Красота и мода

9 Най-новите дизайни на Pearl Maang Tikka за жените

Pin
Send
Share
Send


Сватбеният сезон е зад ъгъла и всичко, започвайки от аранжирането на сватбеното облекло и бижутата, трябва да бъде перфектно. Говорейки за бижута, за всеки малък детайл се грижи, за да направи булката да изглежда перфектно. Излишно е да казвам, че цялата бижутерия кара невестата да изглежда още по-красива. И в индийските сватби, човек не може да пропусне маанг тикас. Наред с украсяването на булката се предполага, че мястото, където се намира медальонът на маанг тикка, е мястото, където лежи аджна чакра. Така символично, maang tikkas представляват обединението на семейната двойка.

Традиционни и красиви дизайни на Maang Tikka с круша за дами в тенденция:

Тук говорим за перлени маанг тики, които са търсени днес. Нека ги погледнем.

1. Многопластова перла Мата Патис:

Тежката част от бижутата изглежда абсолютно красива и перфектно украсява челото на булката. Тази перла маанг тика е украсена с кристали, за да му придаде по-богат вид и да придаде на него чувство за крал. Ако искате да отидете за по-тежък вид, можете да отидете за това зашеметяващо бижу. За предпочитане дългите лица могат да отидат за такива maang tikkas.

2. Едностепенна перла Мата Патис:

Това вероятно е най-любимият избор сред булките, които искат по-малко тежък вид за сватбата си. За разлика от многослойната matha patti, тази перлена бижутерия от тика е проста, елегантна и по-малко сложна, но все пак модерна. Тази маанг тика ще подхожда на кръгли лица.

3. Перлена полилей, проектирана от Маанг Тика:

Ако имате кръгло лице заедно с голямо чело, за предпочитане е да отидете за красивата перла тика в стил полилей, тъй като това ще подчертае вашия външен вид. Този е осеян с перли и кундан работи навсякъде.

4. Перлена откъм страничната перла Maang Tikka:

Тази красива перла наваби стил перлата maang tikka със сигурност ще акцентира върху характеристиките на лицето ви, ако имате за предпочитане лице в сърце. Плюс такива maang tikkas ще вървят добре с anarkalis.

Виж повече: Една страна Маанг Тика

5. Синдхи Пърл Мата Пати:

Тази перла тикка в стил Sindhi ще покрие челото ви и ще ви даде зашеметяващ поглед. Можете със сигурност да отидете за него за вашата сватба, за да завършите вашия поглед на вашия голям ден. Нейният изискан стил ще накара всяко индийско момиче да изглежда красиво.

6. Стилът на Перла Jhoomar Maang Tikka:

Тази майка перла тика със сигурност е гореща любима на този сватбен сезон, както и сред много индийски знаменитости. Той има минималистичен призив към него, ако не искате да отидете за по-тежък вид на вашата сватба.

Виж повече: Бижута на Раджастхани Тика

7. Раджастханска перла Бали:

Ако искате раджастхани поглед на вашата сватба, можете да се откажете за тази красива перла maang tikka или Бали. Те се предлагат в различна и широка гама от дизайни и могат да задоволят почти всеки вид лице.

8. Многопластова перла Маанг Тика:

Тази поразително красива бижутерия от перлена тика е тенденция тези дни, тъй като много индийски булки са избрали тези многопластови тики. За предпочитане кръгли лица трябва да се опитат да получат по-широко усещане за главата и челото.

Виж повече: Традиционна тикка от Пенджаби

9. Перлата на стила Тиара Маанг Тика:

Тази перла тикка ще изглежда напълно зашеметяваща, като в същото време приляга на главата ти като тиара. Това подхожда на симпатичните лица, които искат да получат зашеметяващ вид на големия си ден, защото изглежда страхотно с минимален дизайн.

Maang Tikkas със сигурност е едно от бижутата, които допълват вашия външен вид и в същото време ви карат да изглеждате по-женствени. Те добавят изящество и обжалване към цялостния ви сватбен вид. Maang Tikka s заедно с подходящо колие и гривни ще разтърси вашата сватба.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Week 9 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send