Красота и мода

9 Красиви дизайна на червени чадъри с изображения

Pin
Send
Share
Send


Чадърът се поддържа от дървени или метални ребра, които обикновено се монтират на дървен, метален или пластмасов стълб, за да осигурят защита срещу дъжд в дъждовния сезон. Обикновено червеният цвят показва, че символът на любовта или спорта. Всъщност червеният цвят е важен символ за правата на секс работника и се използва и за събития. Символ за червен чадър е използван за първи път от секс работниците във Венеция; Италия през 2001 г. По-късно това е известно с редовната употреба за всички. Проектът „Червен чадър” е основан през 2010 г. Сексуалните работници демонстрираха срещу хуманни условия на труд и нарушаване на човешките права, като държаха червени чадъри.

Най-добри и стилни червени чадъри:

Нека погледнем няколко топ 9 червени чадъра.

1. Дълъг червен чадър:

Той е голям червен чадър с кръгла дръжка, лесен за носене. Това е защитен тип чадър, полезен при дъжд и лято. Това е лесно отворен и затворен тип чадър и също лесен за носене от стари хора. Дръжката на чадъра е удобна с прав черен цвят.

2. Случайно червен чадър:

Това е прекрасна комбинация от интелигентен черен и червен чадър с черен цвят. Може да бъде полезен случайни дни в сезона. Такъв тип чадър ще намерите и в голф игрище. Ще получите лесна функционалност на дънните пружини, т.е.

3. Коктейл Червен чадър:

Тук е чудесна комбинация от червен чадър с бели точки. Това е малък червен чадър, който е най-полезен за коктейли за клиенти. Можете да запазите този чадър с храни с пръсти или с уиски, за да привлечете коктейла си. Можете да подредите този тип чадъри за следващото си парти време.

4. Дървен червен чадър:

Това е голям червен чадър, който има дървени дънни дънни пружини и права дървена дръжка с черен край. Ще намерите автоматичен отворен механизъм за ваше удобство и лекота на използване. Това е добър тип чадър.

5. Кратък червен чадър:

Това е много малка комбинация от прекрасен червен чадър с черна дръжка, покрита с гума. Тя е изработена от ултравиолетова алуминиева рамка с тъкан от понге. Тя има червена вратовръзка, за да държи този чадър.

6. Дизайнерски червен чадър:

Този чадър е комбинация от червен и бял цвят. Това е направено от полиестерен материал с бели цветя дизайн върху него. Можете да намерите прави дръжка, която е изработена от висококачествен материал и идва с атрактивен дизайн. Момиче с червен чадър може лесно да ходи в дъжда.

7. Бебешки червен чадър:

Това е животински тематичен чадър с черна цветна точка върху него. Този чадър е наистина страхотен начин да държите децата си сухи, леки и лесни за употреба. Осъществяване по-удобно за децата да носят с тях и е от висококачествени анимационни детски червен чадър.

8. Червена чадър за маса:

Тук е с полиестер правоъгълник червен чадър ще бъде перфектният поглед към вашата маса за хранене. Този чадър е изграден на масата. Той има ръчен механизъм за накланяне, който осигурява непрекъснатост на сянката, където е необходимо. Всички столове и чадър идват със същото полиестерно влакно. Това е перфектен червен чадър.

9. Слънчев светъл червен чадър:

Този чадър е направен от LED светлини, задвижвани от слънчева енергия. Този чадър е перфектен червен външен чадър. Той има кръгъл слънчев панел на върха на слънчевата колекция на чадъра. Това е по-ефективно за UV блокиране. Лесно накланяне, ръчно повдигане и въздушно събитие. Натиснете бутона и чадърът ще се наклони наляво и надясно.

Червеният чадър ви предлага голямо разнообразие от стилове, които са подходящи за всички поводи и сезони. Червените чадъри са най-полезни от сватба и погребения до корпоративни събития и ежедневна употреба. Всички червени чадъри са с високо качество и достъпни, с по-ниски цени. Някои червени чадъри са много фантастични и стилен дизайн. Тези чадъри са направени от рамка от фибростъкло.

Гледай видеото: 1000+ Common Arabic Words with Pronunciation (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send