Красота и мода

Топ 9 Меден месец места в Сиким

Pin
Send
Share
Send


Сиким е един от тихите, спокойни и красиви хълмове в Индия. Той осигурява идеалната обстановка за романтична почивка с любимия човек. Разположен сред подножието на Хималаите, Сиким има какво да предложи на своите туристи. Ето списък на деветте най-добри дестинации за меден месец тук.

Красиви места за меден месец в Сиким:

1. Gangtok:

Столицата Сиким, Гнагток има какво да предложи. Сред тях са снежните покриви на планината Kachendzonga, водопада Jhakri и водопадите Kyongnosla, живописна красота, природата в най-добрите и спокойни манастири като манастира Enchey.

2. Езеро Цомго:

Пътят до това езеро е живописен и невероятно красив. Въртящите се пътища, заобиколени от заснежени бели планини, правят един адски романтичен път. Ако сте любител на природата, ще видите някои редки красавици, които включват цветя като Примули, Сини и Жълти Макове и други ирландски цветя. Езерото предлага също и пони и яки, които може да изглеждат приключенски в зависимост от техния темперамент. Достатъчно е да кажем, че това езеро ще отговори на всичките ви очаквания.

3. Namchi:

Повече от бяло този град е зелен. Той има няколко вида цветя, разположени по всичките му улици и градини - покриващи целия град. Манастирът Sherdup Choeling, който се намира тук, трябва да бъде посетен. Скалната градина, чаените градини, хълмовете Khangchendzonga и Namchi Mahotsav са основните атракции на това място.

Виж повече: Мечове в Западния Бенгал

4. Yuksom:

Този малък град, разположен в Сиким, е разположен на една от най-вълнуващите пътеки в Сиким. Това е спокойно, малко и уютно място с малки вили и сламени покриви. Това е нещо като картинна книга. Един спокоен ден, прекаран в опознаването на празните, но красиви места, е идеалният начин да започнете медения месец. В него се помещават няколко места, където любителите на природата могат да посетят като Националния парк Khangchendzonga и историческия парк Norbugang. В Лаос има манастири, най-известните от които са Дубди Гомпа и Каток Водсалин Гомпа. Таши тенка е исторически паметник, намиращ се тук.

5. Zuluk:

Друго малко селце, разположено на височина над морското равнище, Зулук може да предложи много. Основните забележителности включват храма на Наг, връх Кънчеджунга и гледната точка на Тамби. Той е един от най-добрите места за меден месец в Сиким.

6. Проход Nathula:

Това се намира на границата на Индия и Тибет. Тя е част от стария копринен начин на търговия и по този начин е място с голяма историческа стойност. Той също така има какво да предложи по отношение на естетическата привлекателност. Разположен в скута на Хималаите, той е заобиколен от върховете със сняг. Освен ходене в снега, той има и красив военен мемориал, който туристите обичат да посещават.

Виж повече: Меден месец места в Мизорам

7. Lachung, Lachen и Yumthang Valley:

Малко село, това е резиденция на няколко тибетски племена. Разположена нагоре в Северен Сиким това място има най-романтичното нещо, което може да предложи - сняг! Разхождайки се по улиците му, просто се наслаждавайки на всяка друга компания и наслаждавайки се на гледката е идеален начин да прекарате медения си месец. Това е една от най-добрите дестинации за меден месец в Сиким. Езерото Gurudongmar е замръзнало през зимата и е задължително посещение. Lachung Gompa е един от най-известните манастири, разположени тук.

8. Река Тееста:

Неговата река е замръзнала по време на зимата и изглежда блестяща и чиста през лятото. В зависимост от месеца, в който посещавате това място, можете да се включите в различни приключенски спортове тук. Това включва рафтинг на река и каяк през лятото. Това място има и най-красивите птици.

9. Ravangla:

Малък град Сиким Равангла предлага панорамни гледки и разходки с яки и други типични забележителности. Той осигурява спокойна обстановка, идеална за романтично бягство.

Виж повече: Меден месец дестинации в Meghalaya

По този начин, Сиким има някои от най-добрите дестинации за меден месец в Индия и е удивително подходящо място за меден месец.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send