Красота и мода

15 красиви златни и диамантени пръчици

Pin
Send
Share
Send


Предполага се, че обеците с пръчици са нещо, което уважавате, но никога не е било напълно предизвикано да се опитате да се присъедините към облеклото си. Може би, те са част от редовния ви вид? Обеците на стъблото са основни и сложни. За тези, които не се интересуват от съществени обръчи, шиповете са най-сигурните и най-готините решения. Достъпни в забележителен асортимент от планове, нюанси и материали, шиповете на ушите могат да бъдат изнесени с едновременно западно и индийско облекло.

Освен това няколко скъпоценни камъни са безспорни изисквания за всяка жена. Какво ще кажете да видите какво най-модните и най-добрите обръчи от перли могат да носят през 2016 г.?

Обеци за момичета:

Ето списък на 15-те модела със сладки обеци в злато, сребро и диамант. Можете да изберете.

1. Скъпи триъгълни сребърни обеци:

Тези скъпи обръчи на жребците подчертават геометрично по-малък от нормалния малък триъгълник. Тези шипове са 925 сребърни постове и този очарователен геометричен малък триъгълник ще придружава 925 бр. Обръчите имат прекрасен, завършен, лек и идеален за всеки ден.

2. Скъпоценни камъни Лабрадоритни бижута

Малко и богати, тези обръчи правят ослепителни парченца лабрадоритни накити. Лабрадоритът е шокиращ, обикновено случващ се полупрозрачен тъмен скъпоценен камък, със синя и златна светкавица, която се движи над камъка. Те правят красив подарък за рожден ден, възпоменание или Коледа или като експанзия към вашите собствени скъпоценни камъни.

3. Очарователни цветни сребърни обеци

Това малко парче несъмнено ще ви накара да се ангажирате от голям брой хора. Обикновената обица подчертава цъфтеж, оформен с 925 стерлинги сребро, поставен със сапфирен циркон, обсипан с удивителни кристали. Хвърли на вашето страхотно рокля на бала с това парче.

4. Най-добри обеци от диамантени тръби:

Какво ще кажете да започнем с рудиментите? Безупречен, съвършен, постоянно безупречен, скъпоценният камък е привилегия на секция за жени. Основни, вечни и богати, тези кръгли скъпоценни камъни идват в различни размери, от дребничка .25 карата добавят към комплектите с диамантени тежести, за да напуснат пет каратови комплекта. Поставете в 14K бяло злато, вашата жена може да носи тези прекрасни обръчи от бижута навсякъде. Винтът на гърба ще ги държи здраво прикрепени към нейните красиви клапи.

5. Най-добри диамантени обици с перли:

Вашата изключителна жена ще има прекрасно време да приеме тези възхитителни скъпоценни камъни и перлени конски обръчи. Поставен в 14k жълто злато, две изчистващи се завои от назъбени кръгли скъпоценни камъни водят до блестяща овална перлена капка, подобна на мястото на вик. Нещо повече, индивидите положително ще крещят над вашата благословия давайки способности, тъй като те уважават уникалния подарък на вашата скъпа от вас.

Виж повече: Антични обеци дизайни

6. Обеци с черна Акоя перла в злато:

Тези прости, но вкусни шипове подчертават тъмните бисери Akoya. Копчетата са изработени от жълто злато от 14 карата и осигурени с улов на пеперуди.

7. Стерлинги Сребърен 8мм Обеци със Стъпка

Това е страхотен мач от сребърни шипове, които ще добавят едно докосване на класа към всяко облекло. В случай, че не ви се струва препълнен с офис, но все пак, за да се носят пиърсинг на обръчите, малките камъни могат да бъдат изключително подходящи за работното място.

8. Бутони с дизайнерски обеци:

Ранният тип обръчи за пиърсинг развитие и допълнително дами до днес, тази форма все още е особено предписана в преобладаващия път от ВИП до идентичността на хората. Материалът може да бъде създаден от бижу с метал или полускъпоценни камъни. Hoop шипове са подходящи по същество всяко събитие, просто можете да изберете нюанси и свързани с шипове, които са разумни болтове.

9. Бижута с диамантени кръгли пръчици:

Този специфичен вид обръчи може да се носи на всички страни или просто да се носи от едната страна, като разчита на идентичността и стила на всеки индивид. Към момента има различни стилове за разглеждане, има малко неуловим, засенчване или вид камък за бижута. Също така по същество се адаптират и видове съвети, които от време на време ще включват форма на пръстен в основата, за привличане на внимание или за въздействие.

10. Бижута с дизайнерски обеци:

Извличане на прекомерно многобройни решения за героите, за да намерят най-обичаните теми на обръчите. Това е едно по отношение на обръчите, въпреки че многобройните спаси смятат това за най-поддържано. Благоприятната позиция на рамката е, че сега имате значителна мярка на решение, различни дизайнерски качества, с многобройни елементи, които могат да бъдат теми на черепа или теми, които говорят за същества, които са гравирани с бели ограничители на тъмните акценти. Тестовите обръчи, украсени с повърхности са допълнително многобройни младежки сърца

Виж повече: Обеци с диамантено въже

11. Женски топки с жълто злато:

Блестящи и прекрасни, тези великолепни жълти златни обръчи от 14 карата ще включват докосване на традиционния вкус към вашия външен вид. Всеки жребец подчертава изключително почистена, жълта златна топка, поставена на чист пост. Динамичните шипове се предлагат в различни размери, за да отговарят на вашето усещане за стил. Прекрасните обръчи, обезопасени с улов на пеперуди, придружават тъмен кадифен джоб.

12. Овални сребърни обеци:

Чудесно направен от избора на ценен метал, този изтъкнат координиран мач от обръчи се връща с осигурени стълбове за най-екстремни утеха и може да бъде променен на правилните данни, за да се принуди един имитиран скъпоценни камъни до 3 карата за всеки обръч.

13. Обици от кръгъл диамантен Halo със свалящи се якета:

Тези чудесни бижута правят двойно задължение със сменяемото си скъпоценно камъно коронно покритие. С пълен карат от блясък, вашата скъпа може да увеличи фигурата на изискаността, като носят основните шипове със своя коронен камък. Поставен в 14k жълто злато, този страхотен стил е един, който тя ще оцени.

14. Златен Златен Златен Обици Обици Дизайн:

Това е съвсем нов мач от бижута, поставени в силно 10 k жълто злато. Всички те са честни към доброто, белите кръгли великолепни скъпоценни камъни в незабележима ясна обстановка на шиповете със забележителните си очертания, осигурени да поискат някакво съображение.

Виж повече: Фънки обеци за жени

15. Правоъгълни обици със стъбла:

Тези удивителни обръчи от копчета подчертават правоъгълна форма, почитана с блестящ, чист кубичен цирконий. Малкият мащаб очертава изискан вид.

Обеци със зашеметяващ елемент включват зашеметяващ блясък и великолепие, като по този начин преобладават тези умерено нови разфасовки. Тези шипове са съобщение за съвкупност от вкусове и може би дори за разврат. В случай, че трябва да дадете на вашата дама благословия, която тя винаги ще помни, тези зашеметяващи обръчи са напълно идеалният подарък.

Гледай видеото: Michael Dalcoe The CEO How to Make Money with Karatbars Michael Dalcoe The CEO (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send