да забелязва. Също така по време на бременността полипите на маточната шийка могат да нараснат от нормални размери и могат да доведат до зацапване при бременност поради стрес от полов акт. Много е възможно и нормално да се забелязва след полов акт по време на бременност.

Pap Papear като причина:

Проявата на шийката на матката е резултат от огромен поток от кръв, който може да се появи поради вътрешния преглед на тазовата област. Лекото налягане по време на проверка или всякакъв вид сблъсък в тази област може да доведе до зацапване.

Виж повече: Горна коремна болка по време на бременност

Инфекции като причина:

Вагинални инфекции, инфекции от гъбички, вагинални бактериални инфекции са сериозна причина за зацапване. Болести от болести, като хламидия, херпес, трихомониаза са възможната причина за вагинално дразнене, което може да доведе до кафяво зацапване по време на бременност. Трябва да вземете тази причина с особено внимание, за да премахнете проблема.

Хорионичен кръвоизлив като причина:

Този тип кръвоизлив се дължи на промяната на хориона и плацентата. Хорионът е малко тънка мембрана, поставена в плода, обхващаща областта на плацентата. Тя може да спре от само себе си, макар че въпросът за загриженост е да се установи нормално по време на бременност, което се нуждае от върховен надзор на медицинските експерти.

Предстояща работна дата като причина:

Колкото по-близо до датата на доставката идва, може да се сблъскате с дилатация на шийката на матката. Тя може да се абсорбира от кръвта и слузната запушалка може да доведе до огромен разряд на кръв. Ето защо това се нарича кърваво шоу. В случай на тежък кръвоизлив трябва да си поставите среща с гинеколог.

Виж повече: Замайване при бременност

Извънматочна бременност:

Това е рядък случай, който се нуждае от специално внимание от личния медицински специалист. Когато яйцето се установи в маточната тръба, която е външната матка, може да се случи ектопична бременност. Симптомите могат да възникнат при вас като гадене, замаяност, повръщане или слабост. Преди такива ектопични операции, фалопиева хирургия или възпаление на тазова област могат да бъдат причина за такива усложнения.

Моларна бременност:

Дефектният ембрион може да направи плацентата голям увеличен кистичен обем, който може да доведе до моларна бременност. Тя няма никакво сериозно въздействие, въпреки че е вид тумор. Но ако тя се е разпространила по цялото тяло в рамките на седмицата на зачеването, може да се появи голямо кървене. Гестационните заболявания могат да се създадат поради подобна анормална вагинална ситуация.

Абортът:

Това е въпрос на загриженост по време на бременността. Основните 12 месеца са периодът, в който може да възникне спонтанен аборт. Общите симптоми на спонтанен аборт са болки в корема в долната част, спазми, вагинални секрети на тъкани и т.н. Това вероятно е един от ужасните случаи, при които бременната дама не иска да бъде изправена.

Плацента Previa:

В последния етап на бременността появата на кървене има най-често срещаната и проста причина, а това е плацентата Previa. Плацентата обикновено дава стрес при скъсване на шийката на матката, което причинява кървене. Времето е в средата на продължителността на бременността, когато шийката на матката се подготвя за предстоящо раждане.

Разкъсване на плацентата:

По време на последния триместър или на последния етап на бременността може да се появи този вид разкъсване, което може да причини тежко кървене. Естествените симптоми на това разстройство са болките в долната и горната част на корема, спазмите, матката и т.н. Плацентата получава ранно отделяне от матката в този случай и води до събиране на кръв в този район.

Разкъсване на матката:

Това разкъсване може да се появи преди времето за доставка. Това не е нормално разделяне от матката. Тя може да бъде много опасна за предстоящото бебе и бременната жена. Това трябва да се излекува от инспекция от медицински експерт. Въпреки това с този термин се свързват различни тежки рискови фактори, които трябва да бъдат решени по време на крайния етап на бременността.

Разкъсване на феталния съд:

Това е един от най-редките случаи на бременност. Той се появява при 1 пациент между пет хиляди случая. То е резултат от необичайна сърдечна честота. Когато това се случи, в този етап на бременността се получава голямо количество кръв. Това е случаят, когато кръвоносните съдове на плода преминават пътя на раждане.

Преждевременен труд:

Преждевременният труд е периодът на доставка от двадесет до тридесет и седем седмици. Тя може да създаде силна болка в корема чрез спазми и свиване. Тя може просто да се появи малко празен ден с предстоящата дата на доставка. Слузният щепсел е силно напукан, поради което може да започне тежък вид кървене.

Като грижовна майка трябва да бъдете актуализирана с цялата такава информация за зацапване по отношение на бременността. Трябва да се грижите за растящия си плод от всички болести и разстройства, като имате подходяща медицинска инспекция, бременна диета и редовна поддръжка на медицински преглед.

Гледай видеото: 6-7 години се боря с безплодие (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send