Красота и мода

Топ 8 водни стикери за нокти

Pin
Send
Share
Send


Водните стикери са чудесен аксесоар, който трябва да имате, когато се отдадете на изкуството за нокти и това се дължи на способността му да се справя добре с дами от всички възрасти. Има разнообразие от сладки и елегантни водни стикери, които могат лесно да бъдат приложени в момента, за да можете да бъдете готови да се включите във всяко събитие както официално, така и неофициално. Изберете от голямо разнообразие от водни стикери, за да получите тези, които ще бъдат най-добрият дизайн за вас. Всеки воден стикер се предлага във всеки козметичен магазин на много изгодни цени. Nail art бавно се очертава като доминираща форма на аксесоари за ноктите и това изкуство е доста креативно. Водните стикери са страхотен начин за бързо и творческо нокти и е перфектната форма на предварително направени дизайни. По-долу са дадени няколко големи водни стикери за вашите нокти-

1. Вали за небе от дъга:

Тези смели и бляскави водни стикери са идеални за хора от всички възрасти. Всичко, от което се нуждаете, е купа с вода, където се потапят ваните за период от 20 секунди. Не позволявайте да удари дъното, тъй като ще бъде трудно да се извади. Поставете дизайна на пръста си с картината, обърната надолу, и изтъркайте, за да извадите хартията от пластмасата и след това я нанесете върху ноктите си.

2. Наклейки с водна пързалка:

Водните пързалки отново са много елегантна форма на водни стикери, които могат да се използват за всички случаи. По-дълъг в структурата, отколкото нормален воден decal опитайте с пинсети, за да се накисва правилно и да използвате този вид вода decal ефективно.

3. Хелоуин Наклейка за вода за нокти:

Много моден начин за привеждане в Хелоуин, Хелоуин decals са идеални да отида трик о лечение с, тъй като ще добави призрачен, но забавно аура на вашия костюм. Дори за Хелоуин костюми страни това е чудесен начин да accessorise ноктите си. Деколите са готови и се предлагат в много различни забавни дизайни за вашата преценка.

4. Картички за карикатура:

Перфектните стикери за вашето малко момиче, анимационните стикери са идеалният начин да покажете невинността и красотата на вашата дъщеря. Това е идеален детски стикер, но всъщност може да бъде използван и като модерен стикер, който е идеален за нормален ден с приятели.

Виж повече: Обикновено изкуство за нокти вкъщи

5. Цветя:

Цветовите дизайни са задължителната наличност за всеки дизайн на ноктите и същото е и с водните стикери. Цветните ваденки са идеални за почти всеки случай. Има разнообразие от различни цветове, които го правят идеален за хора от всички възрасти. Цветови дизайни идват в пълен дизайн и полу-завършен дизайн, както и следователно го прави по-лесно за вас да решите.

6. Кристализирани водни табели:

Тази гола водна лепенка е идеална за вас, ако имате нужда от по-силен цвят, с който да работите. Голите цветове са лишени от ненужни преувеличени дизайни, което го прави чудесен дизайн, когато се нуждаете от добър аксесоар за нокти за всяко официално или неофициално събитие.

Виж повече: Как да създадете Ombre Nails

7. Награда за вода от мустаците:

Устни водни ваденки са много популярен модерен воден стикер, който поддържа и младостта на начинанието, и масовото разнообразие от водни стикери. Таблетката за вода на мустаците е много малък, но популярен воден стикер за вашите нужди.

Виж повече: Видове четки за нокти

8. Наклейки за Cheetah:

Леопардът на гепарда е велик воден надпис за всякакви случаи. Дизайнът на гепардовете за нокти е много популярен нокът в дизайна за много години и десетките на гепардите вече улесняват този дизайн.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Оцвети Топмодел с ЛАК ЗА НОКТИ?! Стана ли?! DIY експеримент с лак за нокти І Вечерна рокля (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send