Красота и мода

15 Популярни дизайни на брошки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Брошките преди са били носени само от мъже, за да украсят палтата си в Англия и на Шервани в Индия. Не само за мъжете, но и за жените на сари, рокли и дизайнер, които се носят с най-добрия дизайн на брошката, който могат да имат.

За жените брошките биха били аксесоар за украса на тяхната кифла или декоративен сариен щифт, или за да направите вашия дизайнерски костюм по-елегантен. Докато за мъжете, брошки дават етническото си облекло или вашето ежедневно облекло уникален вид.

Различни видове брошки:

Нека хвърлим поглед към някои прекрасни дизайни на модни брошки.

1. Брошка за коса с дизайн на чинар:

Този сребърен дизайн с явор ви дава прекрасен поглед към косата си. Този вид брошка дизайн се извършва широко на кок, за да ви даде привлекателен външен вид. Те не само украсяват прическата, но и ви дават уникален ефект. Този тип брошка символизира грижа, обич и вяра.

2. Брошка за очите на кристалите за Sarees:

Тази специална брошка е уникална по вид. Изработена е от кристал, перли, стъкло и кристал Сваровски. Кристалният розов камък в средата на окото придава привлекателен външен вид. Тази брошка изглежда елегантно, когато се носи на сари. Това е и брошка за мъже. Този модел е вдъхновен от третото око на ирландския вид.

3. Сребърна флорална брошка за булчински:

Тази красива брошка за коса е перфектно подбрана по етническото облекло, украсено с перли. Тази брошка за коса се състои от перли, оформящи между тях цветя. Цъфти и блести женската скрита вътре в жените. Можете също така да направите този вид брошки с цветни перли според вашето облекло. Подходящ за рокли като рокли, рокли и др.

4. Брошка за лъвски глави за мъжки:

Тези брошки за мъжете показват своята любов към животните. Такива брошки също се носят от Махараджа и Радж вади като символ на царска власт. Лъвът също символизира сила, сила и способност за управление. Следователно, тези видове брошки са предназначени да покажат мъжкия вид. Такава брошка придава на вашето облекло изтънчен вид, когато се носи на яки или страна. Тази част може да се направи и с бронз със златно покритие.

5. Урожай дизайн на пеперуда:

Пеперудата е предпочитаният дизайн при избора на брошки или други аксесоари. Тази уникална пеперуда проектира, ако брошката символизира свободата и ново начало. Тя е силно износена на сарите или дизайнерски рокли. Брошът се приготвя с Купър и му се дава дизайнер от синьозелена патина. Такива дизайни са първият избор за момичетата, които обичат да изпълняват мечтите си високо.

Виж повече: Бижута за хартия

6. Брошка верига за риза с яка от мъжки пол:

Тази брошка за мъже е широко използвана за носене на яки на ризи и пуловери. Те придават елегантен вид на носещия в партиите. Двете брошки са свързани с прекрасна сребърна верига, която изглежда привлекателна. Тази брошка символизира силата ви да се изправите пред някакъв проблем с максимален блясък.

7. Искряща диамантена брошка за жени:

Нищо не е по-красиво от цветната брошка. Тази диамантена брошка, обсипана със светлосин диамант, изглежда много сексуално на дизайнерските сари. Заоблената граница му придава прекрасен вид. Тази брошка се предлага в различни цветове.

8. Булчинска брошка:

Търсите нещо зашеметяващо за сватбен поглед! Ето един, който е очите забележим. Тази пенлива брошка е изработена с родийски и Swarovski кристали, които придават бляскав вид. Той дава поглед на булката, готова да се ожени в булчинска рокля с цветя.

9. Брошка от розово цвете за момичета:

Тази красива брошка щифт изглежда много сладък на къси рокли. Тя е изработена от розова мрежа, украсяваща цветето, няколко пера от нея и перли, украсяващи вътрешния и външния район. Такива брошки също се използват, за да придават на косъм кичур, който придава кралски вид.

10. Брошка с форма на сърце:

Този прекрасен дизайн брошка показва вашата любов към някой специален. Това е силно надарен артикул. Тази брошка, изработена от сплав в рамка от родий и прекрасни кристали. Две сърца се оформят един в друг и изстрелват щифт, в който се вижда ъгълът на любовта.

Виж повече: Дизайн на ръката

11. Брошка за мъже и жени:

Този романтичен микробус се носи от мъже и жени. Състои се от месинг, вграден в родий. Прекрасните червени рози са направени от страхотни камъни, а зелените листа са оформени с кристали, за да придадат жив вид. Тази брошка показва вашата любов и затова е и подарък.

12. Брошка със сърце от перли:

Тази прекрасна брошка е комбинация от сърце и перли. Този месинг се състои от месинг, покрит с родий. Този ретро дизайн дава страхотна визия на дизайнерски облекла или на етнически облекла. Тя се носи силно в партита и сватби. Различните сърца са осеяни с перли, за да придадат уникален вид.

13. Дизайн с лъскава брошка:

Тази мила брошка е изработена от месинг, покрит с розово злато. Лъкът е украсен с блестящи кристални камъни. Така брошката се носи и от булките в християнски сватби. Те също ви дават корона на Miss Beautiful, тъй като ви дава модерен и бляскав вид.

14. Златна Зелена Брошка:

Тази брошка е силно вдъхновена от природата. Изработен е от месинг, покрит със златни и зелени изумруди. Тази брошка е идеален подарък за човека, чиято дама любов е родена през май. Тя може да се носи от мъжете до църкви, сватби, партита и др.

Виж повече: Последни сватбени бижута

15. Дизайн на ирландска брошка:

Тази брошка е прекрасен дизайн, който първоначално е ирландски. Известният дизайн на облицовка открадва сърцата на всеки. Това парче е направено от сребро. Използването на изумруденозелени камъни придава уникален вид. Това е страхотен дизайн, символизиращ любовта. Извитата конструкция придава очарователен вид на партита и сватби.

Различните видове брошки имат свой уникален смисъл и атракции. Без значение какъв дизайн ще изберете, те винаги дават невероятно въздействие върху вашата личност. Различни модни дизайни като цветя, сърца, пеперуди, лозови клони и др. Така че изберете един такъв дизайн, който определя вашия външен вид по най-елегантния начин.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: МОДНЫЕ ПРИЧЕСКИ 2018. ТОП-8 ТРЕНДОВЫХ СТРИЖЕК И УКЛАДОК НА ДЛИННЫЕ ВОЛОСЫ (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send