Красота и мода

5 Специални 3 точки Rangoli / Pulli Kolam Designs

Pin
Send
Share
Send


Ранголи е нещо, което повечето жени правят сутрин на входа на дома си. За ежедневна употреба, ранголито, което е създадено, е просто. Само в някои случаи те създават сложни и красиви дизайни, които отнемат много време. Ранголи обикновено се прави, като се започва с квадрат от точки. Това може да бъде и 3 * 3 квадрат.

Най-добри дизайни с 3 точки Rangoli / Pulli Kolam:

Тук ще ви покажем всички видове ранголи, които могат да бъдат създадени с помощта на квадрат 3 * 3,

1. Easy 3 Dot Rangoli:

Тук е най-голямата 3 точки rangoli, които можете да създадете лесно без никакви усилия. Това е най-простият дизайн, който може да се направи. Дизайнът 3 * 3 обикновено е непрекъснат дизайн, който започва от една точка и завършва в друга. Можете също така да имате 3 точки rangoli дизайни, които се присъединяват няколко точки, за да образуват две или три части на пълния модел. Опитайте някои от тези модели, ако сте начинаещ и ще можете да създадете по-добри модели по-късно.

2. Начинаещи 3 точки Rangoli:

Един от лесните начинаещи дизайни е 3 точки. Този дизайн има основните модели на цветя и листа, направени в 3 * 3 матрицата. Тук можете да импровизирате и да направите много сложни дизайни. Ранголите на начинаещите се използват от много хора, за да направят входовете си прекрасни. С помощта на криви и линии можете да създадете няколко прекрасни парчета. Тъй като този дизайн е за начинаещи, моделите се поддържат прости. Но можете да добавите към дизайна и да създадете свой собствен уникален модел, както добре.

3. 3 точки Kolangal:

Тук е 3 pulli kolangal, който използва 3 * 3 квадрат, за да създаде някои сложни дизайни. Ранголи могат да използват линии или криви, за да направят дизайна. Колангалът се прави, като не се присъединява към точките, а прави кръга около точките. Така че точките също са част от дизайна. Можете да го използвате за украса на храма, както и за входа на къщата. Дайте на този прост дизайн пробвам и вие със сигурност ще се насладите вземане на rangoli отново и отново.

4. Обикновено Колам Ранголи:

Опитайте тази цветна sikku kolam с 3 точки, която има прекрасни модели. Опциите са много и можете да добавите повече от два цвята в този ранголи. Придайте я жизнено докосване, като използвате ярки цветове с рамка от бяло. Трите колела са много важни за големите фестивали и всички жени обичат да правят тези сложни дизайни. Можете да избирате от цветен модел или геометрични модели. Попълнете цветовете, колкото желаете и ще намерите крайния резултат, за да бъде много красив. Коламите могат да се правят от всеки.

5. Специални дизайни на Rangoli:

Можете да опитате ръцете си в този прекрасен специален дизайн, който включва 3 точки. Дизайнът е доста флорална основа, която използва криви и точки. Трябва да започнете от една точка и да продължите без спиране до последната точка. Това създава непрекъснат поток и поражда цветния образ. Някои точки на площада също са подчертани с повече прах, за да изглеждат по-големи. Има толкова много видове rangoli дизайни, които можете да направите лесно, като просто следвате предвидените стъпки.

Конструкциите на Rangoli, които използват 3 * 3 квадрат, са чудесни както за начинаещи, така и за експерти. Моделите могат да бъдат направени само с бял прах за ежедневна употреба или могат да бъдат направени с няколко цвята за празнични поводи. Опитайте дизайните, използвайки 3-точковия модел, за да създадете флорални или дори геометрични модели.

Pin
Send
Share
Send