Красота и мода

Топ 9 Начало средства за наранявания

Pin
Send
Share
Send


Нараняванията са често срещана болест и повече от криза, която се вижда на кожата, което я прави непривлекателна. В такъв случай нараняване се причинява на тъканите под кожата, което причинява разкъсване на кръвоносните съдове, което води до кървене по кожата. Някои от признаците на посиняване включват подуване, болка и черна или синя промяна на цвета на повърхността на кожата в засегнатата област. Най-добре е да се използват някои домашни средства, за да се гарантира, че няма странични ефекти и може да се спазва безопасно и ефективно лечение.

Списъкът по-долу съдържа някои от най-добрите лекарства, които могат да се използват за лечение на синини и дават видими резултати, ако се следват редовно.

Най-ефективни домашни средства за наранявания:

1. Ползи от корен на кората:

Коренът на окосмът е билка, а чайът, приготвен от него, може да се нанесе върху засегнатия участък за домашното лечение. В не само работи върху обезцветяване на района, но и помага за намаляване на болката в района. Следва да се спазва ежедневно, докато проблемът премине.

Виж повече: Незначителни домашни средства за изгаряне

2. Ледено компресиране:

Веднага щом се наситите, се препоръчва да използвате леден компрес в района. Той помага за охлаждане на разкъсаните кръвоносни съдове и предотвратява изтичането на кръвта по повърхността на кожата. Това трябва да се направи за 10-20 минути, за да се гарантира, че синината не се влошава.

3. Използване на подложка за отопление:

Нагревателната подложка ще осигури правилен приток на кръв към района и трябва да се прилага по-късно, а не веднага след натъртването. Това трябва да се прилага върху синината в продължение на 20 минути по няколко пъти на ден за правилно лечение на кризата.

4. Топла вода и оцет:

Нанесете топла вода и смес от оцет в засегнатия участък по-късно, когато искате да лекувате. Това ще подобри кръвообращението в района по ефективен начин. Той е един от най-добрите средства за домашни средства за синини.

Виж повече: Лечение на алергии

5. Вещица Хейзъл:

Смесете течност с леска вещица с вода и я нанасяйте ежедневно върху синината. Той със сигурност ще помогне на кръвта да се върне в региона и да насърчи лечението. Това е едно от известните лекарствени средства, които се използват за лечение на синини.

6. Листа от магданоз:

Направете паста от пресни листа от магданоз и я нанесете добре на синината. Сега го покрийте добре с превръзка, за да му помогне да работи правилно. Той помага за намаляване на болката и възпалението, а също така ефективно избледнява следите от синини. Това е едно от средствата, които си струва да се опитат в този случай.

7. Пресни парчета от картофи:

Нанесете парче прясно нарязан картоф върху натъртването и го покрийте добре с превръзка. Уверете се, че смените картофения срез веднага щом изсъхне. Много потребители са опитали това домашно лекарство и са били успешни в лечението на синината. Това трябва да се прави всеки ден за най-добри резултати.

8. Имате много вода:

Наличието на около 10-12 чаши вода ще помогне за подобряване на притока на кръв към региона, както и за хидратиране на кожата при лечение на увредените тъкани. Това е един от най-лесните начини за постигане на безопасно и просто лечение на синини.

Виж повече: Начало средства за глезена навяхвам

9. Масло от жълт кантарион:

Обикновено капсулите на жълтия кантарион се предлагат на пазара. Маслото в капсулата е известно с високи нива на танини. Лечението трябва да започне веднага щом почувствате синина и трябва да се следва три пъти на ден, за да получите видими резултати.

Източник на изображението: Захранване

Гледай видеото: How to Replace a Transmission Full DIY Guide (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send