Красота и мода

Как да използваме зехтин за косата от пърхот

Pin
Send
Share
Send


Няколко души страдат от проблема с люспите върху скалпа и косата. Те често причиняват проблеми, които могат да доведат до циреи и сърбеж. Може да има инфекции, ако мръсотията не е добре почистена. Често се вижда, че много пъти хората, които правят редовно лечение, все още не получават полезни резултати, защото тяхната сухота вероятно не се грижи за времето, което може да доведе до измиване на пърхота. Това може да доведе до по-голяма управляемост и да подобри здравето на главата.

Зехтинът е такъв агент, който е много полезен при лечението на различни форми на инфекции, а също и на сухота. Това е естествен агент и има няколко добри хранителни вещества, които могат да се прилагат правилно външно като лечение редовно. Това може също така да направи по-малко frizzed секции и може да помогне на тези да бъдат полезни дори и за повече циркулация, когато това е масажиран. Той е богат на омега-3 и също съдържа хранителни вещества, които са полезни, когато хранителните вещества се накисват в порите.

Често чуваме, че това се използва за обличане на салати и за готвене. Той съдържа няколко добри предимства, когато се използва за редовно готвене, като се замени нормалното готвене или рафинираните масла. Това има и свойства, които поддържат здравето при правилна проверка. Това обаче може да се използва и външно, за да се извлекат повече ползи от това.

Виж повече: Как да премахнете пърхот с кокосово масло

Как да използвате маслиновото масло за пърхот:

Метод, който е доста известен на хората, е горещият масаж. Това може да бъде смесено с обикновени масла, тъй като това е доста концентрирано, ако това е с добро качество и след това човек може да добави към него и други видове масло и да ги загрява. След това те могат да се масажират правилно за около 20 минути и след това се измиват с добро почистващо средство. Това също увеличава притока на кръв. Гореща кърпа може да се носи в продължение на 20 минути за подобряване на процеса. Това е доста ефективно.

Това може да се използва чрез масажиране на това количество и може да се съхранява до края на нощта или поне за 6 часа. Може да се използва кърпа за кърпа, за да се запази топлината на района. Този ден може да се измие.

Виж повече: Как да използвате масло от чаено дърво за пърхот

Друго нещо, което може да се направи е за тези, които искат кондициониращ ефект. Затова човек може да смесва около 2 супени лъжици от това до около 2 супени лъжици оцет в чаша дестилирана вода. Това ще направи изплакването, което може да се масажира за няколко минути и след това да се измие след почистване. Това е много добър климатик.

предпазни мерки:

Това също може да доведе до прекомерна лепкавост и това може да доведе до повече вреда, отколкото до полза. Обикновено това не трябва да се използва в прекомерно количество, тъй като това ще привлече повече мръсотия и повече замърсяване, за да се задръсти до порите в минута, което може да доведе до блокиране и след това те могат да доведат до повече загуба на секциите. Ако това не се измива редовно, дори и частите ще бъдат много навлажнени и блясъкът им няма да бъде толкова добър.

Тя може да направи четка проблематично и повече изтъняване може да се случи, това не е правилно измити с добро почистващо средство. Ето защо, ако се използва за масажи и други лечения, това трябва да се измие след всяко лечение, така че да не се натрупва прекомерно мръсотия, защото това може да бъде много вредно. Така че това трябва да се използва само в области, където има петна и които се нуждаят от лечение. Това може да се избегне по цялата глава, но само на части, които се нуждаят от внимание и незабавно лечение.

Виж повече: Дали Neem масло е добре за пърхот

Гледай видеото: Домашна маска за растеж и хидратиране на косата Homemade hair mask (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send