Красота и мода

Топ 9 Алое вера кремове

Pin
Send
Share
Send


Растението Алое Вера е растение кактус, което често се използва в различни видове препарати за грижа за кожата. Те могат да бъдат използвани в различни видове лечения като лечение на обриви, за успокояване на акне и други кожни проблеми. Те също така се продават популярно в лесно използваеми и достъпни форми. Ако човек има проблеми със загарянето, те също могат да бъдат лекувани с тези продукти. Те също са доста достъпни. Това са много добре познати марки и продуктите имат добър преглед. Някои от тях са от известни марки, които могат лесно да бъдат закупени от близките аптеки.

По-долу са представени 9-те най-алое крема, които се предлагат в Индия и третират обриви и успокояват повърхността ефективно.

1. Гел за алое вера TVAM:

Това е много популярна нова марка. Продуктите могат да се използват с други съставки за успокояващ масаж. Той съдържа приблизително 510 INR за около 100 грама.

2. Гел за кожата на GNC:

Този гел може да се използва и за обриви по гърба и други ухапвания от насекоми и усещане за охлаждане. Това е много скъп продукт, който съдържа натурални растителни екстракти, които правят кожата гладка и също прясна. Това може да се приложи при малки изгаряния, за да се получи успокояващо усещане. Това струва около 1000 INR за контейнер с умерен размер.

3. Професионален хидратиращ препарат за премахване на напрежението:

Това е лосион, който съдържа естествени растителни екстракти и може да се използва, тъй като е известно, че това растение почиства мръсотията от порите. Това е много достъпно при приблизително 120 INR за 100 ml. Това може да се използва като редовно лечение.

4. Forever Living Aloe Първо:

Той съдържа различни видове растителни екстракти и други успокояващи съставки. Това може да се използва и с други съставки и естествени пасти за маски за лице. Това дава усещане за охлаждане и успокоява повърхността. Това струва около 1000 INR за контейнер с умерен размер.

Виж повече: Алое Вера за измиване на лице за мазна кожа

5. Крем за ръце и тяло Biotique Fresh:

Това може да се използва за успокояване на уморените ръце и други обриви в гърба. Това може да се използва след всяка форма на пречистване. Това струва умерено и е достъпно на приблизително 100 INR за контейнер с умерен размер.

6. Арома съкровища Алое вера гел:

Това е добре позната марка и техните продукти се купуват лесно от различни аптеки. Това може да се използва при малки изгаряния за успокояване. Това може да се използва за акне и други обриви, тъй като това създава усещане за охлаждане. Това струва около 280 INR за контейнер с умерен размер.

Виж повече: Овлажнител за алое вера

7. Aloe Derma Natural:

Това може да се използва за дъбени повърхности и също може да се закупи доста лесно. Той съдържа естествени екстракти, които правят повърхността гладка. Това е изключително скъпо и висококачествен продукт. Това може да се купи за около 3300 INR за малък контейнер.

8. Хималайски крем за подхранваща кожа:

Това е много популярно масажно вещество, което може да се използва редовно, за да направи кожата гладка. Това също така дава човек да се отърве от слънчевите изгаряния и другия тен. Това може да се закупи на много евтина цена. Това струва около 75 INR за малък контейнер. Той също така съдържа екстракти от пениуор и може да се използва за сухота.

Виж повече: Най-добър сапун от алое вера

9. Гел за кожата на спафин алое вера:

Това е много добър натурален екстракт, вливан в крем, който може да се използва за успокояване на повърхността. Известно е също, че това дава по-ясен вид, ако се прилага при изгаряне. Това е скъпо, но може да се използва за малки повърхностни наранявания за лечението им. Това е около 200 INR за количество от 100 грама.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Алое вера - тихият лечител (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send