Красота и мода

Топ 9 идеи за закуска с високо съдържание на фибри

Pin
Send
Share
Send


Някой веднъж каза, закуска е важна част от ежедневното ви пътуване, където закуската, като първата храна, която се плъзга в празния си стомах, ще поддържа нещата да вървят гладко, докато ходите на деня си, а обядът следва. Въпреки това, поради натоварения график, заетите ни пчели често пропускат възможността за обилна закуска, а когато изберем една, често това не е достатъчно. По-долу са изброени някои идеи за закуска, обогатени с фибри, които ще помогнат на тялото ви да запази своята привлекателност.

Изключителни идеи за закуска с високо влакно в индийски:

1. Сладки картофи за картофи:

Следващия път, когато дъвчете сирене със сирене за бърза закуска, защо да не добавите клинове за сладки картофи отстрани, за да отидете с нея. Всичко, което трябва да направите, е да ги измиете правилно, за да се уверите, че на храната не остава никаква мръсотия. Веднъж нарязан картофите на малки пържени картофи и дълбоко ги запържете в масло.

2. Яйце и тост по целия път:

Коя е най-класическата идея за закуска, която всички ние, някакво време в живота ни, са избрали. Класически тост с яйце отстрани, било то омлет или твърд варел. Най-доброто от протеина може да бъде постигнато от това яйце, докато сдвояването на чаша мляко и банана може да ви помогне да изминете дълъг път.

3. Парфите с кисело мляко:

За по-добра пустиня на масата за закуска, защо да не изберете парфе от кисело мляко. Основно това е смес от любимото ти кисело мляко със съответните плодове, особено тези, напълнени с антиоксиданти. Ако не сте голям фен на тостове и яйца, винаги можете да сдвоите вашето кисело мляко с някои плодове и портокали.

4. Овес:

Започнете сутринта, като нарязвате плодовете си на малки кубчета. Можете да добавите ябълки, портокали, сини плодове, банани и дори сламени плодове. Затоплете млякото и докато сте в него, добавете овес. Овесената каша е избрана за избор на закуска номер едно и не само ви помага да хвърлите няколко килограма, но и да запазите броя на влакната Ви в ума.

5. Плодова салата:

Подобно на вашите салати, които придружавате с обяда си, плодната салата е петминутно изпитание, което ще ви накара да се напълните през натоварените сутрини. Нарежете всички плодове в кубчета и ги напълнете в купа, смесена с мляко. Сред различните възможности можете да добавите есенциалните плодове, ябълките, портокалите и дори гроздето и черешите, ако се чувствате така.

Виж повече: Фенилаланин богати храни

6. Круша и домашно сирене:

За да започнете, наряжете няколко круши на половинки и извадете вътрешностите. Веднъж напълнете празнините с канела, поръсена с извара. За да добавите малко цвят към сместа, добавете малко смляно бадемово стружка и някои плодове отстрани и направете здравословна закуска.

7. Палачинки:

Парна купчина от спретнати палачинки с кленов сироп, намазана по цялата повърхност, е прекалено сладка за грогите сутрини и все пак е един от най-здравословните възможности за закуска, които бихте искали да изберете. Често на върха може да добавите мед или плоча масло, за да стане още по-вкусна.

Виж повече: Закуски с високо съдържание на протеин

8. Шейкове:

Натоварената тичане от спалнята през вратата включва и помещение между тях, кухнята, която често ни липсва в натоварените сутрини. Това е, когато сокоизстисквачка мелница в кухнята ще дойде удобно. Рязането на плодовете в небрежни парчета и изпичането им с малко мляко и сметана в нея ще ви купят по един джоб на време, докато оставяте правилна закуска. Ето защо днес сутрин един ласкател в движение може да бъде вашият избор на закуска.

9. Дата с млякото:

Датите са добър източник на фибри, вероятно най-високата от гореспоменатите рецепти и затова добавянето на някои дати към сутрешната чаша мляко би било добра идея за закуска.

Виж повече: Висока глицеринова храна

Снимки Източник: Сток на затвора 1, 2, 9.

Гледай видеото: Топ 10 храни подхранващи кожата (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send